ANNONS

Kommande Merkurius retrograd börjar göra sig påmind…

/

Merkurius retrograd i Skytten 17/11-6/12

Kära läsare!

Känner ni också av det? Att det börjar bli segt att få svar och att tekniken inte tycks hänga med på önskvärt sätt?

Idag skulle jag boka teaterbiljetter och allt gick bra tills det stod ett mycket intressant (icke förväntat) datum på biljetterna jag köpt. När jag mailar får jag svar som att personen inte är anträffbar, är sjukskriven eller att adressen har upphört (!).

Det bästa är att skratta åt eländet! Det är inte oss det är fel på, det är dags för Merkurius retrograd!

På lördag startar retrograden som denna gång sker i Skyttens tecken. Extra försiktighet bör iakttas vid utlandsresor. Men försiktighet menar jag att man ska ha en plan B och kanske t o m en plan C. Ju bättre förberedd man är, desto mindre frustration.

Om någon av er sitter och filar på en uppsats eller rent av överväger om den akademiska utbildning ni valt, är rätt, så kan den här perioden bjuda på en paus. Halt. Stopp. Dags att tänka om?

Vi har ”bara” tre veckor av snurrighet, tekniska överraskningar och missförstånd framför oss. Avvakta med julshoppingen och ligg lågt med formella överenskommelser tills efter den 6 december.

Satsa på: Se tillbaka, snarare än att agera nytt och framåt. Det är som Merkurius vill att vi går igenom allt vi har gjort hittills, dubbelkollar att allt håller måttet och sedan går framåt igen. Efter den 6 december.

Retrograda perioder kan bringa tillbaka något eller någon från dåtiden.

Om du velat återbesöka en plats i utlandet där du var när du var ung, är det helt i enlighet med Merkurius retrograd i globetrottern Skyttens tecken! Eller anmäla dig till en högskolekurs som du tidigare hoppat av eller återuppta kontakten med en kär vän eller kärlek från/i utlandet.

Hoppas det gav er lite vägledning!

Ha en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena

10
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00