Dela er kärlek och kunskap här på bloggen idag!

Merkurius retrograd Jupiter. Inlägget innehåller reklamlänkar.

***3 dagar kvar- Pepp-December***

Kära läsare,

Idag gnistrar kommunikation och mental verkstad. Merkurius befinner sig visserligen retro men med mötet med underbare Jupiter så får Merkurius en chans att visa sina bästa egenskaper.

Idag är en mycket bra dag för att sätta sig ned med penna och papper och skriva ned idéer, plugga in ett ämne som man tidigare varit intresserad av/göra en omtenta eller stukturera upp ett affärskoncept.

Igår skrev jag om Amanda Randau som använt Pepp-paketet/She Boss Foundation för att nå insikter för sin verksamhet online. Hennes inlägg ”Mitt liv började när jag trodde att det skulle ta slut” är ett underbart exempel på hur man många gånger först behöver gå vilse, för att sedan hitta rätt.

Väkomna att sprida er kärlek och kunskap här på min blogg idag!

Jag vet att ni är flera andra köpare av Pepp-paketen som också startat hemsidor, bloggar och poddar. Eller som ligger i startgroparna för det. Jag vill väldigt gärna att ni kommenterar och länkar i detta inlägg!

Skriv några rader om vad ni gör och om/hur She Boss Foundation varit en del i den resan. Vad kan ni hjälpa andra med? Var ligger er styrka? Var har ni haft era största utmaningar och därmed era största insikter och gåvor? Vill du nätverka med likasinnade?

Tillsammans är man alltid starkare! Dela med er och ni kan bli positivt överraskade av hur mycket det finns att vinna på sådant som tidigare varit jobbigt i livet, men som nu blivit en stor tillgång. Eller bara se fördelarna och glädjen av att vara en del av det som jag nu mentalt kallar för She Boss-familjen!

Jag ser fram emot att läsa och klicka på era länkar!

Jag önskar er en fortsatt härlig tisdag!

Kramar

Helena

PS Vill du också komma igång och agera för att leva i enlighet med ditt livskall och nå dina drömmar?

She Boss Foundation har inspirerat hundratals kvinnor och ingår i Pepp-paketet, där även astrokalendern för december ingår. Här finner du länken till Pepp-paketet December igen.

Om du har missat del 1- Släpp dina ekonomiska blockeringar och del 2- Uppnå klarhet och mål i She Boss Foundation finner du dem i länkarna. Steg tre i She Boss Foundation finns med i Pepp-paketet för December. Efter den 30 november kommer She Boss Foundation, del 1-3, att föras in i ett större onlineprogram och inte längre finnas tillgängligt för försäljning.

Varmt välkommen att skriva upp dig på min maillista och få information om när jag släpper nya digitala produkter och startar min kurs Digital She Boss– en kurs för hur du kan skapa en onlineinkomst genom att göra webbkurser och digitalt material. Kursstart under våren 2019.

När du anmäler dig till min maillista får du automatiskt min PDF ”Astrologi och Lagen om attraktion”. Smarta tips för hur du kan använda stjärnorna för att hitta rätt tidpunkt att manifestera allt från kärlek till pengar och karriärmöjligheter.

Varmt välkomna till She Boss-familjen! :-)

 1. Karina skriver:

  UNDERBAR INSPIRATION 🕯 Jag har köpt både oktober och november paketet plus beställt december 💖 Vi är mitt i vår husförsäljning, flytt till vår drömlägenhet 1/1 -19 samt den 3/1-19 lämnar vi Sverige för att bo 3 månader i Spanien. Så jag har bara snabbläst paketen, men det lilla har fått mej att 1. Bestämma mitt arbetsnamn 2. Vad jag ska jobba med 3. Köpt domänadress 4. Bestämt mej för att byta efternamn.
  Allt tack vare dina paket. Så nu längtar jag efter december plus vårens kurs. Alla verktyg jag behöver för att följa min dröm ger du mej , tack från djupet av mitt hjärta 🙏💖 Ser fram emot mitt nya spännande drömliv. Kram Stjärnkarina

  1. Vad glad och imponerad jag blir av alla dina, stora modiga steg! Action does it!
   Ha det underbart i Spanien och spinn vidare på dina idéer i solen. Oh, ljuva tanke… :-)

   Kramar
   Helena

 2. Marie skriver:

  I dag har varit en riktig skitdag! Dokument som försvunnit ur datorn, rörigt och stökigt på jobbet.
  Hälsningar från en jungfru.
  Kram

 3. Hej Helena

  Har följt din blogg och horoskop under ett antal år . Läste boken Happytown mitt under en arbetsmässigt tuff period som varade i några år, fick en förklaring som hjälpte mig mycket i den stunden fastän perioden skulle vara ytterligare 1 år men det gick mycket lättare efter det då jag förstod att det hade ett slut.
  Efter den perioden kände jag att det var dags att ta tag i mitt måleri igen, och att också skapa hemsida och facebooksida. Det har tagit lite tid men valde att visa upp den för omvärlden just nu då skytten går in i en ny period och stjärnorna har en lyckosam tur konstellation.

  Ni får gärna titta på min hemsida – arthealing.se
  och Facebooksida – arthealing sweden

  Jag har också börjat med Pepp-paketet/She Boss Foundation och är på del 1 och ska beställa del 2 och 3 snart och har också läst astrolog-lagen om attraktion. Del 1 har gett mig hjälp att fokusera mera på mig , ge akt på mina tankar och börjar förstå vad som hindrat mig .

  Tack för din blogg och träffsäkra horoskop och uppdateringar kring vad som händer astrologiskt, tycker mycket om dem

  Med vänlig hälsning
  Monica Wahlfridsson

 4. Hej!
  Tack Helena, för all inspiration, både i bloggen, i nyhetsbreven och med She Boss Foundation!

  Det har verkligen gjort stor skillnad för mig. Jag har alltid haft en väldigt begränsad “online presence”, men nu känner jag mig motiverad att följa mitt hjärta och dela med mig till resten av världen : ).

  Jag lanserade en blogg för några veckor sedan som fokuserar på att sammanlänka ekonomi med spiritualitet. Min önskan är att bloggen förmedlar inspiration till att växa ekonomiskt genom att följa sitt hjarta. Om ni vill ta en titt, se länken nedan (bloggen är på engelska eftersom jag bor utomlands och kommunicerar mest pa engelska nuförtiden : )).

  financeandspirituality.com

  Bloggen är väldigt mycket ett work-in-progress fortfarande, men vi får komma ihåg att varje långresa startar med ett litet steg.

  Tack igen för allt stöd och uppmuntran.

  Jag önskar er alla en härlig dag!
  Madeleine

 5. Karin skriver:

  Hej alla!

  Först och främst tack till dig Helena som bjuder in oss att dela med oss till andra. Jag heter Karin och driver bloggen Armerad.blogspot.com Min bloggbeskrivning: Bloggen handlar om livet i största allmänhet och om att hitta sitt jävlaranamma i synnerhet. Namnet Armerad symboliserar ett rostigt fint nätverk som står i ur och skur och som samtidigt tillåter det nya växa och ta plats. Jag ser det alltid som ett vackert armeringsjärn i min fina trädgård.
  Mina styrkor är skrivandet och jag törs vara personlig. Min största utmaning är att nå ut till fler och att våga. Våga skriva om mina erfarenheter av destruktiva relationer och psykisk misshandel. Tror att vi är många därute som skulle må bra av lite sisterhood!

  She Boss skapar förutsättningar för mig att se min fulla potential och att man inte ska skämmas över att drömma stort.

  Jag vill gärna nätverka med andra och hitta läsvärda bloggar, poddar och andra plattformar som drivs av andra drivna kvinnor (och män).
  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..