Fredagstarot 26 oktober 2018

Tarot- välj det kort som du dras till. Inlägget innehåller reklamlänk.

6 dagar kvar innan försäljningen av Pepp-paketet för November stänger. Astrokalender: kärlek och karriär + She Boss- Fokus: nå klarhet och nå dina mål.

God eftermiddag kära läsare,

Vi gör som vanligt. Välj det kort du känner dig dragen till. Scrolla ned och läsa budskapet från tarot. Jag använder leken Universal Waite. Berätta gärna hur ni upplever budskapet!

Kort 1, från vänster, 6 i Mynt:

Detta är ett så fint kort. En man i en god position delar med sig av sin rikedom till tiggarna på gatan. I sin hand har han en våg, vilket representerar rättvisa och jämvikt. Om du har valt det här kortet kan du vara den som kan hjälpa någon idag, eller vara den som får stöd eller hjälp av någon annan. Kortet vill förmedla att allt handlar om en cirkel av givande och tagande. Kom ihåg att dela med dig, om du kan. Idag kanske du lånar pengar till någon, ger en monetär gåva eller delar med dig av din inre rikedom i form av kunskaper och råd. Eller så är du mottagaren av något fint såsom tid, pengar eller en insats. Du gör gott och kommer få tillbaka det, på något sätt. Good Karma. Nästa gång kan det vara du som behöver stöd från någon annan.

Kort 2, från vänster, Drottning i Bägare:Detta är känslornas kort och representerar ofta en kvinna eller modersfigur som är i kontakt med sina känslor och sitt hjärtas röst. Frågor om familjen, hemmet och det emotionella står i fokus om du har valt det här kortet. Lyssna till råd från kloka kvinnor i din omgivning eller kanske en kvinnas familjepodd eller blogg. Du har behov av att gå in i dina känslor, och möta dem.  Det här är också ett oerhört intuitivt kort, för Drottningen på kortet håller i en stängd bägare, med lock. Hon lyssnar inåt och tar emot subtila budskap som kommer till henne. Kortet uppmuntrar dig att använda din kreativa och inkännande förmåga. Du kan läka både dig själv och en vän som behöver dig. Du kan få kreativa vägledning från ditt inre. När du kliver in i dina känslor, särskilt om du har en sorg eller oro att ta hand om, kommer vägledning till dig.

Du är inte ensam utan vakas över av en modersfigur som träder fram för att hjälpa dig, om du bara ber om det. Kanske möter du rent av en vacker kvinna som ger dig precis det råd du behöver idag. Som sänt från ovan… ;-)

Kort 3, från vänster, 3 i Mynt:

Det här kortet dyker ofta upp när jag drar kort för er på bloggen. Det är ett kort som innehåller uppmuntran att fortsätta den plan som du har satt i verket. Möjligen har du redan fått kontakt med personer, mer erfarna än du, men som respekterar dig för din kunskap och förmåga. Rådet du får är att följa dina kreativa och arbetsmässiga planer och öppna dig för att samarbeta med andra, om du inte redan gör det. Du är kompetent nog att lyckas nå de mål som du har satt och kortet säger att du inte ska tvivla, utan bara arbeta på i enlighet med din plan. Du kommer nå i mål! Om du visserligen har ett mål, men ännu inte har gjort en strukturerad plan, säger kortet att det är det enda som står emellan dig och att lyckas. Struktur och steg-för-steg-listor är lösningen. Sätt dig med en kopp te/kaffe och rita upp strukturen och de olika delmålen. Det kommer kännas kul. Du har flöde och hjälp med dig!