Fullmånehoroskop 22 december 2018

Fullmåne i Kräftans tecken

Minns du vad du inledde i samband med nymånen i Kräftan den 13 juli i år? I samband med lördagens fullmåne i samma tecken når arbetet och ansträngningar ett resultat.

Detta är tecknet som styr familjeliv, barn, hem samt känslomässiga rötter. Det som vi lade grunden för i juli 2018 är nu redo att tas till nästa nivå genom att man fattar ett beslut i syfte att transformera eller avsluta något inom det område som berörs.

Nedan finner ni min lathund till vilka livsområden som fullmånen aktiverar för de olika stjärntecknen. Läs även för ditt ascendenttecken för att få ett så personligt horoskop som möjligt.

Ge fullmånen +/- 4 dagar för att leverera sina nyheter.

Kräftan- Första huset

Det är dags att tänka på dig själv. Kanske ställer du dig frågan ”När ska det bli min tur?”. De senaste två veckorna är det mycket möjligt att du fokuserat massor på jobb och hälsa. Nu är det dags att sätta dig själv i första rummet en stund. Det handlar inte om att vara ett stort ego, det handlar om att få en balans i livet mellan vad man ger andra och hur man tar hand om sig själv.  Det du startade för ca 6 månader sedan kommer nu till avslut.

Tvillingarna-Andra huset

Inkomster, tillgångar och dina egna talanger behöver få sig en översyn. En inkomstkälla kan upphöra för att ersättas av en annan eller kanske bestämmer du dig för att sluta använda en av dina talanger i jobbsammanhang, för att istället göra något annat. De två senaste veckorna kan det ha varit mycket fokus på att uppfylla andras önskningar och sätta dem före dina egna. Nu ska du fokusera på dig, dina talanger och det du äger och vad du tjänar pengar på. Det som sker kring fullmånen är frukten av det du startade för ett halvår sedan.

Oxen-Tredje huset

Sedan nymånen för två veckor sedan har du troligen haft att göra med något som rör gemensam ekonomi, lån och skulder. Men även ditt inre pockade på uppmärksamhet. Du startade en process som vill att du tar in nya livsperspektiv. Nu, med fullmånen i ditt tredje hus hittar du skärpa, mål och du får plötsligt massor att göra. Det ska skrivas mail till Gud och hela världen, möten ska bockas av och information kommer flöda in i ditt liv som en livlig flod. Det kan bli dags att formalisera avtal eller överenskommelser i ett skriftligt kontrakt.

Väduren-Fjärde huset

Dagens fullmåne vill att du tar tag i ditt privatliv och då särskilt ditt hem och din familjesituation. Att sätta fart med renovering och stora hemrelaterade projekt, såsom husflytt och/eller försäljning av fastighet av någon typ är likaså aktuellt. Plötsligt kanske du funderar på en helt ny typ av boende. Det fjärde huset står även för känslomässiga rötter. Finns där något som nu måste få komma upp till ytan? Något som irriterat sedan länge kan behöva avslutas för att upphöra med att stjäla din energi. Du behöver lugn och balans i hemmet. Adjö känslomässigt bagage! De nyheter som kommer nu är avslutet på en process du startade för ett halvår sedan.

Fiskarna-Femte huset

Det är dags för roligheter! Ett kreativt projekt som du arbetat med det senaste halvåret kan komma till ett avslut. Nyheter om att det är dags för en ny familjemedlem att anlända kan likaså dyka upp dagarna kring fullmånen. Det femte huset representerar även kärleksaffärer. Inte nödvändigtvis de mest seriösa relationerna, men faktiskt, alla relationer inleds med passion, flirt och risktagande. Om en flirt inte visat sig vilja ta saker och ting till en nyare, seriösare nivå, kanske du bestämmer dig för att avsluta historien. Eller så är du ute och svirar och dyker på en riktigt intressant person som bara sveper iväg med dig. Det är roligt, spännande och så glatt. Nyheter om dina barn kan också bli aktuella. Kanske får du ta hand om något brådskande ärende kring dem. Alternativt har de glädjande nyheter som gör att du får gå omkring och känna dig som den stoltaste föräldern i världen. Det som sker nu är ett resultat av något du satte i rullning för ett halvår sedan.

Vattumannen-Sjätte huset

Ja, det lyckas ju onekligen på det där programmet, Biggest Looser. Om du speglar dig och irriterat nyper i en bilring eller två, kan den här fullmånen vara den avgörande knuffen som du behöver för att komma igång. Viktväktarna, detox-program och LCHF kan räkna med att få flera anmälningar än någonsin av personer med fullmånen i det sjätte huset. Hälsoaspekterna av att ta hand om dig kan inte ignoreras längre. Alternativt kanske din arbetsmiljö behöver sig en riktig rening. In med mer smarta lösningar på jobbet, möblera om kontorsrummet, sortera bland kundregistren och kom till ett avslut med vem och vilka du ska fortsätta att arbeta med. Säga upp dig eller byta jobb? Ett viktigt arbets- eller hälsoprojekt som du startade för ett halvår sedan, i samband med den 13 juli 2018, kan nu komma till sitt avslut. Kreativitet eller healing/omvårdnad kanske präglar projeket.

Stenbocken-Sjunde huset

Det sjunde huset representerar äktenskap eller äktenskapsliknande, seriösa kärleksrelationer, men också partnerskap inom företagande. Relationer och samarbeten man har med t ex en agent eller advokat faller under detta hus. När fullmånen besöker det sjunde huset kanske det är dags att promenera nedför altargången eller att signera ett avtal om samarbete med en affärspartner. Hela utmaningen i situationen består i att hitta en balans mellan dina egna behov och sammanslagningen av dessa med en annan persons och/eller företags behov. Om ett förhållande inte hållit måttet, kan det bli tal om att komma till ett avslut för att få relationen att lyckas, alternativt att sätta stopp för en relation som inte längre är lyckligt. Det steg du tar är avslutet på något du startade för ett halvår sedan.

Skytten-Åttonde huset

Vid nymånen för två veckor sedan gav du dig själv vissa löften gällande planer för att uppfylla egna önskemål och sätta dig själv först. Det åttonde huset som aktiveras vid dagens fullmåne representerar gemensamma tillgångar, känslor som lever under ytan, djupt rotade begär och behov. Fullmånen signalerar att något kulminerar när det gäller hur du ger dig själv trygghet. Äter du upp dina känslor i skafferiet när ingen ser? Är du den som går i din partners ledband eller har du satt dig i en skuld som börjar ge dig alltmer sömnlösa nätter? Håller hälsoproblem dig fången? Det är dags att rensa i denna röra. Fullmånen kan ge dig en chans att ta tag i känslor som du har svårt att kontrollera, en ekonomisk uppgörelse med en partner och/eller banken kan leda till helt nya, bättre förutsättningar. Hur andra använder dig som deras personliga snuttefilt kanske också är något som du nu behöver skaka av dig. Du har fullt tillräckligt att ta hand om dig själv. Operation personlig transformation kan nu nå sin kulmen. Helande står också högt upp på din agenda. Du startade denna frigörelseprocess för cirka ett halvår sedan och nu är det dags att sätta punkt. Besök en läkare eller frigör känslor genom spirituella övningar.  Ett kreativt, spirituellt projekt kan också nå sin kulmen vid tiden för denna fullmåne.

Skorpionen-Nionde huset

Du har troligen fokuserat mycket på din ekonomi och dina tillgångar de senaste två veckorna. Nu är det dags att ta ett steg tillbaka. Du behöver få komma ner på marken och bara, tja, andas en stund. Det har snurrat på i en mycket rask takt. Att slå dig ned och läsa en bok av Deepak Chopra hade inte varit helt fel. Kanske reser du inom de kommande 10 dagarna. Eller börjar planera för en långresa. En fullmåne i det nionde huset signalerar att det är dags att komma till ett avslut vad gäller just ett projekt som har att göra med långa resor, utland/utlänningar, livsfilosofi och/eller undervisning och författande. Kanske får du ett erbjudande om att undervisa om allt det du vet. Eller kanske är det du som bestämmer dig för att sätta dig i skolbänken igen? Högre sanningar och nya perspektiv vill komma in i ditt liv och du kommer välkomna det. Du är faktiskt redo för personlig nystart på många plan.

Vågen-Tionde huset

Hoppsan, blev du just headhuntad för den där åtråvärda tjänsten som alla på ditt kontor eller i din bransch gått och drömt om? Fullmånen i ditt karriärshus kan mycket väl se till att det arbete du gjort de senaste sex månaderna nu verkligen bär frukt. Fullmånen kan ge dig en chans att visa vad du går för- lite av en upp-till-bevis situation kan uppstå på jobbet. Och allas ögon faller på dig. Något inom ditt arbete och din status tar slut, för att ersättas av något annat. Det kommer kännas skönt att få gå vidare. Du har fokuserat väldigt mycket på resor, en satsning i ditt grannskap eller med ett syskon eller grannar, snabba budskap och informationsflöden i din mail och telefon. Nyheterna om nya möjligheter inom din karriär, eller att bara planera långsiktigt i ditt liv, kommer därför att kännas som ett mycket välkommet avbrott. Det som sker nu är avslutet på något du startade för cirka ett halvår sedan.

Jungfrun-Elfte huset

Sedan två veckor tillbaka har du troligen fokuserat mycket på dina barn, fertilitet, boende och känslomässiga minnen. En mamma eller mammafigur kan ha stått i centrum för alla känslor som bubblat upp. Nu kommer du till en punkt då det är dags att mingla och ge dig ut tillsammans med mycket folk. Du inser kanske att du kan göra en hel del nytta för andra människor. Nätverk, organisationer, klubbar och föreningar poppar upp som svampar i jorden och de vill ha med dig på alla möjliga event. Kanske blir du inbjuden att tala på ett konvent, kanske behöver en god vän dina privata råd eller kanske är du initiativtagaren till ett nytt hett nätverk. Eller skriver du ett kontrakt med en ny samarbetspartner som öppnar helt nya sociala cirklar för dig? Du har många tillgångar som andra kan dra nytta av. Väldigt många andra. Det är dags att bli supersocial! Den här fullmånen är kulminationen av det du startade för cirka ett halvår sedan.

Lejonet-Tolfte huset

Om du de senaste två veckorna har fokuserat på barn/fertilitet, kreativa projekt och drömmar, ett egenföretagaruppdrag eller tanken på att starta eget, kanske du i samband med fullmånen känner ett enormt behov av att få dra dig undan och bara vara du ett tag. Ett djupt personligt besked kan komma till dig. Du behöver landa och få komma i personligt inre lugn efter att ha tillgodosett yttre behov. Kanske överraskar du både dig själv och din omgivning med att säga ”Nej, tack, jag ska bara vila i julhelgen” när de frågar om du vill följa med på utflykter eller middagsbjudningar. Ditt inre och dina känslor står i centrum. Att ta tag i sådant som legat under ytan är viktigt för din personliga balans och lycka. Du kanske inte berättar för din omvärld exakt vad det handlar om då det känns ytterst privat. Nästan hemligt eller tabubelagt. Varför inte testa regressionsterapi eller healing nu? Du är redo att testa något nytt för att stärka dig själv. Alternativt är det möjligt att du rensar rent fysiskt i ditt hem. Feng Shui för hela slanten och du kommer känna att du renar dig inför det nya året. Den här fullmånen representerar avslutet på den inre resa du startade för cirka ett halvår sedan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..