Horoskop vecka 45, 2018

Planethändelser vecka 45.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Venus har nu backat tillbaka till Vågens tecken. Där befann sig Venus sist i augusti/september. Det som hände stjärntecknen då, kan åter bli aktuellt igen. HÄR kan ni läsa Venus-horoskopet.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Uranus dubbelkollar dina förändringar under åren 2011-2018

På tisdag den 6 november flyttar Uranus tillbaka in i Väduren igen. Uranus har lämnat Väduren ifred sedan den 16 maj i år, då Uranus gick vidare till Oxens tecken. Under de kommande månaderna, till och med i mars 2019, får stjärntecknen en chans att se över om alla nytänkande förändringar som ägde rum i livet under 2011- maj 2018, blev som de hade tänkt sig. Om inte, är det dags att göra om livet, i den del den påverkas av Uranus, en sista gång.

När Uranus i mars 2019 lämnar Väduren kommer planeten av innovation och hastiga förändringar inte att återkomma till Väduren förrän 84 år senare. Beroende på vår ålder, kan detta bli den sista gången vi får uppleva en Uranus-transit i Väduren.

Nymåne i Skorpionen

Onsdagens nymåne äger rum i intensiva, passionerade och ekonomiskt inriktade Skorpionen. Som alltid med en nymåne får vi en chans att starta om inom det livsområde som berörs. Med Skorpionens skicklighet att hantera det inre, såsom begär, svartsjuka, kontrollbehov och rädslor, är det en toppentid för att vända sig till en terapeut, psykolog eller hypnotisör för att rena sitt liv från onödigt känslomässigt bagage.

Eller för att besöka din bank eller ekonomiske rådgivare och lägga upp en bättre plan för skulder, skatter och delat ägande.

Mer om hur stjärntecknen påverkas av nymånen, i nymånehoroskopet i nästa vecka!

*LYCKODAG!*

På torsdag den 8 november händer det som alla stjärntecken, men främst Skytten, väntat på! Jupiter, Skyttens styrare samt den stora lyckoplaneten, flyttar in i sitt eget tecken.

Med Jupiter i Skytten väntar oss 13 månader präglade av optimism, internationella möjligheter och drömmar att bli verklighet. Jag misstänker att Jupiter i Skytten kommer ge oss i Sverige en ny regering, antingen den 8 november eller den 24-26 november. Många spännande entreprenörssteg kommer att tas under det här året. Jupiter och Skytten är kända som bästsäljarens tecken och planet. Vilken/vilka böcker kommer vi få se ta världen med storm. En ny Lisbeth Salander? Eller värdig efterföljare till Harry Potter? Det kommer bli internationellt och STORT.

Alla stjärntecken gynnas av att tursamme Jupiter byter tecken. Exakt hur beror på i vilket hus som Jupiter tar boning. Jag kommer utveckla detta mer i det kommande årshoroskopet 2019 och också i veckohoroskopet som publiceras imorgon kl 08:00.

Man får bara ett Jupiter-besök, per livsområde, vart 12:e år. Så detta är stora nyheter och en tidsera som man ska användas på bästa sätt. Med Jupiter får man en chans till en helt ny start, ett nytt livskapitel. Det är så otroligt spännande och brukar stämma väldigt bra med vad som sedan faktiskt präglar året.

Skyttarna har väntat i 12 år på den här nystarten. Med Jupiter i horoskopets hjärta, det första huset, så kan Skyttarna ta enorma kliv framåt. Det är ett år då Skytten kan finna den stora kärleken, föda barn, starta eget, byta boende eller ta ett viktigt kliv ut i arbetslivet efter studier/byta karriär/jobb.

Skytten är så förbaskat positiv och tänker alltid att allt är möjligt så nu kommer vi alla få en dusch av att ”vilja, kunna och lyckas”.

Jupiter stannar i Skyttens tecken till och med den 2 december 2019. Sist Jupiter befann sig i Skytten var november 2006- december 2007 samt november 1994-december 1995.

Minns du vilka stora steg du tog i livet då? Nu får du chansen att börja om, med turplaneten Jupiter, vid din sida igen.

Kärleksfredag

Vackra Venus och Mars möter varandra på fredagen. En vän eller ett kul socialt event kan bli särskilt lyckosamt. Kanske attraheras du av en vän eller finner en ny intressant profil på Tinder eller liknande. En föredetta kärlek kan dyka upp i tankar eller i livet, då Venus backar tillbaka till augusti/september-positionen. Men du kan träffa någon som du kände/hade en relation med innan dess också.

Njut av det vackra som sker på fredagen men kom ihåg att ta viktiga kärleksbeslut när Venus rört sig framåt igen, den 16 november.

Stora livsförändringar är på gång!

Veckan avslutas med ett möte mellan Solen och Pluto. Nymånen i Skorpionen, Plutos styrare, har redan satt tonen för att vi är redo att göra stora förändringar i livet. På söndagen får vi en extra putt i den riktningen.

Solen befinner sig i Skorpionen och Pluto i Stenbockens tecken. Våga vara större än dina rädslor, eller dina fienders agerande, och en våg av transformation kan svepa in i ditt liv. För det bättre! När du gör dig redo för att släppa något, men är rädd för vad det kommer betyda för ditt liv, är då du har allt att vinna. Ta steget, släpp och gå vidare. Du kommer känna dig renad, transformerad och modig. Som en ny person!

Jag önskar er alla en härlig, positiv vecka!

Kramar

Helena

 1. Marie skriver:

  Uranus i sjunde huset, får se vad som händer då.
  Ha en fin vecka! ❤

 2. Sara skriver:

  Fasar för Uranus tillbakaflytt i väduren ryser

 3. Isa skriver:

  Tack gode gud, för att Uranus lämnar Väduren – det räcker med innovation i mitt arbete o hälsa🙏❤

 4. Lotta skriver:

  Hej Helena! Tack för fantastiska horoskop! Mycket spännande detta med Uranus översyn av ens livsval på ett specifikt område. Hur vet man vilken del av livet som påverkas av Uranus? Vänliga hälsningar Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..