Årshoroskop FISKARNA 2019

Årshoroskop 2019 för Fiskarnas tecken

Karriär och pengar

De senaste sju åren har du förändrat mycket när det gäller ditt sätt att hantera dina pengar och tillgångar. Hastiga förändringar av tillgångar kan ha varit en normal del av ditt liv under åren 2011-2018. Under tiden maj-november 2018 lugnade sig den influensen en aning. Fram till i mars 2019 får du en chans att återigen se över om de förändringar du gjort under 2011-2018 var de rätt, om inte kanske du bestämmer dig för att sälja en bostad eller fastighet eller göra en ny budget inför framtiden. När mars 2019 kommer blir det ekonomiska läget stabilt och, beroende på din ålder, kommer du inte behöva inte uppleva Uranus ekonomiska kallduschar förrän om 84 år igen!

Den riktigt stora händelsen i ditt liv under 2019 är att Jupiter, välgöraren och turplaneten nummer ett, besöker ditt karriärhus. Du kan få ett drömjobb som du har hoppats på det senaste årtiondet. Året kommer vara fullt av alla möjliga chanser till en bättre, lön, högre status och bekräftelser på att det du gör är du en riktig höjdare på. När december 2019 kommer kan du ha bytt arbete både en eller två gånger och känna att du har nått dit du ville nå. Om du inte byter arbete kan sättet du arbetar på förändras, till det bättre. Så att det känns som ett nytt jobb,

För de Fiskar som inte arbetar kommer Jupiter i planerande tionde huset ge er en chans att uppfinna en vinnande livsstruktur där utlandet och en känsla av att starta ett nytt livsäventyr finns med i bakgrunden. Kanske får du en chans att bygga ett nytt liv i utlandet eller finna en struktur där du lever blandat mellan Sverige och en plats i solen. Om du har drömt om att skriva en bok om dina livserfarenheter kan regelbundna skrivarsessioner vid datorn hjälpa dig att slutföra ett bokmanus. Juridiska problem får hjälp av Jupiter i sitt eget tecken. Agera under 2019 och nå det avslut som du önskar.

Kärlek

Du fokuserar så mycket på att få ordning i livet och på din karriär att kärlekslivet och det sociala umgänget kan få stryka på foten en aning. Detta är en naturlig process. Vissa år lägger man mer kraft på vissa livsområden än andra. Du kan fortfarande få kärleksmöjligheter men det är inte där du huvudsakligen har ditt intresse under 2019.

Den 26 mars- 20 april 2019 kommer Venus passera ditt eget tecken vilket brukar föra med sig mer flirt och kärleksmöjligheter i livet. Om du är singel kan den tidiga våren föra med sig ett möte med en ny person. Stadgade upplever perioden som mer harmonisk och lycklig och att kärlekspartnern vill göra allt för att Fisken ska vara nöjd.

21 augusti- 22 september 2019 kommer även bli en av höjdpunkterna vad det gäller kärlek och socialt liv. Försök att boka in semester under den här tiden om det är möjligt. Du kommer kunna koppla av och njuta då.

Generellt kommer personer från utlandet, eller med en bakgrund som är helt olik din egen, lärare, advokater, coacher, präster/troende, personer som skriver och/eller reser i arbetet, attrahera dig mer än vanligt. Personer som kan lära dig något nytt om livet och ge dig perspektiv får både din respekt och ditt hjärta.

Jupiters tur

Som redan nämnts välsignar Jupiter din karriär. Du får bara ett sådant här starkt karriärår, en gång vart tolfte år. Använd tiden fram till och med den 2 december 2019 med att ge dig sjutton på att nå dina mål i jobbet, alternativt, när det gäller att få till den livsstruktur du kanske känt att du har saknat i livet.

Du lyckas!

Jupiter är extra stark och tursam eftersom planeten av gåvor och möjligheter befinner sig i sitt eget stjärntecken, Skytten. Inga drömmar är för stora och det här året kan kännas som ett väldigt stort, spännande äventyr!

Gott Nytt 2019!

 1. C skriver:

  Och vad är drömjobbet då?? Har sökt annat i 2 år snart..

 2. Sam skriver:

  Tack för det här turen jupiter och jag tror på det i hela livet. Hoppas allt som jag dröm om på den här året 2019 blir lyckats, Jag saknar verkligen

 3. Tessan skriver:

  Känns underbart att läsa. Sedan 2011 har jag haft det tuffare är jag önskar och nu äntligen kommer det vara över.
  Jag har sent mina önskningar till universum och de är på väg att förverkligas 🌟
  Tack!🌟❤😇

 4. Tack för dessa positiva ord. Det ger mig styrka att fortsätta utveckla mig.

 5. Helen skriver:

  Hoppas verkligen på det där drömjobbet. Fick mitt drömjobb i september med drömlönen och drömkontoret, bara för att behöva starta under merkurius retrograd – och ja… idag fick vi alla under provanställning kallduschen att företaget måste skära ner budgeten och halva kontoret blev av med jobbet nu innan jul och vi hade ju redan köpt julklappar och bokat nyårsresor, så ekonomin hoppas jag få ordning på till mars, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..