Nummer 8 och pengar

Numerologi och pengar. Inlägget innehåller reklamlänk.

God eftermiddag kära läsare!

Hur har veckan startat för er?

Jag inledde med en total jobbsatsning. Det handlar naturligtvis om att få alla dokument klara till pepp-paketet. (Endast ETT drygt dygn kvar av försäljning. HÄR finner ni alla information om innehållet. Nytt för den här månaden är att man också kan köpa till She Boss Foundation. Steg 1. Släpp dina ekonomiska blockeringar. Om man missade den delen i oktober.)

Apropå ekonomiska blockeringar och trick för att öka flödet i plånboken och på kontot, testa de här knepen och se vad som sker. För mig har det fungerat vid exempelvis min önskesumma för en lägenhetsförsäljning som enligt mäklaren ”inte var realistisk”. Men, jo jag fick den summa jag ville och mäklaren sa, ”det är OTROLIGT!

1- Rensa ut i din plånbok eller där du har dina pengar och betalkort. Är det rent eller skräpigt? Om det är en enda röra av kvitton, papperslappar och ihoptryckta sedlar är det dags att rensa upp. Signalera till din pengar att du håller ordning på platsen där du förvarar dem och att du uppskattar och är tacksam för dina pengar!

2. Ta en pappersplapp och skriv siffran ”8” på lappen. Lägg den sedan i din renstädade plånbok. Eller gör som jag, klistra fast lappen i dörrfodret till din lägenhet eller hus, om du vill att den ska präglas av pengar och flöde.

Tycker du att det låter som rent trams? Jag köper den tanken, men testa den ändå! Det enda du riskerar att gå miste om är lite skräp som du i alla fall någon gång ska rensa ut ur din plånbok/handväska, samt ett papper och tiden det tar dig att skriva siffran 8.När jag la till siffran 8 i min lägenhets dörrfoder, efter en trög försäljningsstart, såldes lägenheten till ett kalaspris bara någon vecka senare. Like magic!

Siffran åtta är symbol för pengar och när man bär runt på den hamnar den energin också i handväskan, eller i hemmet.

Jag önskar er en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena