Solen in i Skorpionen och Estelle

Medium, spådamer och spirituell vägledning

Den 23 oktober träder Solen in i Skorpionen. Om ni är uppmärksamma kanske ni noterar att tal om att besöka en spådam/astrolog eller vägledare dyker upp i tidningsartiklar, på radio eller i samtal med vänner. Kanske är det känslan av att hösten och mörkret verkligen är över oss som gör att vi söker efter vägledning om framtiden.

Eller så är det Solen och Merkurius som lyser upp Skorpionen och alla dessa ämnen.

För snart ett år sedan fann jag Estelle på You Tube. Hennes readings-videos är fantastiska och hon har ökat sitt följe i rekordfart. Jag gillar henne för att hon förmedlar en vishet som bara livserfarenhet kan ge samt en sympatisk framtoning. Och självklart träffsäkra spådomar.

Här kan du titta på Estelles videor och veckospådomar.

Fortsatt glad tisdag!

Kramar

Helena

  1. Kolla in Salt water heals tarot också! Så ”on point” o väldigt bra kul energi !👍🏻💕

  2. Karin skriver:

    Har tidigare hittat Estelle, hon är toppen att lyssna till.

  3. Hej! Jag undrar lite vilken video man ska titta på hos Estelle. Jag är lejon med asc kräftan och när det gäller horoskop så passar alltid kräftans mig bättre. Vilket ska man läsa hos Estelle?

  4. Marie skriver:

    Jag har följt henne ett tag och hon är väldigt gullig sen kan jag inte säga att det har stämt det hon säger.
    Kram ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..