Stundande fullmåne i Oxen

Fullmåne i Oxen den 24 oktober. Inlägget innehåller reklam för min astroprodukt.

God eftermiddag kära läsare!

Nu är det bara två dagar kvar till onsdagens fullmåne. Denna explosiva fullmåne där Solen befinner sig i opposition till överraskningarnas planet Uranus. Vad kan vi vänta oss? Hastiga förändringar med partners/kärlek och familj och pengar… Tack och lov har vi Saturnus (stabilitet) och Venus (relationer och kärleksliv) i fin aspekt till varandra. Tillsammans med våra nära och kära, löser vi utmaningarna!

Jag brukar känna av fullmånen två dagar innan den sker, så även denna sömnlös natt…

Hur känner ni det?

Imorgon kommer jag skriva fullmånehoroskopet och sedan lägga upp det så fort jag blir klar. Det kommer på tisdagen eller onsdagen.

Idag har jag fokuserat massor på årets lyckligaste dagar som väntar i slutet av november. Pepp-paketet för november är under skapande och november innehåller så mycket härligt med både årets lyckligaste dagar samt Jupiters flytt in i sitt eget tecken. Och en gudabenådad fullmåne i slutet av november. Wow! Jag blev alldeles glad och upprymd av att skriva ”tur-horoskopen” för tecknen till pepp-paketet idag. :-)

En annan rolig sak var att tidningen Livsenergi hörde av sig. Jag ska vara med i en kort intervju där i numret för november. Fokus är astrologi. (Minns ni vad jag skrev om att Solen i Skorpionens brukar innebära mer fokus på andlighet och astrologi och healing i tidningar och nyheter? ;-) Nu händer det!)

Jag önskar er en fortsatt härlig måndag!

Kramar

Helena

 1. Karina skriver:

  Hej!

  Jag undrar varför det står på sajten http://www.manen.nu att månen är i fiskarnas tecken? Eller kan det vara så att det är något jag inte förstår..?
  Hade varit jättetacksam om man kunde få en förklaring till det.

  Bästa hälsningar

 2. Isa skriver:

  Oxe här, som inte kan sova🙈

 3. Hej fina Lisa! Jag hade svårt att sova i natt. Och så brukar jag ha det några dagar före fullmåne 😣. Brukar också gå upp och prata med månen 😀. Och jag får till svar sedan att ta det lugnt, det blir bättre 😀😀. Kram 💖💖💖

 4. Tuula skriver:

  Ja,ingen sömn i natt

 5. inger skriver:

  Snart är jupiter in i skytten för mig är det min asc.
  Förra gången 2006 var det min förlovning.
  Vilken lycka händer denna gång?
  Tack Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..