ANNONS

Horoskop vecka 51, 2018

/

Planettransiter vecka 51, 2018.

Årshoroskop 2018 

Publicering av årshoroskop 2019 för alla stjärntecken pågår och avslutas under vecka 51.

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Mars sextil Pluto

På måndagen den 17 december är känslorna extra stora och intensiva. Mars är snabb och kraftfull och Pluto styr över det innersta, begär och passion. Sammantaget med Venus och Saturnus i en pågående sextil också är måndagen en mycket bra dag för att planera för framtiden. Särskilt vad gäller kärlek såsom att bestämma sig för att flytta ihop, gifta sig eller försöka bli gravida. Men även samarbeten i arbete och affärer gynnas av de fina sextilerna. Framåt för nya möjligheter!

Venus är tillbaka på den punkt där planeten befann sig när hon började sin retrograd i oktober. Efter en lång och lite trög kärlekshöst så rör det äntligen på sig framåt.

Slutet av veckan blir härligt!

Det sker så mycket under torsdagen och fredagen! Låt oss ta aspekt för aspekt:

På torsdagen uppstår en trigon, möjligheternas aspekt, mellan Solen och Uranus. Detta kan bli en dag som bär med sig lyckliga överraskningar. Och det bästa av allt är att vi inte hade en aning att förvänta oss riktigt hur kul det kommer kännas!

Solen befinner sig i optimistiske Skytten och Uranus i Väduren. Det kan bli som att vända blad precis innan jul. En helt ny värld av möjligheter kan öppna sig för de som söker efter en ny början. Det FINNS en alternativ väg att ta för att hitta lycka och glädje. På torsdagen och fredagen märks denna känsla av rejält!

På fredagen äger tre planethändelser rum:

Solen flyttar in i Stenbockens tecken. För alla Stenbockar blir detta är lättnad för på sistone kan det ha känts som det inre livet blivit lite väl tungt. Tankar och ”vibbar” åt alla håll kan bli lite för mycket för lugna Stenbocken.

För oss övriga innebär det att blir motiverade att ägna vår familjehistoria lite extra tid. Våra traditioner och kontakten med våra äldre släktningar hamnar i fokus. Och så de sedvanliga nyårslöftena! Nu är vi redo att planera och sätta mål inför det kommande året. Allt styrs av Stenbocken.

Venus och Neptunus formar en vacker trigon och får oss alla i jul- och pysselstämning på nolltid. Venus befinner sig i privatlivets härskare, Skorpionen. Neptunus i nostalgiske Fiskarna. Fram med allt julpynt och in med de närmaste i familjen under samma tak. Detta är en så härlig aspekt för att griljera skinka, packa in paket och pynta tillsammans. Prata minnen och skratta ihop åt allt som skett under året.

Samma dag, på fredagen, möts Merkurius och Jupiter i en konjunktion. WOW! Mitt i allt detta mysiga och lyxiga så kommer kontrakt/köp/nyheter med superbudskap som kan få oss att korka upp Champagneflaskan direkt! En resa, ett besked om ett juridiskt ärende som löser sig, ett kontrakt (särskilt inom resebranschen, publishing eller juridik) eller nyheter om en universitetsansökan eller chans inom undervisning/föreläsning kan ge oss rejäl tur och härliga nyheter.

Om du har velat nå ut med ett budskap, såsom en bok, debattartikel, blogg eller podd så kan torsdagen och fredagen ge dig en chans att lyckas. Kanske till och med utanför ditt eget lands gränser. Fredagen är dagen då nyheter kan spridas med en enorm fart via sociala medier och nyhetssajter.

Fullmåne på lördagen

Veckan avslutas med en fullmåne i Kräftans tecken på lördagen. En fullmåne markerar alltid ett avslut eller en tid för transformation. Man är redo för ett nytt steg. Kräftans tecken styr över hem, familj, känslomässiga minnen och kvinnliga släktingar. Strikte Saturnus, som inte är känd som den gladaste planeten, kastar en liten skugga mot fullmånen. Detta kan ge en ökad trötthet. Blir julpreparationerna för mycket? En manlig släkting kan behöva extra hjälp och förståelse. Han kan vara trött efter ett tungt halvår där hemmet/familjesituationen varit en anledning till oro och stress.

Samtidigt finns så mycket härliga aspekter och så mycket julglädje i luften som piggar upp stämningen rejält. Alla glittrande blickar är värda ansträngningen!

Imorgon publicerar jag veckohoroskopen för alla stjärntecken för vecka 51.

Välkommen tillbaka hit då!

Kramar

Helena

3
80

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00