ANNONS

Tillsammans kan vi rädda Oscars liv!

/

Det är bråttom!

Kära läsare,

Det nådde mig ett hemskt, till innebörden, mail idag. Oscar, 13 år, behöver snabb hjälp för att överleva. För att få uppleva fler jular, sin första förälskelse och se mamma och pappa i ögonen många, många gånger mer. Och, och, och… För att fortsätta leva!

Vi är många inom Influencervärlden som vill hjälpa Oscar. Så här har Pernilla Wahlgren skrivit och förklarat om det tuffa läget för Oscar just nu och vad vi kan göra för att möjliggöra en behandling för honom.

Det är bråttom.

Idag möts Pluto och Mars. Det är bråttom och intensiva känslor (Mars) men transformation (Pluto) är möjlig. Om ni finner det i era hjärtan, sänd ett bidrag och ge Oscars all den kraft och materiella hjälp som han och hans familj så desperat behöver.

Bönens kraft är så mycket starkare än man tror, för när många sänder kärlek och lyckönskningar, påverkas mottagaren och universum arrangerar om sig för att uppfylla intentionen man sänder iväg. Let´s do it!

Nu ska jag ett, swisha, två, sända Oscar all kärlek och kraft som jag kan uppbringa.

Tillsammans kan vi göra så mycket!

Varma kramar

Helena

5
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00