Fullmånetarot 24 oktober 2018

Tarotläggning- välj det kort som du känner dig dragen till.

Fullmånehoroskop finner ni HÄR.

Välj ett kort och scrolla ned för att se korten rättvända och med tolkningen under. Kommentera gärna hur nu upplever läggningen!

Fullmånetarot 24 okt
Fullmånetarot 24 okt rättvänd

Kort 1, från vänster, Dåren:

Om du har valt det här kortet väntar det dig en ny resa. Likt den unge mannen på kortet så är du inriktad på att börja något nytt, där du inte riktigt vet utgången. Det väntar utmaningar men just nu bryr du dig inte så mycket om det. Du har packat det du anser att du behöver, symboliserat av den lilla kappsäcken, och vid din sida har du någon som du känner puschar och stöttar dig. Detta är ett kort av både naivitet och mod. Du tar ett stort hopp och hoppas på det bästa.

Kort 2, från vänster, Ess i Mynt:

Det kan upplevas som att den hand som håller i ett stort mynt, har dykt upp plötsligt. Från ovan och rakt in i ditt liv! Detta kort, om du har valt det, representerar en ny chans avseende pengar, inkomster och affärer. Du kan få en större summa pengar eller ”knäcka koden” för hur du ska lyckas uppfylla dina drömmar. Konsten att manifestera , men även fysisk hälsa, ryms in här. Om du väljer att följa den vägen som visas dig idag, genom en inbjudan, ett nytt jobberbjudande eller ett ekonomiskt förslag, kan du skapa något materiellt som lovar dig trygghet och god ekonomi.

Kort 3, från vänster, Solen:

Åh, denna glädje som finns i detta kort! Ser du den strålande Solen? Hur den lyser och fyller allt omkring den med kraft, optimism och barnets glädje! Idag kan något väldigt glädjande ske i ditt liv, eller i din spirituella utveckling. Barnet rider utan kläder och symboliserar att det du gör eller känner inte kräver något för att gömma dig. Du står upp för dig, som du är, utan tvekan. Endast glädje. En graviditet, ett kreativt/musikaliskt projekt eller en spirituell känsla av att ha nått ”ditt Nirvana” kan vara det som präglar din dag. Om livet har känts svårt, tungt eller präglats av negativa energier och lågt beteende den senaste tiden så säger dig det här kortet att ditt liv kommer ta en fantastiskt vändning till det bättre nu. Ut med allt det trista, gråa, och in med rena, goda energier. Godhet!

 

 1. Jag har börjat så sakteliga att ta in attraktionslagen som en variabel. Och just överflöd pengar har jag tänkt att attrahera först. Gick på stan å kunde att å pinchos vill jag äta på fredag! Gick 2 steg till och där ligger pengar på marken att äta på restaurang!. Ska tänka in mer pengar i livet idag.

 2. Julia skriver:

  Hej!
  Ville bara säga att jag älskar din sida, de olika saker du erbjuder så fint tex horoskop och denna kreativa tarotläggningen. Jätteroligt :-)
  Må så gott i dessa fullmånedagar, hoppas vi kan använda energierna/överraskningarna till vår fördel!
  Kramar Julia,
  kräfta i solen 1.23 grader

  1. Tack söta du! Vad roligt att du tycker om bloggen och det jag skriver :-) Made my day!
   Kram
   Helena

 3. Isa skriver:

  Det stora klivet, vågar jag?🙈 Det kanske är dags nu..

 4. Diane skriver:

  Drogs först till 3 som utstrålade värme, men sen började nr 1 att dra i mitt vänstra öga hihi…och kände att det kortet har också något till mig.
  Min pappa dog förra veckan och jag kämpar med allt men har idag i fullmånens kraft lovat mig att släppa taget och respektera, acceptera och ha ett hav av tålamod kring detta, men längtar tills begravningen så jag kan gå min egen väg igen.
  Har också tagit ett steg mot ett nytt liv och hälsa med kärleken och det är jätteskrämmande men spännande på samma gång <3

 5. Valde kort nr 1.
  Jag har börjat jobba extra på ett företag som jag vill jobba på! Ingen aning om utgången och inte mycket jobb just nu. Men har en bra känsla om detta. Tålamod tror jag på…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..