ANNONS

Horoskop vecka 47, 2018

/

Planethändelser vecka 47, 2018

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Venus har nu backat tillbaka till Vågens tecken. Där befann sig Venus sist i augusti/september. Det som hände stjärntecknen då, kan åter bli aktuellt igen. HÄR kan ni läsa Kärleks/Venus-horoskopet.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Merkurius retrograd

Planeten som styr över försäljning, överenskommelser, kommunikation började backa den 17 november. Under de kommande veckorna, till och med den 6 december, gynnas allt som innebär att tillbaka. Granska det arbete som du har gjort hittills. Håller allt måttet eller behöver du ta ett nytt grepp? Jobbar du med en uppsats, bokmanus, projekt som kräver koll av siffror och fakta? Nu är en bra tid för att korrekturläsa och dubbelkolla att allt stämmer och att du inte missat något avsnitt eller vinkling.

Personer från det förgångna kan träda in i ditt liv när Merkurius backar. Likaså kan en tidigare tjänst, dröm om en resa eller en kurs, bli aktuell igen.

Om du har haft en relation eller tidigare upplevelse av det som kommer tillbaka, såsom att ett hotell du besökte som ung, åter blir aktuellt, är det rätt att boka eller inleda något nytt.

Om det dyker upp en helt ny person, reseplan eller bokidé, låt då allt få marinera tills du har Merkurius med dig. Efter den 6 december kan du ta steg i nya riktningar.

Missförstånd, förseningar och tekniska utmaningar kan upplevas som frustrerande under de kommande veckorna. Försök att vara tydlig när du kommunicerar och rusta dig med en plan B om du ska ut och resa.

När den 6 december anländer kommer vi få både en glad Venus och en snart helt pigg och mentalt kvick Merkurius med oss. Det kommer kännas som en lättnad efter flera månader som har ”bjudit” på retrograda upplevelser.

Framåtflödet är med oss!

Mars kvadratur Jupiter- tisdagen den 20 november

Dags att släppa det förgångna och öppna armarna för något nytt! Mars befinner sig i spirituella, läkande Fiskarna och Jupiter i de nya perspektivens tecken, Skytten. En resa för att återhämta krafter eller mentalt avsluta en relation som är ett alternativ som kan dyka upp i tankarna. Även om man inte reser någonstans kan viktiga insikter komma genom självhjälpsalitteratur eller en coach eller guru som hjälper oss att lyfta blicken och se möjligheterna, och befrielsen, av att lämna det som varit bakom oss och starta en ny livsresa.

Solen in i Skytten

På torsdagen den 22 november flyttar Solen in i Skytten och skiner allt sitt ljus på optimism, resor och internationella möjligheter. Fråga dig själv var du kan använda denna energi. Har du en bokidé inom dig, eller en dröm om att läsa på högskola eller flytta utomlands? Följ optimismens vibbar och se vart de leder dig!

Med Jupiter i Skytten under de kommande 13 månaderna är allt möjligt och vi kommer känna oss ovanligt modiga, starka och redo för att ta nya kliv i livet. År 2019 kan bli som ett stort äventyr!

Fullmåne i Tvillingarna

På fredagen den 23 november har vi en fullmåne i Tvillingarnas tecken. Styraren av Tvillingarna, Merkurius, är retrograd men vi har fantastiska aspekter från turplaneten Jupiter och Solen. När Jupiter och Solen möts i en konnjunktion, som sker den 26 november, kallas det för årets lyckligaste dag.

Med så mycket Skytt-energi i luften vid denna fullmåne kommer vi att få en fullmåne som skiner sitt blåaktiga sken på viktiga avslut gällande resor, företagande, författande, undervisning och juridik.

En fullmåne markerar alltid ett avslut av det arbete man har gjort de senaste 6 månaderna. Så sker även vid denna fullmåne. Nu kan du summera en entreprenörssatsning, känna hur trådarna i ett stort text-dokument äntligen går ihop, planera för en utlandsresa, få besked om studier eller nå framgång i ett juridiskt ärende.

Lycka, tur och expansion är som ett stort möjlighetsmoln som befinner sig ovanför oss!

Imorgon kl 08:00 publiceras som vanligt veckohoroskopet för alla stjärntecken.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

4
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00