ANNONS

Fredagstarot 9 november 2018

/

Tarotkort för dagen!

Välj ett kort, scrolla ned och få svaret på som väntar dig enligt tarotkorten. (Jag använder tarotleken Universal Waite. Min absoluta favoritlek.)

Glad fredag!

Kram

Helena

9 nov 2018
9 november 2018

Från vänster:

Kort 1. 4 i Mynt

Du har skapat en trygghet genom att spara pengar, arbeta hårt och inte slarva med utgifterna. Det får dig att må bra men det finns en risk för att du är för fokuserad på pengar och att inte förlora dem. Din budget kan vara så sparsam att du inte kan roa dig och njuta av det du har åstadkommit. Kortet råder dig att släppa lite på dina konservativa värderingar och leva lite mer. Sätt undan så att du känner att du klarar dig men sätt också undan pengar till ett kul- och-leva-loppan-konto, för varje månad. Vad är livet utan något skoj?

Kort 2. Världen

Något viktigt i ditt liv har nått ett slut. En cirkel kan ha slutits i din karriär, studier eller i ditt privatliv. Du mår bra i känslan av att ha lyckats med det du arbetade för. En födsel av ett barn, en examen, ett nytt arbete eller en blomstrande relation kan markera det som äger rum i ditt liv nu. Om du inte riktigt nått fram till ditt mål ännu, påminner dig det här kortet om att du kommer att lyckas. Fortsätt att sikta mot att få ihop alla trådar och du kommer gå i mål som en vinnare inom kort. När du landar i din framgång, unna dig då en tid för att blicka bakåt på alla de erfarenheter som du har gjort. De utgör en viktig del i din spirituella packning som du kommer bära med dig för resten av livet.

Kort 3. Knekt i Stavar

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boenet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

8
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00