Horoskop 29 oktober- 4 november, 2018

Veckohoroskop för alla stjärntecken vecka 44. inlägget innehåller reklam.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

***OBS! 4 dagar kvar innan försäljningen av Pepp-paketet för November stänger. Astrokalender: kärlek och karriär + She Boss- Fokus: nå klarhet och nå dina mål.***

Väduren 21/3- 20/4

På måndagen och tisdagen öppnar du ditt innersta och talar från hjärtat. Livet kan bara bli bättre nu när du är sann mot dig själv och ditt inre. Från och med onsdagen träder Venus in i ditt kärlekshus, för den andra gången i år (sist var i augusti). Under tiden fram till och med den 16 november kanske du frågar dig varför du fastnar för ”fel” personer. Nu kan du också se på din relation, för vad den är. Fel och misstag kan uppmärksamma, samtalas om och åtgärdas. Merkurius i ditt utåtriktade hus från och med onsdagen gör att du talar på ett extremt ärligt sätt. Var försiktigt så att du inte låter grodorna hoppa ur munnen på dig!

Oxen 21/4-21/5

Du kan få en chans att samarbeta eller inleda något positivt i kärlek eller affärer på måndagen och tisdagen. Du har beskydd och grönt ljus för att komma vidare på ett för dig lyckligt sätt. Merkurius i ditt åttonde hus från och med onsdagen ger dig en chans att få koll på siffor och fakta gällande lån, skatter och delad ekonomi. Passa på innan Merkurius börjar backa i mitten av november. Venus, din styrare, flyttar in i ditt pliktfyllda hus och nu kan du och en partner se över hur ni samarbetar för att få ihop vardagen. Är det så att den plan ni hade i augusti, inte riktigt håller måttet? Då är det dags för en förändring! Jobb och hälsa är också möjliga föremål för områden där du kan behöva modifiera din plan under de kommande veckorna.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är smart, snabb och effektiv på måndag. Använd dagen till att skapa ett dokument eller gå över rutiner och system för att göra din arbetsdag lättare och effektivare. Om du har grubblat över ett problem, kan lösningen komma till dig på måndagen eller tisdagen. Ditt kärleksliv kan bli lite mer dramatiskt från och med onsdagen. Något från ditt förflutna aktiveras. Se det som en chans att utvärdera det som sades och gjordes i augusti. Hur ställer du dig till det nu? Ja eller nej? Med din styrare i Skytten från och med onsdagen kommer du ha lätt för att tala i klartext om vad du behöver i livet. En kärlekspartner och nära och kära kommer inte missa vad det är du vill säga. Du kommer vara grymt ärlig!

Kräftan 22/6-23/7

På måndagen kan du få massor av uppmärksamhet, eller besök på din hemsida eller blogg. Det råder ”kändis-vibbar” i ditt horoskop. Kanske blir du tillfrågad om en intervju i tidning, radio eller TV. Eller som gästbesökare i en Influencers blogg. Venus besöker ditt familjehus från och med onsdagen. Dags att återgå till ritningsbordet för hur du vill leva och bo med dina närmaste. Frågor och tankar som var på tapeten i augusti återkommer nu och under kommande veckor. Det är upp till dig att välja väg framåt, utifrån de nu rådande omständigheter. Om du har information att dela med dig, såsom att undervisa, eller att lära dig, så kommer de kommande veckorna ge dig flöde och massor att läsa, tänka och tala om. Möjligen mailar och reser du mer än vanligt till utlandet, för arbete och/eller hälsans skull.

Lejonet 24/7-23/8En sista runda av intensiva känslor aktiveras på måndagen och tisdagen då dina värderingar och det du brinner för i livet, hamnar i fokus. Visa dina känslor och låt dem vägleda dig när du kommunicerar med din familj om boende och/eller barn och nära relationer.

Då har du allt att vinna. Från och med onsdagen reser Venus tillbaka till ditt kommunikativa hus. Tal om en resa, samtal med grannar eller syskon kan göra sig påmint från i augusti. Är det dags att ta upp tråden igen och kanske göra upp en ny plan för en weekendtrip eller kanske gå/skapa en kurs? Merkurius i ditt lustfyllda hus från och med onsdagen ger dig en kul chans att kommunicera kring sådant som du älskar; kreativitet, skapande, fertilitet/barn eller eget företagande. Du tycks sikta stort. Go global!

Jungfrun 24/8-23/9

På måndag är du redo för att avslöja en stor idé eller plan om studier eller en resa. Men, tänkt efter före, kommer ”pressen” av att ha delat din vision hjälpa eller stjälpa dig? Kanske dela en del och sedan ta resten i takt med att delmålen närmar sig?  Nyheter från ett syskon, en granne eller kusin kan glädja dig samma dag. Venus i ditt hus för värderingar och ekonomi får dig att fokusera och tala mer med en partner om pengar och budget. Om du är singel, var noga med att inte falla för att bara hitta en partner med ”sitt på det torra”. Kärlek är större än så. Du kommer tala från hjärtat från och med onsdagen och under kommande veckor. Vad vill du när det gäller hur du bor och hur du tar hand om dina känslor? Det är en bra tid för att kommunicera och lära dig mer om ditt känsloliv och hur du ska hantera minnen från det förgångna. Möjligen kan en guru eller vägledare från utlandet hjälpa dig på rätt väg.

Vågen 24/9-23/10Är du redo för en ekonomisk chansning? På måndagen kan du få en idé som ger dig mer på kontot. Ett avtal eller kontrakt kan bli aktuellt att skriva under avseende en fastighet eller annan rättighet som du äger.

Din styrare, Venus, besöker ditt eget tecken från och med onsdagen. De funderingar du hade om framtiden i augusti, återkommer. Finns det något i din plan som du vill ändra om? Nu och under kommande veckor får du en chans att ”göra om och göra rätt”. I mitten av november har du livsläget under kontroll. Det väntar dig mer korta resor, inom landet, från och med onsdagen och under kommande veckor. Samtidigt ska du hålla koll på mycket information, mail och samtal, som troligen kommer från utlandet. Busy, busy!

Skorpionen 24/10-22/11

Du får en chans att sätta din prägel på ett meddelande eller tal/skrift på måndagen och tisdagen. En bok, en avhandling/uppsats eller en kurs hamnar i fokus när de intellektuella planeterna möts i ditt eget tecken. Tänk stort och kontakta en agent i utlandet, gå på kurs/ansök till en utbildning, publicera ett inlägg i sociala medier eller nå världen med ditt budskap eller produkt/tjänst. Venus backar tillbaka till ditt återhämtande hus, på onsdagen. Nu och under kommande veckor är en bra tid för att förlåta och släppa i kärleslivet. En situation eller en hemlig kärleksaffär, som var aktuell i augusti, kan vara det som står i centrum för det du som kommer tänk på och bearbeta.

Skytten 23/11-22/12Dags att säga ett kärleksfullt adjö till det som har varit, kära Skytten. På måndagen är det dags att släppa det om inte längre gynnar dig, som har gett dig oro och sorg på sistone. Du är värd så mycket bättre! Måndagen och tisdagen för med sig fina helande energier och kanske blir startskottet något du hör, läser eller får som råd av en vän eller någon som bor i ditt grannskap. Venus reser in i ditt elfte hus på onsdagen. Under kommande veckor kan du förvirras av en vänskap. Finns det något mer mellan er?

En situation i ditt kärleksliv och sociala agenda, som var aktuell i augusti, kommer upp för granskning. Vad passar dig bäst nu? Kanske tar du en ny väg nu. Merkurius besöker ditt eget tecken från och med onsdagen. Ta bladet ifrån munnen och berätta för världen vad du står för och vad du kan. Du kan göra avtryck som en duktig lärare eller säljare nu och under tiden fram till och med i mitten av november.

Stenbocken 23/12-20/1

På måndagen når du världen via en onlinesatsning eller ett gruppprojekt. Det kommer hända mycket, snabbt! Du kan verka för ett välgörenhetsprojekt och skapa en mycket positiv energi som sprider kärlek och omtanke, samtidigt som det går massiva genomslagskraft. En vän kan locka dig på onsdagen. Du kan impulsivt, och mycket olikt dig själv, agera på det du känner. Var försiktig! Kommunikationsplaneten, Merkurius, reser genom ditt tolfte, hemlighetsfulla hus från och med onsdagen och under kommande veckor. Du kan lägga ned mycket tid och kraft på att läsa och lära för en satsning som du är redo att göra i början på det nya året. Det tycks ha att göra med försäljning och utlandet.

Vattumannen 21/1-18/2Du kan få ett pris, en utmärkelse eller ett nytt jobb på måndagen eller tisdagen. Det fullkomligt glittrar av möjligheter och tur och nyheter i din karriärzon! Om du inte arbetar kan du istället få nys om en idé som verkar toppen för din livsplanering just nu. En resa med ett syskon eller ett nytt lockade privat projekt som kan transfomera ditt liv, är två möjligheter av det som kan vänta dig. Ditt familjeliv och din agenda för ditt kärleksliv, kan krocka på onsdagen. Stanna upp och fundera, hur mycket ska du lyssna till din familjs åsikter och behov egentligen? Det är ju DITT (kärleks-)liv, eller hur?

Du kommer få ett ”mingligt” liv fullt av kontakter, kul tillställningar och möten med likasinnade från och med onsdagen och under de kommande veckorna. Samtal om utlandet, resor och studier eller ögonöppnande tankar och teorier kan vara huvudingredienserna i det som för er samman.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen kan du uppleva det som att en ridå går upp och att du helt plötsligt ser på livet från ett nytt, spännande perspektiv. Detta kommer bli så upplyftande och renande för dig! Du kan känna att det är dags att göra en chansning i livet och bestämma dig för att testa något helt nytt i livet. Gör det, du har allt att vinna! Du kan lockas att inleda en sexuell relation med ett ex, eller någon som är upptagen, från och med onsdagen och under kommande veckor. Allt tycks höljt i tabu, hemligheter och passion. Alternativt kan tankar kring tillit, rädslor och begär vara ämnen som du arbetar extra med på ett inre plan. Finns det något som du måste befria dig från innan du kan gå vidare i en lycklig, fungerande relation? Första hälften av november kan bli ögonöppnande och transforme-rande för dig. Och samma sak avser din ekonomi, skulder och tillgångar. Du kan behöva gör några ekonomiska förändringar vilket sedan sätter dig på rätt kurs framåt från och med den 16 november.