Lyssna till din inre röst idag!/Personligt genombrott

Solen i Skorpionen trigon Neptunus i Fiskarna

Detta kan bli en väldigt spännande, spirituell dag! Solen ger oss fokus på vårt inre liv, överkommandet av rädslor och fobier och våra ”skuggiga” sidor. Neptunus i Fiskarna älskar det andliga, meditation och ljudet av vår inre röst.

Idag kan vi nå en viktig insikt, känna oss mer kreativt inspirerade än vanligt eller ta ett steg mot andlig/medial vägledning.

-Boka tid hos en spådam/herre

-Lär dig om hur du kontaktar dina guider och änglar

-Besök en hypnotisör eller regressionsterapeut och nå ett personligt genombrott.

-Meditera

-Skapa, skriv, meditera eller starta en drömjournal där du skriver ner din nattliga drömmar.

-Stor omtänksamhet/läkning får också en del i det som sker. Fiskarna är zodiakens egen Florence Nightingale.

Kommentera gärna vad som sker eller hur ni upplever dagen!

Jag önskar er en riktigt härlig tisdag!

Kramar

Helena

 1. Jag har faktiskt tid hos en läsare idag!!!🙏🏻😂💕 ska bli spännande!

 2. Regina skriver:

  Om du vet var i ditt personliga horoskop som nymånen befinner dig, läser du för det huset i första hand.

  Hur vet jag det?? :)

 3. Malin skriver:

  Lustigt, när jag kom hem hade jag mycket energi och tog tag i ett par högar som har legat i över ett år. Jag har varit deprimerad och även efter att det släppte så har jag inte tagit tag i högarna utan de har legat där och tyngt mig lite. Men nu bara röjde jag ut, inte allt men tillräckligt, och det var skönt!
  Kräftan

 4. Ida skriver:

  Jag som varit osäker en längre tid gällande dålig magkänsla på jobbet som inte känns rätt för mig, fick plötsligt en självklart känsla idag att jag ska söka mig vidare. Har tom kommunicerat det till vänner så nu är bollen i rullning. Imorgon ska jag fila på CV:t. /Skytt

 5. Nenne skriver:

  Jodå, det var en perfekt dag att få Reikibehandling på. 👍😀 Den ledde dessutom till att jag satte upp mig på en kurs i Reiki. Nu ska jag få lära mig att använda pirret/vibrationerna i mina händer på rätt sätt. 🙏👍 Häls. Vädur med ac i Skorpion.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..