Ibland måste man backa först, för att sedan kunna ta stora kliv framåt

Stora planer för den 26 november? Inlägget innehåller reklam.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Har du också hört talas om de kommande turdagarna i november (24-28, där den 26 är maximal)?

Tänker du använda dem för att göra en stor satsning i något som har att göra med din affärsidé eller ett kommunikativt projekt? Något som kanske har pågått, eller som du mentalt har laddat för, sedan i mitten av juni?

Då är det snart dags!

Jag använder stjärnkalendern konstant för att hitta tider för att starta något nytt och för att odla min business på bästa sätt. Det vet ni ju vid det här laget. :-)

Jag sådde fröna till pepp-paketet i samband med nymånen i Tvillingarna den 13 juni i år. Efter en lite slingrig resa, där jag länge vacklade mellan att skapa en medlemssida eller enstaka månadsprodukter, så landade jag i pepp-paketet. Till att börja med.

Lärdomarna de senaste 5-6 månaderna har varit många. Några av de viktigaste är:

-För att kunna ta riktigt stora steg, måste man ibland backa helt och göra en nysatsning. En utebliven vinstmånad kan innebär att man istället skapar en smartare, bättre produkt som ger mer i form av pengar och tidsvinst.

-För att växa rejält ska man aldrig sälja sin tid. Då är man alltid begränsad till att endast kunna tjäna pengar under de timmar man orkar arbeta per dygn.

-Passiva inkomster är grejen för den som önskar en fri livsstil och att nå många personer istället för endast en endast kund, på samma tid.

-Man ska inte begränsa sig själv att tänka endast Sverige. Tänk istället globalt eller internationellt. Vi är så många som talar fler än ett språk. Det ska man använda i sin onlinebusiness.

Jag har, rik av de gångna månadernas erfarenheter tagit ett beslut.

Pepp-paketet har gått överväldigande bra och jag har fått så mycket fin feedback från er läsare att jag knappt kan tro det! Jag känner nu att tiden är inne för att fortsätta, på ett större sätt. Det tredje, och sista, steget i She Boss Foundation medföljer i paketet för december, tillsammans med astrokalendern för december.

Pepp-paketet, såsom det har sett ut hittills, kommer sedan att ta en paus.

Det kommer nya digitala produkter, troligen redan i december 2018, men på ett, för mig, smartare och tidseffektivare sätt. Och för er på ett sätt som ligger i linje med ämnen och fokus som ni har önskat ännu mer om.

Jag kommer börja jobba på nya idéer och kommande steg i min amazing business (jag kallar den alltid så för att det signalerar till mig och andra att detta är min intention för mitt företag!)

Jag har fått flera fina mail från kvinnor som, likt jag själv, är i en fas av att våga för att vinna. Kvinnor som inspirerats och börjat agera tillsammans med mig. Kvinnor som vill diktera villkoren för sitt arbetsliv själva och som börjat leta efter rätt redskap online för att lyckas. Kvinnor som vill bli/arbeta mer framgångsikt som en Digital She Boss.

Helt rätt!

Med innovative Uranus på väg in i Oxen i mars så kommer många att börja göra nytta och tjäna pengar på sin personliga talang och kunskaper. Internet och tekniken, Uranus områden, öppnar vägen för den som vill tänka i nya banor och som vill ha ett friare arbetsliv. Kanske till och med bli helt oberoende av plats och istället bara arbeta online.

Det är så spännande tider vi lever i!

Nu föreslår jag att vi tar Jupiters tur, Solens energi och gör något riktigt coolt av flödet som väntar oss den 24-28 november. Detta kan färga hela det kommande året eller, kanske till och med ett helt nytt arbetsliv!

Se vad som händer den 24-28 november! Det här kan bli riktigt spännande och magiskt!

Observera att du givetvis får tur och flöde under turdagarna, även om du inte står i startgroparna med en företagsidé eller lansering.

Universum står redo att ge oss alla gåvor, på olika sätt!

Jag önskar er alla en underbar torsdag!

Kramar

Helena

 1. Laila skriver:

  Hej!
  Tack för det du gör! Du gör det så bra dessutom. Jag tycker att pepp-paketen är så bra. Det får min hjärna att ha roligt. Spännande är det också.
  Önskar dig allt gott!
  Laila

 2. Isa skriver:

  Undrar vad detta kommer innebära specifikt för oss oxar?
  Precis det du skriver, behöver jag, se över mina talanger o jobba mer fritt när jag har möjlighet – med tanke på kroniskt sjukdom, som går upp o ner. Hoppas få en extra skjuts i o med dessa turdagar o nån slags insikt🙏

  1. Hej Isa,
   Att gå utanför din bekvämlighetszon och testa nytt, är ett sätt att se på det. Nu är en tid för att se över vad som hänt de senaste åren, sedan 2011, och sedan ta nya tag och bjuda in förändring i sitt liv från och med i mars.

   Jag hoppas att turdagen för med sig tankar och möjligheter som du har sökt efter.

   Kram
   Helena

 3. Tack Helena!
  Jag har (äntligen) förstått hur viktig din peppning är för att jag verkligen och på allvar ska komma igång med min verksamhet och inte bara sitta och tänka på att jag skulle vilja…..
  Jag undrar om det går att köpa alla dina Pepp-paket?
  Med varm hälsning / Eva Kristin

  1. Hej Eva Kristin,
   Tack, vad roligt att du har känt att du har fått pepp och kraft att göra. Action är det avgörande steget för att nå sina drömmar.
   Du kan köpa SHE Boss del 1, 2 och 3 (del 3 ingår i decembers paket) just nu.
   De säljs november ut och sedan kommer SHE BOSS-delen troligen att inkorporeras i ett större framgångsprogram.

   All lycka och framgång till dig,
   Helena

 4. Spännande 😊Tack mycket inspiration när det gäller pepp-paketet o she boss 👍Ser fram emot vad som kommer 😊💕
  Kram

  1. Tack Maria! Det är en spännande tid. En annan kan knappt sova av alla tankar :-)

   Kram
   Helena

 5. Ewa skriver:

  Vad spännande att se vad som kommer.
  Tack för guidning och pepp så här långt mot en amazing future.
  Kramar <3

  1. Tack själv Ewa!
   All lycka och framgång tilll dig!

   Kram
   Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..