Fredagstarot 23 november 2018

Tarot-kort för dagen!

Här finner ni länken till fullmånehoroskopet för idag.

Nu, välj det kort som du dras till och scrolla sedan ner för att läsa budskapet från korten.

23 november 2018
23 nov 2018

Från vänster:

Stjärnan

Kvinnan på kortet är naken, som om hon har gett upp allt som hon tidigare har burit med sig. Hon står med en fot i vattnet, vilket symboliserar hennes kontakt med sina känslor och sin intuition. Den andra foten är tryggt placerad på land och ger hennes stadga och praktiskt tänkande. Om du har valt det här kortet är det ett tecken på att du står inför en förändringsprocess. Det har varit nödvändigt att ge upp vissa delar av en personlig plan, för att kunna hitta en ny. Kortet visar dig att du nu visas på nya möjligheter. Alla dina erfarenheter får komma till användning och det finns något starkt spirituellt kring den förändring som nu växer fram inom dig. Genom att släppa det som varit blir du en bättre version av dig själv, och för andra. Det är som en röst, som bara du kan höra, försiktigt guidar dig mot ditt livskall. Nu är du redo att ge dig av på en ny livsresa.

9 i Bägare

Om du har valt det här kortet säger det att du är nöjd! Du ser på allt vad du har åstadkommit och du mår bra i hela själen av allt som du ha välsignats med: pengar, kärlek, arbete och en lycklig livssituation. Om du har skickat iväg en önskan om att få en dröm uppfylld, är detta kort ett meddelande om att din önskan är på väg att bli verklighet. Njut av allt du har och av vetskapen att du får det som du önskar dig. Ju mer du är tacksam för det du redan har, desto fortare får du mer att vara glad och lycklig över.

10 i Stavar

Det här kortet signalerar att du har dragit ett väldigt tungt arbetslass, eller jobbat dig igenom tuffa tider, men nu närmar du dig slutet. Snart är det dags för att skörda frukterna av alla dina ansträngningar. Men nu behöver du få in vila på schemat! Ingen kan arbeta i den här takten under en längre tid. Om du nyligen blivit uppmärksam på att du konstant tar på dig för mycket ansvar och plikter råder kortet dig till att kritiskt granska alla dina måsten. Kan du skära ned på några av dina ansvarsområden genom att delegera eller släppa vissa mål? Du kan drivas hårt av en kritisk chef eller någon som är väldigt krävande av dig. Du behöver få andas, vila och ladda batterierna. Sätt ned foten och tänk om!

 1. Maria skriver:

  Valde också kort nummer ett, kändes helt rätt efter allt som har hänt de senaste åren.
  Tack❤️

 2. Marie skriver:

  Så underbart budskap ❤ Valde kort nr 1. Tack ❤

 3. Ulrika skriver:

  Valde kort nummer 1 och det stämmer så väl in. Jag har under hela året rensat bort sådant jag inte längre behöver och väljer nu en ny livsväg 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..