Kommande Merkurius retrograd börjar göra sig påmind…

Merkurius retrograd i Skytten 17/11-6/12

Kära läsare!

Känner ni också av det? Att det börjar bli segt att få svar och att tekniken inte tycks hänga med på önskvärt sätt?

Idag skulle jag boka teaterbiljetter och allt gick bra tills det stod ett mycket intressant (icke förväntat) datum på biljetterna jag köpt. När jag mailar får jag svar som att personen inte är anträffbar, är sjukskriven eller att adressen har upphört (!).

Det bästa är att skratta åt eländet! Det är inte oss det är fel på, det är dags för Merkurius retrograd!

På lördag startar retrograden som denna gång sker i Skyttens tecken. Extra försiktighet bör iakttas vid utlandsresor. Men försiktighet menar jag att man ska ha en plan B och kanske t o m en plan C. Ju bättre förberedd man är, desto mindre frustration.

Om någon av er sitter och filar på en uppsats eller rent av överväger om den akademiska utbildning ni valt, är rätt, så kan den här perioden bjuda på en paus. Halt. Stopp. Dags att tänka om?

Vi har ”bara” tre veckor av snurrighet, tekniska överraskningar och missförstånd framför oss. Avvakta med julshoppingen och ligg lågt med formella överenskommelser tills efter den 6 december.

Satsa på: Se tillbaka, snarare än att agera nytt och framåt. Det är som Merkurius vill att vi går igenom allt vi har gjort hittills, dubbelkollar att allt håller måttet och sedan går framåt igen. Efter den 6 december.

Retrograda perioder kan bringa tillbaka något eller någon från dåtiden.

Om du velat återbesöka en plats i utlandet där du var när du var ung, är det helt i enlighet med Merkurius retrograd i globetrottern Skyttens tecken! Eller anmäla dig till en högskolekurs som du tidigare hoppat av eller återuppta kontakten med en kär vän eller kärlek från/i utlandet.

Hoppas det gav er lite vägledning!

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

 1. Pieces skriver:

  Trodde också att det redan satt igång är så mycket som gått sönder och strulat för alla i familjen. Men intressant med studier det kan alltså vara en bra tid att gå tillbaka och avsluta kurser när Merkurius är retro? PiecesLeo

 2. Skulle gärna åka till Italien o besöka en kär vän.. m dessvärre gick han bort 2008..😞

 3. Maritha skriver:

  Jag fick idag besked om att jag måste tänka om _alla_ mina julklappar, då jag missförstått delar i beställningen. Jag tror att det kommer att bli bättre, men det är lite surt. Jag trodde ju att jag var klar!

  1. Åh, Gud så segt. Men okej, bara att göra om det hela igen…

   Bättre lycka då! :-)

   Helena

 4. Är det därför du söker ambassadörer för din försäljning, uppmanar dem att skaffa paypalkonton och annat för att sen inte svara på mailet du ville ha ? Det ger ett mycket oseriöst intryck vill jag tala om!

  1. Hej Helena,
   Det gör mig alltid ledsen om jag gör någon besviken. Jag har försökt att lägga till dig som affiliate, den 13 oktober. Men du hade inte skaffat ett konto hos Gumroaad som var ett av villkoren för att kunna bli affiliate.

   Allt gott,
   Helena

 5. Gittan skriver:

  Håller med Hanna i föregående inlägg att det märkts av redan tidigare. Märkte av det bl a i fredags då en stort EU-ansökan som jag jobbat med online för en kund helt plötsligt inte var tillgänglig på Tillväxtverkets server. Supporten gick bet, men utvecklingsavdelningen löste problemet till måndag morgon.

  I lördags blev det totalt spelstopp och kaos hos ATGs spelombud i hela Sverige i lördags efter kl 13.40, något som uppmärksammades av massmedia. Många spelare fick inte lämna in sina system när det stod en rekordstor pott på spel, själv stod jag i kö över 1 tim på ICA för att köpa ett bolagsspel.

  1. Hej Gittan,
   Låter som om du prickat in alla merkurius dåliga vanor….

   Tur att man kan skylla på något i alla fall :-)

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..