Horoskop vecka 43, 2018

Planethändelser vecka 43.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Kärlekshoroskop 9 september- 31 oktober

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Detektivvibbar!

På tisdagen den 23 oktober flyttar Solen in i Skorpionen OCH Merkurius och Pluto (Skorpionens styrare) möts i en möjligheternas sextil. Skorpionen och Pluto är styrare av allt som dolts eller ligger under ytan; hemligheter, det mänskliga psyket och inre känslomässiga processer och begär.

När Merkurius och Pluto får kontakt på tisdagen kan vi använda oss av Merkurius skarpa intellekt och gräva efter information som går ut på att reda ut sanningen. Det kan handla om att få grepp om ekonomi, skatter och stora pengar, såsom ett lån, eller få koll på en relation med en person där det gäller att balansera som på en knivsudd. Om du står inför ett problem som du måste lösa under den kommande veckan är det mycket möjligt att du finner råd eller information som hjälper dig på vägen, på tisdagen.

Fullmåne med chock-känsla

Onsdagens fullmåne äger rum i Oxens, ägandets och pengarnas, tecken. Fullmånens styrare, Venus, befinner sig i en fin aspekt till lugne, metodiske Saturnus. Det är jag glad för. Vid den här fullmånen kommer Uranus vara aktiv. Överraskningarna kan hagla. Med Uranus vet man aldrig riktigt vad som kommer att ske, bara att något man inte hade förväntat sig dyker upp.Uranus befinner sig i konjunktion med månen och i direkt opposition till både Solen och Venus. Nyheter om en relation (Venus) eller pengar/familj (Solen i Skorpionen) kan kräva all vår uppmärksamhet. Då är det en tröst att veta att Venus befinner sig i god aspekt till Saturnus. Det finns utrymme och möjligheter för att sätta sig ned tillsammans, tala och reda ut saker och ting och sedan gå vidare tillsammans.

Viljan och möjligheten att finna en balans och en diplomatisk lösning är starkt närvarande.

En svag relation eller en redan gungig ekonomi/fastghetsfråga riskerar att nå en ände som kan upplevas som hastig, oväntad eller riktigt svettig.

Helg och det ljusnar!

På söndagen den 28 oktober får vi fina aspekter från Solen i Skorpionen och Saturnus i Stenbocken. Detta är en utmärkt dag för att bestämma sig för en ny, långsiktigt satsning särskilt avseende pengar, ambitioner och karriär. Använd söndagen eller måndagen till att starta ett sparkonto, börja pensionsspara eller lägga upp en budget med nolltolerans för ”hål”.

Anledningen till att helgen är extra positiv är att Jupiter och Merkurius på måndagen den 29 oktober möts i en konjunktion. Detta spiller över på lördagen och söndagen i vecka 43 också. Vi kommer få goda nyheter och och kan lansera något som har att göra med tal, skrift och intellekt. Men även syskon- och grannrelationer och resor, inrikes såväl som utrikes, gynnas av den underbara Merkurius/Jupiter-konjunktionen.

Använd helgen 27-28 oktober till att göra dig redo för att på måndagen den 29 oktober skicka iväg ett bokmanus, skicka in artiklar till en tidning, lansera en podd, blogg, you tube-kanal, ett instagramkonto eller skapa en hemsida. Ladda ned en app för att hålla koll på ekonomi, förbered en förhandling eller ansök om ersättning från en försäkring eller bidrag/underhåll från en ex-partner. Översättningar och pr-kampanjer som lanseras på måndagen har superflöde med sig!

Jag önskar er alla en positiv vecka!

Kramar

Helena