ANNONS

Horoskop 24-30 december, 2018

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 52, 2018. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss:ifiera ditt liv 2019!

Är du redo att bli en She Boss och ta kontrollen över ditt liv och arbeta på dina villkor? Släppa dina ekonomiska blockeringar och öppna dörren till mer pengar?

She Boss Foundation har fått fina kundrecensioner och hjälpt kvinnor att transformera sitt liv, sin inställning till pengar och sitt arbete. Här hittar du del 1, del 2, samt del 3.

Låt 2019 bli ett framgångens år!

HOROSKOP 24-30 DECEMBER 2018

Väduren 21/3- 20/4

Känslorna kan ha varit stora i samband med fullmånen i lördags, den 22 december. Din familj och ditt hem stod i centrum för det som du, känslomässigt, summerade. Om du känner att du trevar för att hitta rätt kan ditt inre vägleda dig utmärkt under juldagarna. Ta inte på dig extrajobb utan tillåt dig vila och återhämtning. Då kommer goda tankar och insikter. Fredagen blir en mysig dag då du njuter av kärlek, socialt liv och/eller av att se vad du har lyckats skapa rent materiellt under det gångna året. Bra jobbat!

Oxen 21/4-21/5

Ditt huvud tycks fullt av tankar, idéer och kanske till och med ett förslag att överväga. Ta dig tiden att varva ned istället. Juldagen ska du speciellt släppa alla försöka på att få svar eller komma vidare med ansökningar. Njut av familjelivet. Vardagen kommer tids nog tillbaka. Fredagen blir härlig, och intensiv av lycka, kärlek och nya upplevelser. En känsla av på-nytt-födelse/nystart präglar det som sker dig.

Tvillingarna 22/5-21/6

Din ekonomi hamnade i fokus vid fullmånen den 22 december. En bonus eller ett lönebesked kan ha varit det som fick dig att känna att dina ansträngningar det senaste halvåret verkligen gav dig utdelning. Om en chef belönat dig med mer innebär det dock inte att du måste ta jouren eller vara redo att hoppa in akut på juldagen. Släpp jobbet och njut av julmagin istället. På fredagen kan du få upp ögonen för en intressant transformationsmöjlighet i arbete eller gällande din träning och hälsa.

Kräftan 22/6-23/7

Den andra fullmånen i ditt tecken i år (den första inträffade i januari 2018), ägde rum den 22 december. En personlig resa och satsning som pågått det senaste halvåret nådde en avgörande punkt. I början av julveckan kan du fortfarande känna av krafterna som berörde dig i samband med lördagen. Juldagens planetmöte ger dig chansen att stå upp för dig själv i jobbet och säga NEJ om inte skon passar. Prova! Det är så mycket mer kraftgivande och effektivt än att huka dig och kämpa på. Fredagens romantiska, passionerade vibbar lovar dig njutning, lyx och härligt socialt liv.

Lejonet 24/7-23/8

Ditt känsloliv stod i fokus rejält i samband med fullmånen den 22 december. En familjesituation eller en boendefråga nådde en punkt där du klart kunde se utvecklingen som skett gällande dessa områden, under det senaste halvåret. Du kan faktiskt möta Julafton med rätt mycket nostalgi i bröstet. Det lättar dock i tid till Kalle Anka! Då blir det mer lättsamt och njutningsfullt. Håll hårt i dina pengar i juldagarna och tro inte på allt du hör. Bara hälften är sant! När du kommer till fredagen kan du pyssla till det hemma, besöka ett kul kalas eller glädjas över att du har tagit ett stort emotionellt kliv den senaste veckan. Det är också möjligt att du bestämmer dig för att börja en ny era när det gäller träning och kost.

Jungfrun 24/8-23/9

Shoppade du från hemmet i sista minuten i helgen? Du ser ut att ha lagt tid på sociala medier, eller en gruppsamvaro/nätverk i samband med fullmånen den 22 december. Det som skedde var en summering av dina ansträngningar det senaste halvåret. Håll andan och moralen uppe i juldagarna. Låt ingen få rida på dina omtänksamhet och undvik att lufta negativa känslor på nätet. Fredagens härliga vibbar ger dig chansen att besöka en annan stad, kanske för att umgås med ett syskon, kusin eller granne. Om du inte smiter iväg med en kärlek förstås.

Vågen 24/9-23/10

Du gick igenom en viktig tid av summering av dina mål och ambitioner i samband med fullmånen den 22 december. Nu blir det lättare att sålla mellan vad du vill och inte vill inför året som kommer. Juldagarna kan innebära att någon på jobbet försöker få dig att släppa julskinka och familjetid. Kanske spelar personen på din goda pliktkänsla, fina omtänksamhet eller använder sig av lågt spel. Fall inte för detta! Tiden med dina närmaste är viktigare än något annat. Pengar och en känsla av att ha transformerat dina värderingar och/eller inställning till ägande och tillgångar kan föra med sig en underbar känsla på fredagen och lördagen. Det finns hopp om både en ekonomisk lättnad och kärlek och kul socialt liv!

Skorpionen 24/10-22/11

Du kanske står redo att trycka ned ”boka”-knappen på en resesida när perioden startar. En chans att se nya vyer lockar dig kring denna jul. På juldagen finns det risk att du hanterar ditt kreditkort med, hm, rätt lite respekt. Handla inte mer än du hade tänkt! På fredagen/lördagen kan en rolig fest eller kortare resa förgylla din dag. Allt tycks vara precis som du vill ha det och flirtarna och må-bra-känslan följer dig överallt!

Skytten 23/11-22/12

Passion, hemliga begär, sex, delad ekonomi och starka känslor dominerar helgen innan julafton. Det här är både härligt och en aning övermäktigt på samma gång. När Julafton och Kalle Anka kommer hamnar dina känslor mer i samklang med dig själv och du kommer njuta, för du vädrar ny morgonluft och möjligheterna till nya upplevelser i livet. I mellandagarna gör du klokast i att ligga lågt med att tala ut med familjemedlemmar eller om boendefrågor. Risken för missförstånd och att inte vara på samma nivå med varandra är alldeles för stor. Om du har åstadkommit något bra, ex i jobbet eller nått resultat av någon annan ansträngning, gläd dig hellre själv åt saken. Fredagens vibbar är så mycket mer lustfyllda! Du kanske bestämmer dig för att öppna en dörr för en ny person, i hemlighet. Eller bara ger dig ut på en ”belönande” shoppingtur. Du kan faktiskt få goda nyheter om pengar i samband med torsdagen och fredagen. Så härligt!

Stenbocken 23/12-20/1

Ett samarbete med en partner eller ett stort beslut i kärlek och sociala relationer aktiverades i samband med fullmånen den 22 december. Dina tankar präglas av det under julveckans början. I mellandagarna kan ett meddelande eller samtal få dig att undra över om du ska agera, av rent dåligt samvete, eller bara låta saken vara. Det tycks röra ditt arbete. Tips: Ligg lågt och låt inte någon annans slarv, bli din börda. Fredagens härlig energier bjuder på chansen att möta en ny person, möjligen online, eller på en minglig tillställning med bekanta. Om du är lyckligt stadgad kanske du istället tar din partner i handen och går iväg tillsammans. Och får jättekul! Lyckliga singlar njuter av god samvaro med vänner och bekanta. Lägg gärna lite tid på att fokusera på dina önskningar inför framtiden. Dagen är kraftfull och magisk! Det du önskar kan du få! Känslan som råder är att något nytt börjar. Det är kärleksfullt, passionerat, lyxigt och romantiskt.

Vattumannen 21/1-18/2

Ett stressigt, pliktfyllt schema nådde sin kulmen dagarna kring den 22 december. Det senaste halvårets ansträngningar nådde ett avslut. Du kan ha varit orolig för en manlig släkting i samma veva. Julafton ger dig en social, varm känsla. Eftermiddagen från och med Kalle Anka känns toppen! I mellandagarna kan du få en förfrågan om att hjälpa till med pengar. Kanske är det en riktig snyfthistoria som riskerar att få dig på fall. Stopp! Gör inget överilat och ta inte på dig ansvaret för andras misstag. Fredagen ger dig chansen att göra en nystart när det gäller dina mål och livsstruktur. Pengar finns med i bilden och du kan ta ett beslut som får dig att må bra, för att ditt beslut gynnar ett högre gott på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

En graviditet, kärleksrelation, nyheter om barn eller en satsning där dina kreativa lustar och ditt hjärtas röst varit viktig, kan ha gett dig nyheter i samband med fullmåne den 22 december. Dina stora känslor blir som en ballong av glädje och starka känslor som exploderar när julveckan börjar. Du kan känna av en pliktkänsla i jobbet under mellandagarna. Med lite snurriga vibbar i luften, gör du klokast i att släppa jobb och ansvar helt. Njut av det du har åstadkommit hittills och av att befinna dig i jultider. Lägg tiden på att vara med dina nära och kära. Fredagens planetmöte ger dig chansen att ingå i ett nytt sammanhang. Ett event, ett mingel och/eller nya bekantskaper ger dig en känsla av glädje och upprymdhet. Kärlek och passion och lyx hänger i luften. Och livsnystart med nya vyer i sikte! Bokar du en framtida resa, eller ger du dig iväg på en nyårsresa till utlandet? Wow!

0
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00