ANNONS

Horoskop vecka 52, 2018

/

Planethändelser vecka 52, 2018.

Årshoroskop 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

Årets sista vecka är här! Måndagen bjuder oss på Julafton med en måne inledningvis i Kräftan. Efter Kalle Anka har månen flyttat in i Lejonets tecken. Vi kommer njuta av att ge varandra fina presenter, omtanke och kärlek och omfamnar högtiden med en barnslig glädje. Generositet och överflöd är precis Lejonets melodi. Låter väl härligt, eller hur?

Juldagens snurriga budskap

På tisdagen den 25 december möter Merkurius den spirituella planeten Neptunus. En del astrologer liknar Neptunus vid en flummig flower-power kvinna. Andra säger att Neptunus representerar rök av oklarhet. Merkurius och Neptunus möts i en kvadratur. En stressig aspekt.

Var uppmärksamma på martyrbeteenden den här dagen. Får du ett sms eller samtal från en chef eller kollega som skriver en tårdrypande historia till dig, som slutar med frågan om du kan skippa julen och hoppa in akut på jobbet- säg då stopp! Risken finns att att någon försöker dra nytta av din excellenta Holiday Spirit och godhet. Visst kan det finnas riktiga akuta kriser. Men dubbelkolla och känn på saken istället för att bara direkt säga JA och riskera att missa tid med dina nära och kära.

Det kan också dugga tätt av missförstånd. Sitt lugnt och försök att ställa följdfrågor (innan du reagerar ) för att få klarhet. Risken finns att du missförstår en familjefråga eller något gällande jobbet.

Merkurius befinner sig nu i full fart framåt, så hans krafter när det gäller att kommunicera är på topp efter novembers och decembers retrograd. Så skönt!

Venus och Pluto ger den sista helgen under 2018 en passionerad och härlig känsla

På fredagen den 28 december möts Venus (kärlek, överflöd, socialt liv, pengar) med Pluto (starka känslor, stora pengar, passion, sex och begär). Den sista helgen på 2018 kan bjuda på riktigt härliga upplevelser. Det goda livet med mat, underhållning, bjudningar, romantik och flirt är verkligen i sitt esse! Ge dig iväg och se en konstutställning eller gör dig beredd att skapa ett väldigt härligt minne tillsammans med din partner. Om du är singel: ut och cirkulera!

Vackert!

När vi närmar oss nyårsafton kommer vi att lockas av en mer tillbakadragen stil. Kanske bara vara hemma och mysa med de närmaste, snarare än ut och festa.

Mer om det i nästa veckas horoskop.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och härliga helgdagar!

Kramar

Helena

4
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00