ANNONS

Horoskop 19-25 november, 2018

/

Horoskop för alla stjärntecken den 19-25 november. Inlägget innehåller reklamlänk.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

***Nu kan du förbeställa pepp-paketet för DECEMBER 2018.*

Innehåll:

Astrokalender för December med alla de viktigaste datumen för KÄRLEK och KARRIÄR

samt

She Boss Foundation. Steg 3. Efter att ha släppt ekonomiska blockeringar, fokuserat på att nå klarhet avseende målet/målen, är det dags att skapa en framgångsrik struktur för hur du lyckas göra verklighet av dina drömmar.

Pris: ca 250 kr

Enligt önskemål från läsare och tidigare köpare finns också She Boss Foundation Steg 1 – Släpp dina ekonomiska blockeringar samt Steg 2- Klarhet och mål att köpa separat för den som endast önskar ta del av business/framgångsdelen i paketet. Dessa två dokument mailas direkt vid köp. Pris ca 135 kr/styck.

Varmt välkomna!

Horoskop 19- 25 november 2018

Väduren 21/3- 20/4

Världen kan börja kännas stor när Solen på torsdagen träder in i ditt nionde, utåtriktade och optimistiska hus. Vad kan du ge dig iväg för på typ av äventyr under det kommande året? Lockas du av att engagera dig politiskt, ta en time-out och tillbringa några månader utomlands för att begrunda ditt liv, eller drömmer du om att skriva en bok. Nu är tiden rätt! Fullmånen på fredagen ger dig nyheter om ett kommunikationsprojekt, såsom en kurs eller utbildning. Ett syskon eller en granne kan också meddela dig nyheter som tycks präglade av tur och flöde.

Oxen 21/4-21/5

Det är mycket Skytt-energi i luften den här veckan. För din del innebär det att du får din årliga topp när det gäller fokus på närhet, tillitsfrågor, personlig utveckling och, ekonomi där du är beroende av någon annan, såsom en partner eller bankens godkännande. Jupiter ger dig ett tur-år avseende pengar som kommer till dig i större summor. På torsdag lyser Solen också upp denna del av ditt horoskop. En passionerad och intensiv månad väntar dig. Fullmånen på fredagen ger dig nyheter om en ekonomisk satsning/investering eller din lön. Du kanske funderar över om du kan höja ditt arvode eller få mer betalt. Det kan du! Agera i linje med din intention att förbättra din kreditvärdighet och du kan se snabba resultat.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare, Merkurius, befinner sig retrograd. Nu och under tiden till och med den 6 december kanske du känner dig kluven i hur du ska uttrycka dig när du talar med din kärlekspartner, eller på annat sätt uppleva att du står still i livet och inte riktigt vet vilken riktning du ska välja härnäst. Ta det lugnt och se tiden an. Efter den 6 december lättar det! Med Solens besök i ditt sociala hus kommer både ditt kärleksliv och dina kalender fyllas av mer möjligheter att ha kul, mingla och skåla med vänner. Fullmånen på fredagen äger rum i ditt eget tecken. Något personligen viktigt för dig, som du initierade för ett halvår sedan, når ett avslut. Nu är det dags för nästa steg. Jupiter och Solen hjälper dig att tänka stort i livet och kanske berör dina planer att gifta dig eller planer för en kul fest eller större firande.

Kräftan 22/6-23/7

Dina känslor, dina minnen, din personliga historia… och din kropp och hälsa. Nu är allt nära förknippat med varandra. Du har Jupiters välsignelse och hjälp för att finna bot och bättring om du kämpat med hälsoproblem. Misströsta inte på tisdagen. Du vill och du KAN men allt kan inte ske över en dag. Det är en längre inre process att hamna i balans med sig själv och därmed må bra. På torsdagen inträder en lättnad och nya tankar. Fredagens fullmåne ger dig en chans att summera din inre resa och utveckling under det senaste året. Allting präglas av en överhängande optimism. Du fixar livet ekorrhjul, jobbutmaingar och finner vägar till bättre hälsa! Tips: Blicka mot utlandet för vägledning, inspiration eller läkarvård.

Lejonet 24/7-23/8

Dags för lite frivoliteter! Att njuta, mingla med champagneglas i handen, flirta och leva ut all din kreativitet och behov av att få stå i rampljuset väntar dig från och med NU! Solen i ditt nöjeshus från och med torsdagen ger dig bara mer av extra allt  av kul i livet. Om du är singel kan en stor kärlek vänta på dig (markera särskilt den 24-26 november samt den 22 januari som GULD för ditt kärleksliv) inom de kommande månaderna. Ferilitetsdrömmar får också extra skjuts nu och vid samma datum. På fredagens fullmåne summerar du en satsning inom sociala medier, studier/undervisning eller försäljning. Nu är du redo att ta dina erfarenheter från det senaste halvåret och göra dem till ännu större möjligheter. Expandera till utlandet med din kreativitet?

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt hem och ditt familjeliv får besök av Solen på torsdagen. Det kommer ge dig en upptagen månad innan jul. Julförberedelser samt notstalgiska tillbakablickar står på agendan. På tisdagen kan du överväldigas av stress, du tycks sliten mellan socialt liv och familjen, men det är snabbt övergående. Fullmånen på fredagen äger rum i ditt karriärhus. Nyheter om att ett viktigt projekt på jobbet nått i mål kan nå dig. Du kan också få en chans att byta arbete, till något med bättre titel, högre lön och finare förmåner. Det är möjligt att erbjudandet kommer från utlandet eller via en utländska produkt/tjänst och innebär resor för din del.

Vågen 24/9-23/10

Du kommer befinna sig på resande fot mycket under den kommande månaden. Behov av snabb kommunikation och kontroll av fakta ger dig massor att göra. Merkurius befinner sig retrograd så ta höjd för trassel med bil, tåg eller inrikesflyg. Res alltid med en plan B i bakfickan. Tisdagen kan kännas särskilt krävande. Behöver du tänka om på ett större plan? För att din ork, säger dig det… På fredagen får du besked om något som berör utlandet. Kanske blir du tillfrågad om att hålla en kurs, eller delta vid en konferens eller kurs utomlands. Ett nytt jobbuppdrag i utlandet, där försäljning och marknadsföring, är viktiga beståndsdelar kan också bli aktuellt. Avvakta tills efter den 6 december med att ta viktiga beslut eller teckna kontrakt/avtal.

Skorpionen 24/10-22/11

Pengar, pengar! Du har din årliga inkomsttopp från och med torsdagen och en månad framöver. Ta nya tag avseende din personliga budget och se över värdet på den kunskap som du erbjuder kunder eller det företag du arbetar för. Boka lönesamtal! På tisdagen kan dina kreativitet krocka med pengar. Det finns en lösning men du måste tänka i helt nya banor för att finna den vägen. Överge det gamla och satsa på en ny början. Nyheter om en bonus, kommission eller passiva inkomst, möjligen från utlandet, bokvärlden. banken eller juridikens värld, väntar dig vid fullmånen på fredagen.

Skytten 23/11-22/12

Du har redan fått hem din styrare, turplaneten Jupiter, till ditt eget tecken. Optimism och möjligheter flödar från alla möjliga håll för att ge dig starten på ett nytt livsäventyr under de kommande 13 månaderna. På tisdagen kan du tillfälligt känna dig kluven eller ”stoppad” av familjelivet. Du kan behövas för att hjälpa en familjemedlem eller behöva ta hand om något som sker upp i hemmet. På torsdagen träder Solen in i ditt stjärntecken och ger dig ditt astrolgiska nyår. Din födelsedag är så välsignad i år! Satsa på dina drömmar nu! Fredagens fullmåne äger rum i ditt kärlekshus och zon för socialt liv. En tursam och lycklig tid väntar dig. Glitter i kärlek och entreprenörsmöjligheter helt i linje med dina mest storslagna framtidsvisioner väntar dig nu och inom kommande månader.

Stenbocken 23/12-20/1

Vänd dig inåt när Jupiter nu befinner sig i ditt hus för återhämtning, strategisk planering och förberedelser för nystart i livet. (Som väntar från och med december 2019). Solen flyttar in i samma del av horoskopet på torsdagen. Besök ett medium, ägna dig åt förlåtelsearbete eller besök en spirituell coach för att släppa sådant som hindrar dig att komma framåt. Fredagens fullmåne lyser upp ditt arbets- och hälsohus. Ett projekt på jobbet, där detaljer och precision varit av största vikt och som du ägnat det senaste halvåret åt, når sitt avslut. Om du tog nya steg för att komma i form eller äta mer hälsosamt, eller arbeta med ditt inre, för ett halvår sedan kan du se resultatet av din ansträngningar nu. Vilken resa du har gjort!

Vattumannen 21/1-18/2

En personlig åsikt kan hamna i konflikt med ett samarbete eller inriktningen på en grupp där du är engagerad- på tisdagen. Är det dags att släppa och följa din egen känsla istället? Fullmånen på fredagen antyder att du avslutar just ett samarbete eller tar ett viktigt beslut avseende hur du förhåller dig till grupper och organisationer som du tillgör. Ett samarbetsprojekt som du har jobbat med, eller en satsning på att lära dig mer om teknik och onlinemöjligheter, som pågått under det senaste halvåret, kommer till en ände. En känsla av att uppfinna en ny väg i livet präglar dina tankar och nu kan du finna en ny väg. Det är möjligt att en coach eller internationellt inspiratör på nätet kickar igång det hela.

Fiskarna 19/2-20/3

Det som du anser vara den rätta vägen kanske inte går hand i hand med vad en chef, myndighet eller läkare säger/meddelar på tisdagen. Istället för att gnissla tänder och eller vråla högt, trösta dig med att aspekten är övergående och att du snart kommer se nya möjligheter. På torsdagen flyttar Solen in i ditt karriärhus och framtidsplaner börjar utkristallisera sig. Tisdagens irritation byts mot möjligheter inom både arbete och livsstruktur samt kontakter med de ”styrande” i samhället. En nyhet ditt familjeliv når dig i samband med fredagens fullmåne som äger rum i ditt hus för din familj och ditt hem samt dina minnen. Turplaneten Jupiter och Solen i framtidsutsikterna hus, ger en stor dos av optimism till det som sker. Nyheter om flytt, uthyrning, graviditet eller besked om renovering är möjliga. Men det arbete som du har gjort för att skapa ordning i ditt liv det senaste halvåret påverkas också. Processen som föranleder nyheterna har pågått sedan den 13 juni i år.

Bloggkärlek- Tack, tack, tack!

Låt oss fira de glittrande aspekter som Solen och Jupiter ger oss!

Jumpsuit från Lindex

Plisserad silvrig jumpsuit Grå

6
44

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00