Tillsammans kan vi rädda Oscars liv!

Det är bråttom!

Kära läsare,

Det nådde mig ett hemskt, till innebörden, mail idag. Oscar, 13 år, behöver snabb hjälp för att överleva. För att få uppleva fler jular, sin första förälskelse och se mamma och pappa i ögonen många, många gånger mer. Och, och, och… För att fortsätta leva!

Vi är många inom Influencervärlden som vill hjälpa Oscar. Så här har Pernilla Wahlgren skrivit och förklarat om det tuffa läget för Oscar just nu och vad vi kan göra för att möjliggöra en behandling för honom.

Det är bråttom.

Idag möts Pluto och Mars. Det är bråttom och intensiva känslor (Mars) men transformation (Pluto) är möjlig. Om ni finner det i era hjärtan, sänd ett bidrag och ge Oscars all den kraft och materiella hjälp som han och hans familj så desperat behöver.

Bönens kraft är så mycket starkare än man tror, för när många sänder kärlek och lyckönskningar, påverkas mottagaren och universum arrangerar om sig för att uppfylla intentionen man sänder iväg. Let´s do it!

Nu ska jag ett, swisha, två, sända Oscar all kärlek och kraft som jag kan uppbringa.

Tillsammans kan vi göra så mycket!

Varma kramar

Helena

 1. Så fint.. Detta är vad julen (och även övrigt) handlar om. Jag har också skickat en slant samt bett en bön. Lycka till och kram till Oscar. Varm Kram till dig också Helena! alltid lika intressant att följa din blogg… / Susanne

 2. Maria skriver:

  Hur ska vi ha råd att ta hand om oss själva när vi hela tiden uppmanas stödja andra. Ska vi rädda andra hela tiden o själva gå under. Nu får de va nog med tiggeri

 3. Sara skriver:

  Varför ska Oscar dö? Och hur skulle pengar kunna hjälpa honom?
  Blir fler och fler såna här räddningsaktioner med pengar involverade och jag undrar varför. Jag har inga pengar. Men jag vet mycket om hur man inte dör och vad kroppen behöver. Ge mig inte ett kontonummer men en emailadress, så hjälper jag honom – och det är ett löfte. Ingen ska dö pga missförstådd biologi. Please. 🙏🏼💜

   1. Eva skriver:

    Håller med Sara, vrf ska vi swischa pengar hit o dit?
    Kostymtiggeri kallas det

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..