Horoskop 17-23 december, 2018

Horoskop för alla stjärntecken vecka 51, 2018.

Årshoroskop 2018 

Publicering av årshoroskop 2019 för alla stjärntecken pågår och avslutas under vecka 51.

Stjärntecknens största utmaningar nu- 2020

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Väduren 21/3- 20/4

Trots julhelgerna startar du en karriärtopp på torsdagen. Hur kan du få ditt jobb och dina mål att kännas mer lockande och mer kul inför det kommande året? Goda nyheter om ett arbete eller en resa väntar dig under torsdagen till lördagen. Du är superärlig och tydlig i ditt sätt att kommunicera. Egenföretagare kan summera månadsförsäljningen och fira en riktig seger årets sista månad. Du kan också, alternativt, få goda nyheter gällande din hälsa. Du tar ett viktigt beslut gällande dina familjerelationer och/eller ditt hem, på lördagen.

Oxen 21/4-21/5

Du är superpoppis bland dina vänner och i sociala cirklar. Alla vill ha med dig! Anledningen är att du verkligen visat att du finns där för dem när de behöver dig. På torsdagen blir det internationella, äventyrliga hus aktiverat av Solen för en månad framöver. Planer på att studera ett nytt ämne, läsa in en examen eller resa utomlands med familjen under jul kommer locka dig! Lördagens fullmåne markerar slutet på en intellektuell resa som du gjort det senaste halvåret. En kurs eller kortare utbildning kan komma till sin ände. Ett projekt med syskon eller grannar, likaså.

Tvillingarna 22/5-21/6Karriär och kärlek är de två teman som styr över ditt horoskop. En person som du mötte i november, men inte var riktigt redo för, kan komma in i ditt liv igen. Likaså kan en fråga eller beslut i ditt kärleksliv från november bli aktuellt igen, om du är stadgad. Markera torsdagen till lördagen för goda nyheter från en chef eller i karriären. Om du har vuxna barn kan de ringa dig och berätta om goda nyheter i karriären.

Om du har en produkt eller tjänst riktad mot barn/ungdom så kan den ge dig framgång under denna helg. Fullmånen på lördagen äger rum i ditt ekonomiska hus. Dina ansträngningar för din ekonomi det senaste halvåret ger dig resultat. Ett besked om mer pengar eller behovet av att ta nästa steg i budgetplanering väntar dig.

Kräftan 22/6-23/7

En härlig chans till en nystart i arbete eller hälsa väntar dig på måndagen. Det kommer kännas renande, som om du ömsar skinn och börjar om. Pengar är på väg in. På torsdagen- lördagen kan bjuda på ett jobberbjudande som verkar som rena drömmen. Och det är det! Pengarna som du blir erbjuden är precis det du önskat dig. För att ytterligare gynna din ekonomi ska du tänka på att använda dina sociala kontakter. Du har goda aspekter för att signera ett samarbetsavtal i affärer. Du kan känna dig trött i samband med fullmånen på lördagen. En personlig satsning som pågått det senaste halvåret går i mål. Blev resultatet vad du hoppades på?

Lejonet 24/7-23/8

Ett kärleksmöte i slutet av veckan kan bli början på en ny relation. Ekonomiskt tjänar du mer pengar på sådant som du älskar att göra. Du kommer också att älska att använda dina pengar till att förbereda en mysig julhelg. Köp dig gärna en lott eller spela på trav eller casino på torsdagen-lördagen. Du har turen med dig! Från och med fredagen blir du supermotiverad att skriva att-göra-listor gällande både arbete och träning inför året som kommer. Du har smidit planer och planerat för stora saker det senaste halvåret, såsom en jobbsatsning ifrån hemmet. I samband med fullmånen på lördagen når du en insikt som ger dig tecken på att du är klar med den strategiska biten. Nu är du redo att gå vidare framåt.

Jungfrun 24/8-23/9Minnen och tankar som poppar upp kring din barndom och upplevelser ger dig en intensiv period i känslor.

Du kan göra stora psykologiska genombrott genom att lyssna till din inre röst och vad som ”kommer upp”. Fråga dig varför och tvinna vidare in mot kopplingen mellan ditt förgångna och ditt nuvarande liv och mående. Nyheter om din familj, en bostadsförsäljning eller resa till varmare breddgrader med dina närmaste kan dyka upp på torsdagen- lördagen. På lördagen infaller även en fullmåne i ditt elfte hus. En satsning för att bygga upp nya samarbeten och kontakter och/eller engagera dig i ett välgörenhetsprojekt, som pågått det senaste halvåret, når sin kulmen. Nu kan du summera resultatet av dina ansträngningar.

Vågen 24/9-23/10

Ett familje- eller boendeärenden går in i en ny fas på måndagen. Nu kan du se en framtidsplan som ser ut att hålla för mer än en månad i taget. Se till att ha papper och penna redo, eller anteckningsappen nära tillgänglig. På torsdagen- lördagen är du rena rama idésprutan. För att inte glömma bort dina smarta idéer, notera dem och spara dem inför framtiden. Ett kontrakt eller större köp kan bli aktuellt under samma dagar. Fullmånen i ditt karriärshus på fullmånen låter dig knyta ihop säcken när det gäller dina ambitioner och jobbprojekt. Det som pågått sedan ett halvår tillbaka. Nu kan du överlämna stafettpinnen till nästa person, andas ut och summera dina framgångar.

Skorpionen 24/10-22/11Du kan bli den lyckligaste på kontoret när du dagarna innan julen får besked om en löneökning eller bonus. Om du driver eget företag eller har en hobbyinkomst kan du likaså få skäl att fira att ditt bankkonto växer. En kreativ eller annorlunda idé, som kanske också syftar till att hjälpa andra, kan ge dig en hektiskt men kul dag på torsdagen. Från och med fredagen aktiveras ditt kommunikativa hus. Kurser, skrivprojekt, egenstudier/föreläsnigar och/eller flera kortare resor, inom landet, väntar dig under den kommande månaden.

Fullmånen på lördagen påverkar ditt internationella, utåtriktade hus. Det senaste halvårets ansträngningar när det gäller planering och arbete som syftat till att vidga dina livsvyer, går i mål. Ett bokkontrakt, en resa eller en möjlighet att arbete eller undervisa/studera, möjligen i utlandet, är varianter på nyheter som väntar dig.

Skytten 23/11-22/12

Skyttens fertilitet är imponerade just nu! Om du önskar dig en graviditet ska du satsa nu! Ditt kärleksliv och dina kreativa lustar är på topp. Se bara vilka nyheter och idéer du får på torsdagen-lördagen. Kanske får du till och med signera ett kontrakt för att tjäna pengar på din visionära, kreativa stil. En härlig julromans kan vänta singeln i slutet av veckan. Stadgade kan känna hur relationen blir varmare igen. Mycket varmare! På fredagen flyttar Solen in i ditt inkomsthus och ger dig en månad fylld av händelser kring ägande och pengar. Årets sista dagar kan särskilt ge dig nyheter om pengar, och de tycks ha en koppling till en utländska investering eller samarbete/produkt/tjänst. Fullmånen på lördagen äger rum i ditt åttonde, privata hus. En inre transformationsprocess, där frigörelse i hemmet och familjelivet kan ha varit det centrala, når sin kulmen. Du har nått dit du ville och nu kan du lyfta blicken mot ett nytt mål. Intensiva känslor och nostalgi kan göra sig påminda i samband med fullmånen.

Stenbocken 23/12-20/1En inbjudan till ett nätverk eller onlineprojekt kan finna dig på måndagen. Kanske anmäler du dig till en onlinekurs för att använda dig mer av dina spirituella förmågor. Eller för att befria dig från blockeringar, begär eller rädslor. På fredagen träder Solen in i ditt eget tecken och skiner på allt som är dina önskemål. Livet kommer kännas mer på dina villkor och mer ”styrbart” än alla starka inre känslor som kan ha drabbat dig dag som natt den senaste månaden.

På torsdagen till lördagen kan du få en plötslig insikt om vad det är som du ska satsa på inför det kommande året. En helt ny vision kan ge dig fart, kraft och motivation. Du älskar framtidsprojekt att sätta tänderna i och detta ser verkligen positivt ut! Lördagens fullmåne aktiverar ditt sjunde hus för socialt liv och kärleksrelationer. Ett förhållande kan nå en avgörande punkt. En relation, som startade för ett halvår sedan, kan transformeras till något större. Samboskap eller frieri är mycket möjliga. Planer på en fest eller tillställning kan äntligen nå dagen för festligheterna.

Vattumannen 21/1-18/2

Ditt kärleksliv går in i ett spirituellt läge på fredagen. Nu är det inte snabba kickar, grekiska gudar och passion som är mest lockande. Nu och under den kommande månaden söker du efter en riktig själsfrände. Ge dig iväg med yogamattan och blunda inte på nästa lektion- den rätta/e kan sitta bredvid dig! Alla former av spirituella miljöer erbjuder möjligheter att hitta den du söker efter. Stadgade mår bra av att tala djupt om livet och erfarenheter hittills. På torsdagen- lördagen får du roliga nyheter via sociala medier eller från en medlemsklubb/organisation som du tillhör. Frilansare, som många Vattukvinnor är, kan finna en chans att nå igenom mediabruset med sin produkt eller för att hitta en likasinnad person att samarbeta med. Du tar ett viktigt beslut gällande dina dagliga rutiner, i samband med lördagens fullmåne. Ett arbete kan nå sitt slut eller en hälso/träningssatsning, som pågått det senaste halvåret, kan nå sitt slut.

Fiskarna 19/2-20/3Mars ger dig kraft och motivation i livet just nu. Enda risken är att du kanske tar i lite mer än vad du borde. Om du väntat på besked gällande en operation kan en sådan komma under december.  Du kombinerar socialt liv och karriär just nu. På torsdagen-lördagen kan du möta en ny person (mycket möjligt från samma bransch som din: en chef eller en kollega) och/eller kamma hem ett prestigefullt arbete med goda löneförmåner.

Det är dina kontakter i jobbet som öppnar vägar för dig nu. Visa upp dig på branschevent och julmingel och du kommer ha allt att vinna på det- i kärlek och jobb! Lördagens fullmåne äger rum i ditt femte hus. Nyheter om dina barn, ett skapande projekt eller fertilitet väntar dig. Det som sker är resultatet av en process som pågått det senaste halvåret.