Fredagstarot!

Vilket tarotkort dras du till?

Välj det kort som du känner dig mest dragen till, scrolla ned och läs vad korten säger dig idag.

Kommentera gärna hur du upplever tarotläggningen. :-)

Korten idag handlar om kontrakt, studier, kreativitet, barn och familjestruktur:

Korten, från vänster, är:1. 3 i mynt: Om du valde det här kortet kan du få meddelande eller besked om att någon vill anlita dig för din kunskap och expertis.

Ett kontrakt eller ett uppdrag kan bli ditt. Det hela kan komma som en överraskning. Du slår mynt av din talang. En utbildning eller kurs kan också komma på tal. Om du arbetat mot ett mål, men känt dig modstulen, är kortet en uppmaning till dig att inte ge upp. Du kommer att nå ditt mål, kämpa på!

2. Solen: En lycklig känsla fyller ditt bröst. Du har livskraft och glädje i ditt liv. Anledningen kan vara nyheter kring ett barn eller en graviditet. Du kan bli bjuden på ett kul kalas eller firande. Om du skapar, skriver, målar eller sjunger/uppträder kan det här kortet också antyda en rolig händelse såsom ett besök på teater eller konsert eller en chans att leva ut din kreativitet på ett annat sätt.

3. Översteprästen:  En mentor, vägledare eller vis person eller institution kan ge dig kloka råd för hur du ska strukturera upp livet. Du kan också läsa dig till råden. Det du får höra är beprövade, säkra metoder för att lyckas med dina mål. Nu kan du också känna att det är dags att hedra ditt hem-och familjeliv, som om det vore din helgedom. Stress och andra prioriteringar kan ha kommit i vägen tidigare.

Glad fredag!

Kramar

Helena