ANNONS

Horoskop 12-18 november, 2018

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 46, 2018.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

Jupiter har flyttat in i ditt nionde hus. Var är du redo för nya perspektiv och kunskaper? Dags att studera, bosätta dig en period utomlands eller se livet från en ny vinkel? Nu och under de kommande 13 månaderna får du en gyllene chans att lyckas inom dessa områden. På torsdagen den 15 november flyttar din styrare Mars in i Fiskarnas tecken. Varför inte testa på att göra framsteg inom något som manar till reflektion och lyssnandet till din egen inre röst. Healing, seanser eller meditation kan ge dig spännande upplevelser nu. Kärlekstrubbel och förvirrade budskap klarnar upp från och med fredagen. Hurra!

Oxen 21/4-21/5

Behöver du ett lån, en investerares ”ja” eller andra delägares godkännande för att komma vidare med samägd egendom? Grattis, från och med den 8 november, gynnar Jupiter dessa områden! Under de kommande 13 månaderna är långivare välvilligt inställda till dig. Stora klumpsummor av pengar, genom lån, arv, gåvor eller bidrag, kan landa på ditt konto nu- december 2019. Ett spännande samarbete kan få en rivstart från och med torsdagen den 15 januari. Massor av mingel och djupa samtal med likasinnade präglar din november och december.  Om du känt att du har saknat klarhet gällande din livsriktning, sedan i oktober, kommer du börja ana ljuset i tunneln från och med fredagen den 16 november.

Tvillingarna 22/5-21/6

Solen lyser upp ditt hus för plikter och hälsa. Du lägger extra kraft och tid på att få läget under kontroll på jobb och hälsorutiner. Mars ser till att höja tempot i arbete och karriär under årets sista månader. Ett nytt, bättre arbete är möjligt innan årets slut. Jupiter välsignar ditt kärleksliv och gör dig till en väldigt poppis person i bekantskapskretsen under de kommande 13 månaderna. Ett glittrande socialt år och som gjort för att träffa den rätte eller gifta sig med sin partner. Tillfälligt gnissel i kärlekslivet, som kan ha känts av sedan den 5 oktober, blir ett minne blott från och med fredagen den 16 november.

Kräftan 22/6-23/7

Jupiter, den store välgöraren, hjälper dig att få ordning på hur du hanterar din hälsa och träning, men också sättet som du arbetar. Internationella möjligheter väntar nu under året som kommer. På torsdagen flyttar actionplaneten Mars in i ditt utåtriktade hus och ger dig flera veckor av fokus på internationella resor, ansökningar som berör visum eller planering kring utlandsvistelser. Under samma period är du sugen på att ta in ny information. Du kan bli en riktig bokslukare under november-december! Relationer med dina närmaste i familjen känns varmare från och med fredagen. Allt blir mer harmoniskt och kärleksfullt.

Lejonet 24/7-23/8

Jupiter i ditt femte hus under de kommande 13 månaderna kommer ge dig mer roliga upplevelser och kärleksnjutning. Om du är singel kan den rätte träda in i ditt liv med ett PANG på en fest eller resa! Stadgade hittar tillbaka till en känsla av nyförälskelse och reser mer. Lejon som vill satsa på sin kreativitet och uttrycksförmåga har ett glittrande år framför sig då ett internationellt genombrott är möjligt. När Mars träder in i ditt åttonde hus från och med torsdagen den 15 november väntar mycket händelser kring ekonomisk planering, såsom skatter och revisorkontakt. Du kan också göra viktiga personliga framsteg. Som om du reser dig ur ruinerna av dina tuffa erfarenheter. Stärkt och som ”ny” är du ostoppbar. Om studier, PR-projekt eller kommunikation med grannar, syskon eller en kärlek, känts seg sedan början av oktober, kommer fredagen den 16 november ändra på den saken.

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt hem och ditt familjeliv välsignas av Jupiter nu och under kommande 13 månader. Ett drömboende eller nyheter om en ny familjemedlem är två varianter av vad som väntar dig. När Mars på torsdagen den 15 november flyttar in i ditt kärlekshus kommer ditt sociala liv och kärlek få raketfart! Gör dig redo för massor av kul inbjudningar och kalas i november och december. Frågor kring ekonomi, som kan ha gäckat dig sedan den 5 oktober, börjar klaras ut från och med fredagen den 16 november.

Vågen 24/9-23/10

Jupiter ger dig 13 månader av flöde med kortare resor, studier och undervisning. Du kan få chansen att resa för att lära ut det du kan. Tacka ja till alla möjligheterna! En ny bil, dator eller telefon blir troligen din under dessa 13 månader också. Har livet känts lite rörigt eller oklart sedan den 5 oktober? Din styrare Venus har backar och du kanske har känt dig frustrerad över att inte vilken väg du ska välja. Från och med fredagen den 16 november kommer klarheten mer och mer för varje dag. Kärlekslivet får sig samma dos av efterlängtad klarhet och riktning.

Skorpionen 24/10-22/11

Jupiter har gett dig ett drömår för att nystarta i livet. Sedan hösten 2017- november 2018 har du tagit stora personliga kliv. Nu väntar 13 månader av tur och mycket goda möjligheter att öka dina tillgångar och dina inkomster. Du har inte haft så mycket ekonomiskt flyt på 12 år! På torsdagen den 15 november flyttar motiverade Mars in i ditt kreativa, flirtiga och fertila hus. Ja, du hör, här kan det hända grejer! En ny kärlek, en graviditet eller födseln av ett nytt kreativt projekt kan få en rivstart i november och december.

Skytten 23/11-22/12

Wow, Skytten! Nu är det verkligen din tid i livet! Du har väntat på den här ”proppen” att gå ur under större delen av 2018 och nu har startskottet skjutits! Satsa på dina drömmar, tänk STORT, internationellt och helt inriktat på vad DU vill under de kommande 13 månaderna. Världen är din och kanske kommer du att göra verklighet av en dröm att bo utomlands en del av året eller resa mer än vanligt. Drömmar som berör publishing och undervisning gynnas. Om du vill sadla om kan du beviljas en ansökan till en högre utbildning på ett universitet i Sverige eller i utlandet. Med motiverade Mars i ditt familjehus från och med torsdagen den 15 november kan ett nytt boende eller snabba förändringar i ditt familjeliv äga rum under november och december.

Stenbocken 23/12-20/1

Du befinner dig en 13 månader lång process av inre förberedelser för en otroligt stor personlig nystart som väntar dig i slutet av 2019. Tänk strategiskt, läk dig själv och släpp det som inte längre gynnar dig. Detta är en inre resa som du kommer märka av mer än din omgivning. När december 2019 kommer är du stärkt och redo att träda fram i rampljuset. Från och med torsdagen den 15 november kommer Mars ge dig kraft och fart i ditt sällskapsliv men också avseende kommunikationsprojekt och köp/försäljning. (Med en Merkurius som backar från och med den 17 november gör du klokast i att avvakta med kontraktssignering tills efter den 6 december dock.) Mars kommer ge dig fart och händelser under hela december också. Om du drömt om en flygande start för ett projekt i sociala medier, såsom en blogg eller att få ditt Instagramkonto att växa, så är noember och december dina månader!

Vattumannen 21/1-18/2

Så mycket nytt, spännande folk kommer att komma in i ditt liv under de kommande 13 månaderna! Personerna du möter kommer dela dina intressen och du kan känna dig riktigt inspirerad efter era event och mingel. Från och med torsdagen den 15 november väntar dig massor av fart i ditt ekonomiska hus. Tänk över hur du bättre kan utnyttja din talang och justera det pris som du fakturera för dina tjänster. December är en bra tid för att löneförhandla och höja ditt arvode. November hade varit det också men med Merkurius retrograd från och med den 17 november så råder jag dig att skaka hand först efter den 6 december. Kommunikation och fördröjningar kan göra att du inte blir klar över alla fakta du behöver, särskilt avseende samarbetsuppdrag. Lyssna, utvärdera och avvakta likaså med viktiga beslut och avtal tills den 6 december.

Fiskarna 19/2-20/3

Det väntar dig 13 glittrande månader i din karriär och i den planering som du gör inför framtiden. Du hittar en vinnande struktur som verkar realistisk och ger dig en känsla av optimism. Härligt! Mars besöker ditt eget tecken från och med torsdagen den 15 november. Ett kirurgiskt ingrepp kan bli aktuellt under november och december. Likaså kan jobb ”söka upp dig”. Dina erfareheter och ditt goda rykte föregår dig och en headhunter kan höra av sig till dig. Det bådar gott för din ekonomi. Om du har väntat på ett besked om en operation eller upplevt att du gått igenom en viktig livstransformationsperiod, en prövning, sedan den 5 oktober, kan fredagen den 16 november ge dig ett kvitto på att det nu är din tur att gå komma vidare i livet. Det kommer ge dig hopp, läkning och harmoni i bröstet.

3
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00