Lyssna till din inre röst idag!/Personligt genombrott

Solen i Skorpionen trigon Neptunus i Fiskarna

Detta kan bli en väldigt spännande, spirituell dag! Solen ger oss fokus på vårt inre liv, överkommandet av rädslor och fobier och våra ”skuggiga” sidor. Neptunus i Fiskarna älskar det andliga, meditation och ljudet av vår inre röst.

Idag kan vi nå en viktig insikt, känna oss mer kreativt inspirerade än vanligt eller ta ett steg mot andlig/medial vägledning.

-Boka tid hos en spådam/herre

-Lär dig om hur du kontaktar dina guider och änglar

-Besök en hypnotisör eller regressionsterapeut och nå ett personligt genombrott.

-Meditera

-Skapa, skriv, meditera eller starta en drömjournal där du skriver ner din nattliga drömmar.

-Stor omtänksamhet/läkning får också en del i det som sker. Fiskarna är zodiakens egen Florence Nightingale.

Kommentera gärna vad som sker eller hur ni upplever dagen!

Jag önskar er en riktigt härlig tisdag!

Kramar

Helena

 1. Om du vet var i ditt personliga horoskop som nymånen befinner dig, läser du för det huset i första hand.

  Hur vet jag det?? :)

 2. Lustigt, när jag kom hem hade jag mycket energi och tog tag i ett par högar som har legat i över ett år. Jag har varit deprimerad och även efter att det släppte så har jag inte tagit tag i högarna utan de har legat där och tyngt mig lite. Men nu bara röjde jag ut, inte allt men tillräckligt, och det var skönt!
  Kräftan

 3. Jag som varit osäker en längre tid gällande dålig magkänsla på jobbet som inte känns rätt för mig, fick plötsligt en självklart känsla idag att jag ska söka mig vidare. Har tom kommunicerat det till vänner så nu är bollen i rullning. Imorgon ska jag fila på CV:t. /Skytt

 4. Jodå, det var en perfekt dag att få Reikibehandling på. 👍😀 Den ledde dessutom till att jag satte upp mig på en kurs i Reiki. Nu ska jag få lära mig att använda pirret/vibrationerna i mina händer på rätt sätt. 🙏👍 Häls. Vädur med ac i Skorpion.

 5. Morgonen kändes tung, allt skedde liksom i slow motion, jag var försenad med allting! Skyllde på natten – jag hade inte sovit mycket och därför vaknat för sent (lejon/lejon). Det visade sig att jag inte var den enda! Två andra (soltecken: tvilling [asc okänd] och soltecken:vädur [asc skytt]) berättade att de känt likadant! men dagen är inte slut ännu – ser fram emot nymånen skall du tro!

 6. Hej!
  Tack för en fin blogg!
  Jag är fisk född i Stockholm kl 17.30 den 12 mars 1982. Jag har haft en otrolig kämpig period. Framför allt det senaste året, jag kämpar mig fram. Visst har jag kommit framåt men inte hela vägen. Har fortfarande problem, fysiska som psykiska, och kommer inte vidare.
  När vänder det? Kommer det att vända?
  Tack för den energi som din blogg ger 🙏
  Vänligen Kristin

  1. Hej Kristin,
   Livet går i flöden, och naturligtvis kommer det en vändning. Jag har tyvärr inte möjlighet att kika in i personliga horoskop men sänder dig all värme och lycka. Det är i de mörkaste stunderna man växer mest, även om jag misstänker att du tycker att det räcker med det nu…

   Varm kram
   Helena

 7. Hej bästa Helena
  Har följt dig sedan flera år tillbaka o älskar verkligen ditt horoskop.
  Har då en fråga, jungfru född 00.22 10 sept 1971 när kommer det bli lättare har haft en tuff tid sen flera år tillbaka, bara städat o städat…. är det snart min tur
  Mvh jungfru där tålamodet har gett upp

  1. Hej Anna,
   Venus backar in i samma tecken som i augusti. Gå in på lördagens inlägg så finner du inlägget till Venus i Vågen. Det blir en återaktivering av det som skedde i augusti.
   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..