Horoskop vecka 50, 2018

Planethändelser vecka 50, 2018.

Årshoroskop 2018 

Publicering av årshoroskop 2019 pågår under vecka 50 samt 51.

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Merkurius med oss igen!

Visst är det härligt att det efter en höst som har präglats av så mycket tillbakablickar, missförstånd och oklarhet, äntligen blivit dags för framåtrörelse!

Sedan den 6 december befinner sig Merkurius i framåtläge igen. På torsdag i denna vecka, på Lucia, träder Merkurius in i Skyttens tecken. Optimistens tecken, globetrotterns tecken och de stora visionernas tecken.

Detta kommer bli så roligt!

Under tiden fram till och med den 5 januari kommer vi tala, läsa och lära mer om Skyttens favoritämne: att få en chans att se nya horisonter och uppleva nytt i våra liv.

Med Jupiter på plats i Skyttens tecken under hela 2019 kommer årets energi verkligen gynna resande, skrivande, undervisning/lärande och läkande genom tro och nya sätt att se på livet.

Avge ett långsiktigt löfte eller inled ett affärssamarbete

På söndagen den 16 december, 2 advent, möts Venus (pengar, samarbeten, kärlek) med Saturnus (struktur, ansvar och långsiktighet). De möts i möjligheternas sextil. Dagarna kring den 16 december är perfekta för att falla ned på knä och fria, gifta sig, inleda ett långvarigt affärsamarbete eller för att på annat sätt avge löften för lång framtid framöver.

Om du är singel och önskar dig en ny person vid din sida så kan den här aspekten föra med sig ett möte med en äldre och/eller konservativ person som nått framgång i sitt yrke. En seriös person som bara säger det han/hon menar. Någon precis som du önskat dig.

Det som gör söndagens energier lite extra spännande, både för business och kärlek, är att det på måndagen den 17 december äger rum ett härligt möte mellan Mars och Pluto. Starka känslor och intensiva upplevelser blommar ut! Passion!

En ytterligare härlig aspekt är att Venus, från och med måndagen den 17 december, hittat tillbaka till den punkt på himlen där hon stannade i samband med retrogaden den 5 oktober.

Nu är det bara FRAMÅT som gäller!

Härligt, härligt, härligt för kärlek, socialt liv och affärssatsningar!

Imorgon publiceras veckohoroskopet klockan 08:00.

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

  1. Susanne skriver:

    Tack!
    Men 16 december är tredje advent. ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..