ANNONS

Solen in i Skorpionen och Estelle

/

Medium, spådamer och spirituell vägledning

Den 23 oktober träder Solen in i Skorpionen. Om ni är uppmärksamma kanske ni noterar att tal om att besöka en spådam/astrolog eller vägledare dyker upp i tidningsartiklar, på radio eller i samtal med vänner. Kanske är det känslan av att hösten och mörkret verkligen är över oss som gör att vi söker efter vägledning om framtiden.

Eller så är det Solen och Merkurius som lyser upp Skorpionen och alla dessa ämnen.

För snart ett år sedan fann jag Estelle på You Tube. Hennes readings-videos är fantastiska och hon har ökat sitt följe i rekordfart. Jag gillar henne för att hon förmedlar en vishet som bara livserfarenhet kan ge samt en sympatisk framtoning. Och självklart träffsäkra spådomar.

Här kan du titta på Estelles videor och veckospådomar.

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

4
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00