ANNONS

Horoskop 3-9 december, 2018

/

Horoskop för alla stjärntecken den 3-9 december. Årshoroskopet 2019 börjar publiceras!

rshoroskop 2019

Väduren 21/3- 20/4

Du är stark, Väduren. Men på måndagen påminn dig om att inte bara tänka på att vinna en maktkamp utan att också lyssna in din omgivning. På torsdagen släpper missförstånd och förvirring kring din själs längtan kontra kommunikationen med en partner. Det kan ha varit segt de senaste veckorna och du kan ha funderat över att hitta en ”hemlig” väg ut. Nymånen på fredagen öppnar ridåerna för nya, stora visioner. Nyheter eller möjligheter att studera eller resa kan prägla din dag.

Oxen 21/4-21/5

Venus är med dig igen och din livsriktning och vision för vad du önskar dig har nog klarnat nu. Detta efter en höst med mycket fram-och-tillbaka i planer. På torsdagen kommer kommunikationsplaneten på fötter igen och du kommer notera att eventuella missförstånd eller förseningar gällande ditt sociala liv och med din kärlekspartner, sakta försvinner. Nymånen på fredagen öppnar för möjligheter att ha ett givande samtal med din bankman, ansöka om ett lån eller inleda en process för att slå samman dina tillgångar med en partner. Eller separera dem, om du är på väg ut ur en relation. Befriande känsla. Nya horisonter väntar på dig!

Tvillingarna 22/5-21/6

Din styrare Merkurius har varit retrograd sedan mitten av november. Det du vill kan ha varierat och när du trott att du var klar med en vision, kan din magkänsla ha sagt nej ändå. Från och med torsdagen vaknar Merkurus krafter och det kommer bli lättare för dig att finna riktning. Särskilt gällande arbete och hälsa. Kommunikationen på jobbet kommer bli så mycket mer lättarbetad! Fredagens nymåne ger dig nyheter som berör ditt kärleksliv. En förlovning, planer på ett bröllop eller en kul fest kan nå dig dagarna som följer fredagen.

Kräftan 22/6-23/7

Så mycket nya intryck och tankar i ditt liv just nu gör att ditt horoskop påminner om någon som ömsar skinn. Du lär dig att se livet från nya perspektiv och mycket av det sker genom ditt arbete eller händelser kring din hälsa. På torsdagen vänder kommunikationsplaneten framåt i ditt femte, nöjesinriktade hus och jag tror att du kommer börja ana att något kul är på gång i livet! Kanske för att du har förändrat så mycket och läkt och nu börjar det roliga/belöningen visa sig. Nymånen på fredagen ger dig ett möjlighetsfönster- nyheter om ett nytt arbete eller en resa till en härlig plats för att träna eller lära dig om ett nytt sätt att äta, kan vänta. Om du spanat efter en möjlighet att planera bättre i ditt arbete kan du finna ett intressant system för att organisera eller arbeta mer effektivt.

Lejonet 24/7-23/8

Massor av planeter befinner sig i ditt femte hus och livet har de senaste veckorna troligen bjudit på mer härliga upplevelser, chansen att ta dina kreativa drömmar till nya nivåer och massor av kärlek och mysiga upplevelser med barn. När Merkurius vänder framåt på torsdagen är det tack och adjö till de senaste veckornas förvirrade budskap kring ditt familjeliv. En försäljning av en bostad eller försök att hitta ett nytt hem, kan ha frustrerat dig de senaste tre veckorna. Nu klarnar det och möjligheterna visar sig. På fredagen kan du springa in i en väldigt härlig, ny person eller bli bjuden på en rolig fest. Om du arbetat med en kreativ vision, ett uppträdande eller legat i startgroparna för en internationell lansering, ger dig nymånen allt du behöver för att komma på banan!

Jungfrun 24/8-23/9

Ditt hem och ditt familjeliv, och även minnen från din egen barndom, får mycket av din uppmärksamhet med så många planeter på plats i ditt fjärde hus. När din styrare, Merkurius, på torsdagen vänder framåt efter en tre veckors retrograd period kommer det kännas som en lättnad. Du når klarhet gällande personliga planer och mål och kan fokusera på att ta dig framåt, istället för att reda ut ”motstånd”. Nymånen på fredagen kan komma med nyheter om en familjeresa till utlandet, ett nytt boende eller chansen att prova på att bo utomlands några månader under det kommande året. Du har alla chanser att skapa din privata familjezon till den härliga, varma plats du vill att den ska vara.

Vågen 24/9-23/10

Ta det varligt på måndagen. Du eller någon du arbetar med kan vara stressad och det hela kan eskalera i en jämn kamp mellan er båda. En jobbresa i kombination med mycket arbete kan också vara det som utlöser en ”explosiv” dag där djupandning borde vara obligatorisk övning! På torsdag rör det på sig gällande kommunikation i ett ärende som handlar om inkomst, ägande, fastigheter eller investeringar. Äntligen! De senaste tre veckorna kan ha varit sega och inte gett det resultat som du hade hoppats på. Nu släpper det och du får grönt ljus framåt! Fredagens nymåne kan ge dig nyheter om ett långväga projekt. Kanske måste du flyga för att ta del av en kurs eller utbildning i utlandet. Kommunikation och hur du reser är betonat. Dags för en ny bil eller mobiltelefon? Unna dig lite extra lyx!

Skorpionen 24/10-22/11

Pengar är det centrala för allt som sker i Skorpionens liv just nu. Pengar eller värde som du tillför genom att använda din talang och förmågor kan vara anledningen till att du sitter ned och talar om kontrakt och avtal och klasuler ”ifall det händer, så sker detta” o s v. Se särskilt vad som händer vid fredagens nymåne. Nyheter om en ny inkomst/tjänst eller möjligheten att få in mer pengar via en juridisk tjänst eller överenskommelse, eller kanske tack vare en skicklig företrädare såsom en advokat eller agent, väntar. Mycket kring det som sker har en koppling till utbildning/universitet, utland eller förmågan att se nya livsperspektiv. Får du ett utlandserbjudande? Royalty från utlandet eller beviljas inträde till en Mastermindgrupp i utlandet där dina erfarenheter är eftersökta?

Skytten 23/11-22/12

Livet är rätt härligt med så många planeter i ditt eget tecken! Vad du vill står verkligen i centrum för det som sker. Och det kan vara stora saker som du planerar. För Jupiter är vid din sida och öppnar världen och de härligaste möjligheter för dig. På torsdagen vänder Merkurius framåt och ditt kärleksliv, som kan ha kantats av lite kärleksgroll eller missförstånd, blir gladare! Nu kan du gå vidare i ditt kärleksliv, antingen det är på egen hand eller tillsammans med din partner. Det sociala livet påverkas också, positivt. Många kul inbjudningar väntar dig i december! Nymåne i ditt eget tecken på fredagen är som ett personligt nyår! Använd fredagen och de efterföljande dagarna för att agera gällande en plan eller satsning som ligger dig varmt om hjärtat. Nu, och under det kommande året, håller du nyckeln till framgång, lycka, kärlek och de underbaraste av möjligheter, i din hand. Vrid om och satsa på dig!

Stenbocken 23/12-20/1

Din inre transformationsresa är i full gång. På ytan kan det se ut som att du ”inte gör så mycket” men på insidan bubblar det! Du tänker, överväger och planerar. Dina mål är troligen stora och färggranna och detta kommer kräva noggrann planering under det kommande året. Fortsätt att drömma och visualisera framtiden såsom du vill att den ska se ut! Ett samarbetsprojekt som kan ha kantats av missförstånd eller tekniktrassel under de senaste veckorna får fart framåt på torsdagen. Fritt fram att installera ny mjukvara och rensa luften mellan alla inblandade för att sedan kunna tuffa framåt igen. Nymånen på fredagen lyser upp ditt återhämtande hus. Dags att satsa på en solstol i utlandet för att hämta tillbaka krafter? Eller ge en hälsobehandling utomlands/från utlandet en chans? Att bänka dig i soffan med en hög inspirerande böcker vore också helt rätt!

Vattumannen 21/1-18/2

Du är som en svamp som tar in ny information och nya intryck! Kurser eller självstudier kan ge dig mycket nytt att läsa och lära. Du trånar efter att hitta ett visst spår att följa, för livet verkar säga att det är dags för ett skifte. Men än kanske du inte vet riktigt vad det är. På torsdagen kan svar eller ansökningar du har väntat på, börja dimpa ned i mailboxen eller brevlådan. En fråga kring jobb eller karriär ger dig klarhet och riktning. Så skönt efter att ha väntat i flera veckor! Nymånen på fredagen äger rum i ditt sociala elfte hus. Nyheter om en mässa eller samlingsplats, möjligen online, för personer med samma intressen som du kan komma som ett efterlängtat brev på posten. Fråga dig själv i vilket sammanhang, vilken grupp, som du kan få ut mer kunskaper och värde av att arbeta med andra? Agera sedan!

Fiskarna 19/2-20/3

Din karriär alternativt din planering för framtiden står i fokus för dig under hela det kommande året. Med en hel mängd planeter i samma del av ditt horoskop just nu är det en tid full att planer och agerande såsom att gå på intervjuer eller lägga upp strategier för hur du kan nå en befordran/eller den livsstil du önskar dig. Fredagens nymåne kröner alla händelser kring dessa områden. Du kan få nyheter eller en förfrågan från ett drömföretag och tacka ja! Om du önskar dig en bättre betald tjänst med en finare titel ska du använda dig av fredagens nymåne för att ansöka om jobb och/eller sätta intentionen att attrahera den perfekta tjänsten för dig. Under det kommande halvåret kommer mycket att hända. Nyheter om att få åtgärda en kroppslig åkomma, som har att göra med ben och skelett (höfter särskilt), kan vara att vänta för Fiskar som vill få ordning på hälsan under det kommande halvåret. För övriga, som kanske inte arbetar, innebär nymånen en chans att få skapa en struktur över hur livet ska se ut framöver. Nymånen råder dig att lyfta blicken och se på möjligheterna att göra en ny och spännande erfarenhet. Utlandet eller att läsa en kurs/undervisa kan ha ett finger med i spelet kring de möjligheter som visar sig från och med fredagen.

4
61

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00