ANNONS

Fredagstarot 16 november 2018

/

Tarot för dagen.

Vilket kort dras du till? Scrolla ned för att se vända kort och läsa budskapet.

Glad fredag!

16 nov 2018
16 november 2018

Från vänster:

Kort 1. Drottning av Stavar

Drottningen är en stark karaktär som vet vad hon vill. Genom att använda sin kreativitet och sin kraft tar hon aktivt kontroll över sitt liv och skapar de livsomständigheter hon vill ha. Hon är en sann ledare och inspiration för andra. Om du dragit det här kortetuppmuntras du att ta fram de här kvaliteterna i dig. Alternativt kan en sådan här kvinna komma in i ditt liv eller beröra dig på ett sätt som ger dig kraft att följa ditt hjärta och sikta mot dina mål. Om du har en dröm om att få ställa dig på en scen eller arbeta med drama, är det här kortet ett stort JA-satsa!

Kort 2. Drottning av Bägare

Detta är känslornas kort och representerar ofta en kvinna eller modersfigur som är i kontakt med sina känslor och sitt hjärtas röst. Frågor om familjen, hemmet och det emotionella står i fokus om du har valt det här kortet. Lyssna till råd från kloka kvinnor i din omgivning eller kanske en kvinnas familjepodd eller blogg. Du har behov av att gå in i dina känslor, och möta dem. Det här är också ett oerhört intuitivt kort, för Drottningen på kortet håller i en stängd bägare, med lock. Hon lyssnar inåt och tar emot subtila budskap som kommer till henne. Kortet uppmuntrar dig att använda din kreativa och inkännande förmåga. Du kan läka både dig själv och en vän som behöver dig. Du kan få kreativa vägledning från ditt inre. När du kliver in i dina känslor, särskilt om du har en sorg eller oro att ta hand om, kommer vägledning till dig. Du är inte ensam utan vakas över av en modersfigur som träder fram för att hjälpa dig, om du bara ber om det. Kanske möter du rent av en vacker kvinna som ger dig precis det råd du behöver idag. Som sänt från ovan… ;-)

Kort 3. Knekt av Stavar

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boendet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

1
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00