Nytt Merkurius/Jupiter-möte att se fram emot

Merkurius/Jupiter den 29 oktober och den…

God eftermiddag kära läsare,

Det är en väldigt ineffektiv dag för mig. Inte för att jag vill det utan för att tekniken spelar mig ett spratt så att jag mest sitter och väntar på att sidor ska laddas m m.

För er som upplevde de goda vibbarna mellan Merkurius och Jupiter i måndags, och kanske blev lite snopna när ni hörde om Merkurius kommande retroperiod den 17 november- 6 december så har jag letat upp nästa härliga möte mellan Merkurius och Jupiter.

Det sker den 21 december.  Jupiter och Merkurius möts i optimistiska och utåtriktade Skyttens tecken och i samma veva befinner sig också Venus och Neptunus på topphumör tillsammans. Den dagen är perfekt för att skriva ett kontrakt, tala/föreläsa, undervisa, kommunicera, resa och investera i något vackert eller lyxigt.

Jag har ett längre tag fått puttar från alla möjliga håll att starta ytterligare ett konto i sociala medier och letade efter ett passande datum. Jag har satt en stor ring runt den 21 december! Vibben är ”nå världen och tänk stort”.

Om du har något på gång som du vill lansera eller göra officiellt innan jul-och nyårshelgen, använd då den 20-21 december.

Med Venus och Merkurius i framåtrörelse, båda två, efter den 6 december, kommer ”proppen gå ur” för pengar, kommunikationsprojekt och socialt liv och kärlek som kan ha haltat sedan den 5 oktober resp under tiden 17 november- 6 december.

Tack och lov kommer lyckoplaneten Jupiter ger oss massor av fint att vänta under november!

Jag önskar er en fortsatt fin torsdag!

Kramar

Helena

LOADING..