ANNONS

Horoskop 5-11 november, 2018

/

Horoskop för alla stjärntecken vecka 45, 2018. Inlägget innehåller reklamlänk.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

Vid tisdagens nymåne får du en chans att öppna ett nytt kapitel i din ekonomi. Låt dina känslor styra dina beslut. Nu får du också en mycket bra möjlighet att se dina rädslor och dåliga minnen i vitögat, och hela dem! På torsdagen startar en ny 13-månadersperiod av tur. Du kommer resa mer, studera/lära dig mer och ta in nya livsperspektiv. Ett ögonöppnande år väntar dig och världen är din!

Oxen 21/4-21/5

Med en nymåne i ditt kärlekshus kan nyheter om ett frieri, vigsel eller att byta nycklar dyka upp på onsdagen och de efterföljande dagarna. Nyheter om en särskilt rolig fest är också möjlig. Torsdagen är starten för 13 månader av möjligheter av personlig utveckling och chansen att få som du vill avseende budget och ekonomi. Om du har behov av ett lån så kommer långivare att bli mer positivt inställda till dig under året som väntar. Du kan få större klumpsummor insatt på ditt konto det kommande året. Pengarna kommer du att använda till att uppfylla livsdrömmar såsom att köpa bostad, båt eller semesterhus.

Tvillingarna 22/5-21/6

Dags att byta arbete eller göra en riktig satsning för att bli mer hälsosam och komma i form? På onsdagen får du din chans. Du kan uppleva att hela ditt liv förändras när du väl kommit igång. Från och med torsdagen kommer Jupiter välsigna ditt kärleksliv och dina sociala cirklar i 13 månader. Detta är ett klassiskt år, enligt astrologin, för att möta en stor kärlek eller gifta sig. Du kommer också bli mer populär i din bekantskapskrets och få många roliga inbjudningar till firanden av olika slag. Mycket möjligt får du resa till kalas och fester utomlands.

Kräftan 22/6-23/7

På onsdagen får du nyheter om berör din kreativitet eller ett intresse som ligger dig varmt om hjärtat. Dags att satsa mer på dina drömmar? Med den zon som styr fertilitet och barn aktivt, kan nyheterna, alternativt, vara ett graviditetsbesked eller något som händer ditt barn/barn i din närhet. Du startar ett tur-år avseende din hälsa och ditt arbete, från och med torsdagen. Under de kommande 13 månaderna får du en chans att läka dig, om du har haft problem med hälsan eller att skapa sunda rutiner. Om du drömt om ett nytt arbete, är chansen mycket stor att du får ett drömjobb under året som väntar. Kanske finns företaget eller chansen i utlandet eller med ett utländskt företag.

Lejonet 24/7-23/8

Har du sökt efter ett bättre boende eller önskat dig en större familj? Vid nymånen på onsdag får du en chans att hitta det perfekta hemmet och starta ett nytt halvårskapitel i ditt familjeliv. På torsdag träder Jupiter in i ditt femte hus och lovar att ge dig ett fantastiskt roligt kommande år. 13 månader av mer flirt, nöje, njutning, resor och möjligheter att arbeta med sådant som älskar och som hittills kanske bara varit din hobby. Lejon i fertil ålder har ett super-år. Många Lejon kommer bli gravida under dessa 13 månader.

Jungfrun 24/8-23/9

Nyheter om en kurs eller kortare resa, kanske med syskon, vänner eller grannar involverade, är möjliga vid nymånen på onsdagen. Jupiters byte av tecken, till Skytten, på torsdagen lovar dig ett turår när det gäller ditt hem och ditt familjeliv. Under de kommande 13 månaderna kan du flytta till större och bättre eller renovera så att ditt hem känns nytt och bättre. Ett utlandsboende eller längre vistelse utomlands är också mycket möjligt. Din familj kommer växa via nya medlemmar, genom giftemål, nya partners eller barnafödslar i din familj. Önskar du dig en graviditet är det nu och de kommande två åren som du kan lyckas.

Vågen 24/9-23/10

Vid nymånen på onsdag får du nyheter om något du äger, såsom mark eller en bostad, alternativt avseende dina inkomster och investeringar. Du får en chans att starta en ny 6-månadersperiod för att transformera ditt ägande. En renovering, upprustning eller total förändring av din privata budget är olika varianter av det som väntar. Från och med torsdagen kommer lyckoplaneten Jupiter välsigna ditt kommunikativa hus. Det ger dig möjlighet till många, kortare resor, både inom och utom landgränserna. Kontakten med dina närmaste grannar, dina syskon och vänner kommer blir roligare och präglas av utlandskontakter och möjligheter. Om du har önskat dig en uppgradering av din telefon, din bil eller sättet du reser, är detta året då du kan lyxa till det lite extra.

Skorpionen 24/10-22/11

Personligt nystart brakar igång på onsdagen. Nymånen i ditt eget tecken ger dig fokus på vad DU önskar dig och vill ha i livet. Lägg upp en 6-månadersplan för vad du vill ha åstadkommit om ett halvår. Nyheter om möjligheter att förnya dig och börja på nytt, på ett personligt plan, väntar dig vid nymånen. Jupiter har gett dig ett fantastiskt nystartsår det senaste året. Nu är det dags att se över din ekonomi och förvaltandet av dina kunskaper och din talang, samt dina tillgångar. Det väntar dig 13 månader av glittrande möjligheter att höja din lön, värdet på dina tjänster eller värdet på mark, bostad, fastigheter. Planera väl och du kommer avsluta 2019 på grön kvist. Mycket grön kvist.

Skytten 23/11-22/12

Det är som du får en chans att säga ett intensivt, känslosamt adjö till det som varit tufft och utmanande de senaste åren, när nymånen på onsdagen kommer. Möjligheter att släppa, rena ditt liv och gå från en tid i livet till en annan, kommer prägla dina tankar och det som sker. På torsdagen väntar dig den stora dagen som du har väntat på hela året. Du får besök av din egen styrare, lyckosamme Jupiter, i ditt eget tecken och ditt första hus. Detta är horoskopets hjärta och är som att få besök av en ande som ger dig ett antal önskningar garanterat uppfyldla. Vad du vill använda önskningarna på är helt upp till dig. Välj några stycken drömmål och satsa på att göra verklighet av dem. Under de 13 månaderna som väntar kommer du ta stora kliv i livet när du kanske finner ditt livs kärlek, drömjobbet, startar eget eller gör verklighet av en önskan om att bo utomlands eller skriva en bok. Wow, Skytten, wow!

Stenbocken 23/12-20/1

Nyheter om ett samarbete eller möjligheterna att använda dig av nydanade teknik eller internet präglar nymånens nyheter till dig, på onsdagen. En dag senare, på torsdagen flyttar Jupiter in i ditt 12:e hus. De kommande 13 månaderna kommer ge dig en underbar chans att planera och efterforska allt det du behöver veta för att ta ditt liv till en flygande ny start i december 2019. Se det som att du är nästa stora stjärna, men innan du kan kliva upp i rampljuset och vara fullt förberedd, behöver du träning, mental träning och släppa allt emotionellt bagage som inte gör dig nytta. Använd året som kommer till att studera, dra dig tillbakka och gör research och besök en healer eller hypnotisör för att släppa begär, rädslor och bli fri från blockeringar.

Vattumannen 21/1-18/2

En nymåne ger alltid en chans till nya möjligheter, nyheter och en anda av att börja om på nytt. Vid nymånen på onsdagen kommer dina långsiktiga planer, dina ambitioner och din karriär att hamna i målsiktet. Du kan få nyheter om ett nytt arbete, hitta det perfekta företaget och ansöka till dem eller se en möjlighet att lägga upp din framtidsplanering på ett sätt som känns nytt och rent av transformerande. Med turplaneten Jupiter i ditt elfte, utåtriktade hus, från och med torsdagen, väntar dig 13 månader av fantastiska möjligheter att utvidga dina bekantsskapskrets, integrera smart teknik i ditt liv och att inleda ett givande samarbete med en likasinnad affärspartner. Om du brinner för välgörenhet och att göra en skillnad i världen är detta året då du kan starta en organisation eller engagera dig. De drömmar du har det här året, välsignas av Jupiter. Gör en lista över alla dina livsdrömmar och börja bocka av uppfyllandet av dem. Du har definitivt profilen av en framgångsrik, internationell onlineentreprenör. Din frihet och förmågan att skapa livet på dina egna villkor är i stort oändliga. Du har inte haft sådan här tur och vackra möjligheter på 12 år. Gasa mot dina drömmar nu!

Fiskarna 19/2-20/3

Nymånen på onsdagen öppnar dig för nya perspektiv. Du kan få nyheter om en resa, eller boka en resa, eller anmäla dig till en akademisk utbildning. En internationell guru kan locka dig och kanske tillbringar du den här veckan med att läsa eller lyssna till ny kunskap för att göra ditt liv bättre och rena det från negativitet eller blockeringar. Ditt inre mående är viktigt för att du ska komma i kroppslig form. Vad ger dig lugnare puls och mer glädje i livet? Satsa på mer av det! På torsdag flyttar den härligaste planeten av dem alla, turplaneten Jupiter, in i ditt tionde hus. Under de kommande 13 månaderna väntar dig ett karriärår utan dess like. Det kan bli ett år som du senare kommer att se tillbaka på som markerar en av din största höjdpunkter i din karriär. Din status eller rykte som expert kan stiga snabbt och du kan få ett drömjobb, bättre position eller en mer imponerande titel. Om du inte arbetar kommer Jupiter ge dig möjligheter att se på ditt liv från nya perspektiv och kanske kommer du bestämma dig för att satsa på en livsväg som känns mer äventyrligt, såsom att bo utomlands en period eller börja studera spirituella riktningar eller skriva av bok om dina livserfarenheter och kunskaper.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Guldtopp från Lindex för att fira den strålande stämningen när Jupiter träder in i Skyttens tecken!

Trikåtopp med paljetter Gul

9
58

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00