ANNONS

Horoskop vecka 48, 2018

/

Planethändelser vecka 48. Inlägget innehåller reklamlänk.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

***OBS!!! 6 dagar kvar innan försäljningen stänger: Pepp-paketet för DECEMBER 2018.*

She Boss Foundation Steg 1 – Släpp dina ekonomiska blockeringar samt Steg 2- Klarhet och mål

Den 30 november är sista dagen för att köpa samtliga av dessa produkter. Del 3 i She Boss Foundation ingår i pepp-paketet för december.

She Boss, del 1-3 kommer sedan att inkorporeras i ett större program och inte längre finnas till försäljning i enstaka delar.

Planethändelser vecka 48, 2018

Årets lyckligaste dag!

Vilken start på veckan! Med Jupiter och Solen sida vid sida i optimistens tecken, Skytten! De möts på den fjärde graden i Skytten. Hela helgen den 24-25 november, samt den 25-28 november lär få en stor dos av att ”fånga dagen”, att tänka stort och sikta mot nya möjligheter.

Använd dessa dagar till att ta ett modigt kliv mot en dröm såsom att starta ett företag, lanser en produkt, sikta på ett utlandsboende eller en resa, köpa ett hus, föda ett barn (ha, ha om det gick att planera så….), försöka bli gravid. Allt handlar om att ta stora, nya steg i livet. Om du ser något som ett stort kliv för dig, så gör det i samband med de här dagarna och särskilt på måndagen!

Cyber Monday

I all denna yra av möjligheter kan vi drabbas av köplust! Jupiter signalerar alltid expansion och överflöd. Men, med Merkurius retrograd och Mars (handlingens planet) i en kvadratur till varandra på måndagen finns det en väldigt stor risk för att vi handlar för mycket av sådant som vi inte behöver.

Merkurius styr över just försäljning och inköp. Teknik, mobiltelefoner och bilar är inte att rekommendera att köpa när Merkurius befinner sig retrograd. Risken finns att du ångrar dig bittert när Merkurius vänder framåt den 6 december.

Anledningen?

Du kan finna ett bättre erbjudande, en bättre modell/sak än den du köper nu. Och i värsta fall är det du köper trasigt eller försenat (om du näthandlar).

För bästa användning av måndagen sikta hellre på att ta personliga livskliv, än att shoppa!

Lite lättare med kommunikationen på tisdagen

Har du också upplevt det som om du inte hinner med, att du inte får svar, eller ser deadlines snabbt ticka iväg ifrån dig? Merkurius retrograd är en seg historia där tålamodet prövas och där vår kommunikation blir mer prövande än vanligt. Det vi vill säga, riskerar att missuppfattas, och det vi inte vill säga bara trillar ut munnen på oss på något underligt sätt.

Med Merkurius i brutalt ärlige Skytten kan grodorna hoppa ur munnen!

På tisdagen den 27 november möter Merkurius retrograd Jupiter. I en konjunktion. I normal, framåtrörelse, hade jag skrivit att detta är guldläge för en lansering av en PR-plan, en bokskrivardröm eller att blogga eller sända ut sina ord i världen. För att studera, avlägga examen eller undervisa/föreläsa. Men med Merkurius retro är det inte lika stort flöde.

Jupiter hjälper oss dock idag. Med Merkurius retrograd kommer vi får lite mer skjuts i att nå fram med våra budskap. Något från tidigare, kan återkomma genom ett mail, nyheter eller besked. Merkurius ämnen benådas av Jupiter kan man säga.

Vi kan få idéer eller tankar som känns som snilleblixtar och se klart på framtiden för ett projekt som involverar tal och skrift.

Om du grunnat på en idé i linje med Merkurius ämnen så kan du få en klar bild av vad det är du ska göra för att komma vidare. Låt tankarna mala några varv till och agera sedan efter den 6 december. Då är Merkurius med oss igen.

På lördagen den 1 december backar Merkurius in i Skorpionen. Ämnen och information som var aktuellt i oktober kan bli det som återigen behöver din uppmärksamhet under perioden 1-13 december.

Tjuvkik in i framtiden: Den 21 december kommer Merkurius och Jupiter att mötas igen. Då är båda planeterna på topphumör och du får en gyllene chans att göra något stort för att nå ut med ett budskap eller en produkt.

Otippad uveckling i kärlek och pengar!

På lördagen den 1 december befinner sig Venus (kärlek, skönhet, pengar och socialt liv) i opposition till Uranus (plötsliga händelser, nyheter). Något i kärlekslivet eller på den sociala agendan kanske inte blir som du hade trott eller förväntat dig.

Med den instabila känslan kring dagen, kan du visserligen överraskas på ett positivt sätt men, generellt, avhåll dig från stora kärleksbeslut. Detsamma gäller om du står redo för ett viktigt ekonomiskt kliv. Avvakta. (Den 16 december är enormt mycket bättre för långsiktiga löften i kärlek och pengar.)

Venus in i Skorpionen

På söndagen flyttar Venus in i Skorpionen. Eftersom Venus backat under större delen av hösten blir perioden en dubbelkoll av det som skedde under september. Tänk tillbaka på vad som var aktuellt i ditt kärleksliv? Vem träffade du? Nu får du en chans att komma till avslut gällande det som hände i september.

Under tiden till och med den 17 december reser Venus framåt och sedan är vi redo att ta nya kliv i kärlekslivet. Efter en seg, puh, höst med så mycket fram- och-tillbaka och kommunikationstrassel så är det äntligen grönt ljus framåt.

Jag önskar er alla en härlig vecka. Må ni alla ta härliga kliv framåt i livet, i den riktning som ni önskar!

Kramar

Helena

4
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00