Horoskop 10-16 december, 2018

Horoskop för alla stjärntecken den 10-16 december.

Årshoroskop 2018

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Årshoroskop 2019 publiceras under vecka 49, 50 samt 51. Ett tecken per veckodag, mån-fre. Årshoroskopen publiceras inte i någon särskild ordning utan jag tar väljer stjärntecknen helt slumpvis när jag publicerar dem.

Väduren 21/3- 20/4

Du har ett stort intresse för det spirituella. Yoga, meditation och besök hos en andlig vägledare ger dig starka upplevelser. På torsdag flyttar nyhetsbäraren, Merkurius, in i ditt nionde hus. Samtal och kommunikation kring ämnen som berör resande, utland och nya steg i livet, kommer vara något som du ägnar mer tid och fokus åt. På söndagen kan du planera för stora saker, i kärlek, eller affärer.

Oxen 21/4-21/5

Du trivs i ditt sociala liv och har mycket kul på gång just nu. Vänner ser dig som en populär person som de gärna vill se mer av. Den ekonomiska planet rör sig framåt och kommer från och med torsdagen ge dig en händelserik kommande tid för att betala av skulder, tala ut med delägare eller partners med vilka du delar pengar. På söndagen kan du ta ett viktigt, långsiktigt ekonomiskt beslut.

Tvillingarna 22/5-21/6

Den senaste veckan kan mycket ha ”klickat” i din karriär. Du kan ha kommit på det härliga i att våga följa dina drömmar och agera. Om något gällande din hälsa inte har känts bra ska du använda dagarna fram till och med torsdagen för att träffa en läkare eller inleda en behandling. Merkurius, din styrare, ger dig fokus och kraft att ta hand om dig. En fråga kring pengar (särskilt bonus, skulder, bidrag, försäkringar) och arbete, där du har chansen att lägga upp en ny framtidsstrategi, blir aktuell under helgen.

Kräftan 22/6-23/7Du har fullt upp både i arbete och nöjesliv.

Bägge områdena i ditt horoskop har besök av flera planeter. Du kan ha tur med att hitta parallella sidoinkomster till ditt vanliga arbete. Nyckeln till framgång i arbete och pengar är att ”gå hem” som person hos din kund eller klient. Om folk gillar dig, säljer det mer än din faktiska tjänst/produkt. Från och med torsdagen väntar dig flera veckor av nyheter och nya kunskaper relaterade till arbetet och sättet som du arbetar på. Dags att inspireras av utlandet?

Lejonet 24/7-23/8

Du kan ha tvivlat gällande ekonomi, och särskilt sådan som har att göra med att betala för din familj och ditt boende, de senaste veckorna. Sedan i förra veckan har oklarheten börjar avta. Från och med torsdagen, och under kommande veckor, väntar dig nyheter om pengar som är på väg in på ditt konto. Du tjänar pengar på sådant som verkligen ligger dig varmt om hjärtat. Sådant som du älskar att ägna din tid åt. På söndagen kan du skymta en ny möjlig plan på ett ekonomiskt samarbete, där du kanske kan arbeta hemifrån.

Jungfrun 24/8-23/9

Dyk ned i dina känslor och se vad som döljer sig under ytan. I din barndom, i dina minnen med familjen. Du kan göra ett stort psykologiskt genombrott nu. Från och med torsdagen kanske du lägger mer tid på att tala med familjemedlemmar eller skriva dagbok kring dina tankar och emotionella upplevelser. Din ekonomiska planet antyder ett behov, och möjligheter till mer framgång, genom att arbeta stenhårt med PR och marketing. En kurs kan ge dig kunskapen du behöver.

Vågen 24/9-23/10Du har stjärnorna med dig i ekonomin. Dagarna fram till och med torsdagen för med sig nyheter och möjligheter kring pengar, inkomster och uppdrag. Du är vass som en kniv när det gäller att tänka och processa information och du lär dig lättare än vanligt.

Med många planeter i ditt intellektuella hus finns risken att du tvingas göra många, kortare, resor eller att ditt huvud går på tomgång dygnet runt. Kom ihåg att försöka släppa och varva ned också! På söndagen/måndagen vädrar du morgonluft när det gäller planer för ditt boende och pengar. Det ser väldigt ljust ut när du blickar mot framtiden!

Skorpionen 24/10-22/11

Du fortsätter att befinna dig i ett ekonomiskt flöde. Håll andan uppe och fortsätt marknadsföra dig och dina tjänster och kunskaper till arbetsgivare och samarbetspartners, kunder och klienter. Ditt kärleksliv är lyckligare och mer harmoniskt. Du attraherar många blickar och upplever att kärleken nu är på dina villkor. Detta underbara flöde håller i sig året ut. Njut och passa på att belöna dig med något särskilt vackert. Något med lyxig känsla. Det är också en bra tid för att byta frisyr eller klädstil. Venus ger dig skönhet och lycka i det du väljer.

Skytten 23/11-22/12Livet har verkligen lyft för dig de senaste veckorna! Framtiden ser så ljus ut. Livet är på dina villkor och du skapar nu livet såsom du vill att det ska se ut. Med Jupiter vid din sida under kommande år är du lyckligaste i zodiaken! Om du drömmer om en graviditet ska du satsa NU! Ditt kärleksliv kommer bli helt underbart från och med torsdagen och under resten av året. Du får det du önskar dig av en partner (som gör allt för att du ska vara nöjd och lycklig) eller, om du är singel, mängder med flirtiga blickar och möjligheter att gå på date. Allt det härliga som sker kan faktiskt äga rum samtidigt som det också lossnar för dig rejält i karriären. När det väl händer goda saker, händer det på alla fronter! På söndagen kan du smida en hemlig framtidsplan, i kärlek eller karriär/pengar.

Häftigt!

Stenbocken 23/12-20/1

Använd gärna dagarna måndag-torsdag för att besöka en andlig vägledare eller göra en kroppslig eller psykisk rening. Det gör dig gott att få dra ett streck över det förgångna och gå vidare. Som ny. Från och med torsdagen kan samtal och nyheter om hur du kan hjälpa dig själv, kanske via en resa eller en bästsäljande bok, inspirera dig rejält! Du är redo för nya steg i livet och har påbörjat en viktig sökande period. På söndagen kan en chans att planera för framtiden, på ett sätt som verkar lovande och tursamt, dyka upp när du surfar på nätet eller läser bloggar eller twitter-inlägg.

Vattumannen 21/1-18/2

Du är supersocial och minglar och springer på event. Möten online kan också leda till intressanta kontakter och nya vänner. Det viktigaste för dig i ditt kärleksliv är att du och din partner/nye/a date är goda vänner. En vänskap kan utveckla sig till en kärleksrelation i december. Se särskilt vad som händer från och med torsdagen. Dina långsiktiga planer backas upp av din familj. På söndagen kan du planera för riktigt stora grejer i karriären eller i livet. Du kan trilla över något som du grunnar och arbetar på i enskildhet en tid framöver. Något med stor framtidspotential.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har kraft, mod och ”jag kan och ska skall”-mentalitet just nu! Både din karriär och ditt sociala liv får extra skjuts från och med torsdagen. Allt blir livligare och bjuder på mer nyheter och information. Möten med chefer och personer med expert/makthavare/framgångsrik-stämpel, blir mer frekventa i ditt umgängesliv från och med torsdagen och året ut. Med så mycket positivt som sker i jobb och karriär/livsplanering, är det enda smolket i bägaren risken för att jobba för hårt. Kom ihåg att boka in egentid i agendan!