Personliga horoskop-bokningen STÄNGD

Personliga årshoroskop. Inlägget innehåller reklam för min astrotjänst.

Kära vänner!

Idag är det måndag och i normala fall ”först till kvarn på måndagar”. Min agenda är dock helt fulltecknad och jag kan inte ta emot fler bokningar under 2018.

Ni är så många som har mailat mig och inte sällan mailar ni mig mitt i natten för att hinna först! Det är väldigt smickrande! Jag känner mig dock kluven i detta att öppna en bokning som bara klarar några horoskop per vecka. Många av er har mailat mig flera veckor i sträck, men ändå kommit för sent…

Jag känner att jag behöver fundera över hur jag kan nå fler, på ett så personligt plan som möjligt. Det ligger helt i linje med min satsning på digitala produkter. Pepp-paketen med She Boss Foundation och Astrokalendern har ni uppskattat, till och med älskat! Det glädjer mig så mycket att jag inte kan sätta ord på det. Jag följer flödet nu!

Jag återkommer på det nya året om/när den personliga bokningen öppnar igen.

Fortsatt glad måndag till er alla!

Kramar

Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..