Fredagstarot 2 november 2018

Välj det kort som du dras till!

Hej kära läsare,

Dags för fredagstarot igen.

fre 2 nov 2018

Välj ett kort och läs tolkningen nedan. Kommentera gärna hur ni upplever tolkningen!

fredag 2 nov 2018

Kort 1, från vänster: 10 bägare

Relationer och familjeliv är fyllt av lycka, fulländning och en känsla av att man ser att man har så mycket att vara tacksam för. Nyheter om hem, familj, barn eller överflöd av kärlek väntar på dig. På ett kärleksmässigt plan antyder det här kortet att en ny kärlek kan komma in i singels liv, eller att en särskilt härlig känsla präglar en stadgad relation. Om du står i valet och kvalet idag, råder kortet dig att låta dina känslor och din intuition leda dig när du fattar ditt beslut. Ditt hjärta vet vad som är rätt och bäst för dig,

Kort 2, från vänster: 2 bägare

Om du har valt det här kortet väntar det dig en möjlighet att ena dina energier med någon annan. Det kan ske genom en kärlekshistoria, eller att du och en vän eller kärlek bestämmer er för att starta något tillsammans. Kärleksparet på bilden är både helt överens om att skapa en fin harmoni och respekt mellan varandra. Allt flödar på ett jämlikt sätt mellan dig och den speciella personen som du möter eller uppmärksammar idag.

Kort 3, från vänster: Ess i svärd

Du har framgång, når ett genombrott eller är särskilt intellekuellt slipad idag. Ess i svärd ger dig en chans att med kraft göra en nystart. Svärdet är vasst och mycket kraftfullt och du kan skära igenom vilka problem du än möter på vägen. Om du har valt det här kortet kan du få uppleva en riktigt aha-stund då du plötsligt kan se klart på en situation eller fråga som tidigare gjort dig förvirrad eller osäker. Nu är du redo att agera. Tänk dock på din styrka i situationen och försök att fatta beslut som gynnar, inte bara dig, utan andra också. Om man är stor, måste man vara snäll, som de säger i reklamen. Och, idag är du stor och stark!

Kram

Helena

 

 1. Marie skriver:

  Tack! Kul med fredagstarot och tacksam för kort nr 1. 💕🌹

 2. Etti skriver:

  Tydliga och bra budskap 👍

 3. Lena skriver:

  Jag valde ettan. Det stämmer ju precis hur jag känner nu med en ny kärlek i mitt liv. Och det bara växer, allt underbart. Och jag blir så alldeles salig när jag nu får veta irl att det är besvarat.
  Jag är även lycklig för att min dotter är lycklig, och min son, och min pappa. Men min mamma mår inte alls bra och är visst på väg bort, för alltid. Snyft.

 4. nina skriver:

  Älskar fredagstarot!

  Kram o trevlig helg! :)

 5. Lollo skriver:

  Hejsan! Kul att läsa😊❤️ Valde kort 1 och ska på första date idag. Så det låter lovande. Tack! Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..