ANNONS

Astrokalender 2019

/

Astrolog Margareta Hedin släpper Sveriges första årliga astrokalender.

Sveriges första astrokalender!

Det är så roligt att se hur mycket som händer oss astrologer just nu. Vi har sett Uranus i Oxen-vibbarna som är på väg att aktiveras fullt ut igen från och med i mars 2019. Uranus styr över både astrologi men också nytänkande, och digitala möjligheter. Nu är tiden att tänka frilans och att erbjuda våra astrologiska kunskaper på bred front och på ett nytt, smartare sätt. Hej digitala kurser och produkter!

Tidigare under året har Damernas Världs astrolog, tillika min mentor och lärare, Margareta Hedin, släppt sin astrokurs online. Nu chockar hon oss, på ett positivt sätt! Margareta har skrivit den första årliga astrokalendern på svenska. Wow!

En kalender, i samarbete med kalendermakarna Burde, fullpackad med datum för planethändelser, månologi och information om soltecknen. Känns som en vanlig kalender, men med astrologiska budskap och tips på insidan. Magiskt för den astrologiintresserade som vill ta vägledning av stjärnorna för alla hur, när och vad under året som kommer!

HÄR finner ni all information och kan beställa kalendern för 2019. Priset är 249 kr.

Jag önskar er en fortsatt glad torsdag!

Kramar

Helena

6
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00