Digital She Boss- KURS

Lär dig skapa webbkurs och digitala produkter. Inlägget innehåller reklamlänk.

Kursen som ni har bett mig om- Kommer våren 2019

Kära läsare,

Inga datum är satta åt något håll men nu finns det planer på att skapa kursen som ni bett mig om:

Digital She Boss

Detta är kursen för dig som vill lära dig mer om hur man skapar digitala produkter, marknadsför och säljer dem. För dig som kanske redan driver ett företag eller vill starta en sidoinkomst genom att sälja din kunskap i digital version. För dig som drömmer om passiva inkomster (som du får oavsett om du äter lunch med en väninna eller sover!) och chansen att arbeta på ett sätt som är platsoberoende. För dig som vill bli en Digital She Boss på heltid!

Detta sätt att arbeta har totalt transformerat mitt arbetssätt (och min ekonomi!). Nu vill jag visa dig hur du kan göra samma sak!

Kursen släpps under våren 2019 och antalet studenter kommer vara begränsat. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev/maillista för att inte missa information om kursupplägg och när bokningen öppnar.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Glad fredag till er alla!

Kramar

Helena

LOADING..