Astrokalender 2019

Astrolog Margareta Hedin släpper Sveriges första årliga astrokalender.

Sveriges första astrokalender!

Det är så roligt att se hur mycket som händer oss astrologer just nu. Vi har sett Uranus i Oxen-vibbarna som är på väg att aktiveras fullt ut igen från och med i mars 2019. Uranus styr över både astrologi men också nytänkande, och digitala möjligheter. Nu är tiden att tänka frilans och att erbjuda våra astrologiska kunskaper på bred front och på ett nytt, smartare sätt. Hej digitala kurser och produkter!

Tidigare under året har Damernas Världs astrolog, tillika min mentor och lärare, Margareta Hedin, släppt sin astrokurs online. Nu chockar hon oss, på ett positivt sätt! Margareta har skrivit den första årliga astrokalendern på svenska. Wow!

En kalender, i samarbete med kalendermakarna Burde, fullpackad med datum för planethändelser, månologi och information om soltecknen. Känns som en vanlig kalender, men med astrologiska budskap och tips på insidan. Magiskt för den astrologiintresserade som vill ta vägledning av stjärnorna för alla hur, när och vad under året som kommer!

HÄR finner ni all information och kan beställa kalendern för 2019. Priset är 249 kr.

Jag önskar er en fortsatt glad torsdag!

Kramar

Helena

 1. Johanna skriver:

  Har betalt den 22 nov men har inte fått kvitto eller bekräftelse elller bok för den delen! Vem skall man kontakta?

  1. Hej Johanna,
   Det är inte min produkt utan ett samarbete mellan MArgareta Hedin och Damernas Värld. Någon av dem borde kunna hjälpa dig!
   Hoppas att det löser sig.

   Allt gott,
   Helena

 2. Lotta skriver:

  Så himla fin! Ett must-have!

 3. Roya skriver:

  Hej. Jag och vän är intresserad av astroklandern men vi vill gärna se en bild på innehållet innan vi köper den eftersom det är ganska dyr klandren

  Mvh/Roya

  1. Hej!
   Den länk med bild är tyvärr det enda som jag har kunnat hitta. Kontakta Margareta Hedin på Isis Kammare i Gamla Stan för mer information.

   Helena

  1. Isa skriver:

   Margareta har ett kort klipp på din blogg, där hon bläddrar i kalendern👍🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..