Den kraftfullaste bönen du kan be

Manifestation. Önskningar och uppfyllandet av dem.

Det finns en sak som kan ändra humöret och höja vibrationerna till en positiv nivå på nolltid:

Att visa tacksamhet för det du redan har.

Gör det till en vana att säga tack för allt som du har runt omkring dig och i ditt liv. Om du känt dig på lågt humör kan du peppa upp dig till en nivå som är glad och förväntansfull. Gör ett tacksamhetsrace: tacka för allt för allt du kan, så fort du kan i tre minuter. Och se vad som händer med din stämning! Det är rent magiskt!

Och när du befinner dig i en sådan, glad och tacksam, nivå är det perfekt att lägga in affirmationer, d v s tacka för sådant som du önskar dig av framtiden, som om du redan hade dem. Du befinner du dig i en mottagande energi och öppnar dörrarna för mer gott i ditt liv.

Enligt lagen om attraktion får du mer av det du fokuserar på. Om du fokuserar på att tacka för allt fint som du redan har, ger universum dig mer av den varan!

Vardagsmagi!

Fortsatt glad Annandag jul!

Kramar

Helena

 1. Som huvudet på spiken! Har gått omkring och lett brett hela julhelgen och tackat i min tystnad över hur fint hem jag har fått med mycket värme trots vissa hinder. Tacksam för mitt barn och hur hennes liv ser ut idag♥️ Tacksam för vänner, familj, arbete och min hälsa♥️ Så stolt över att ha kunnat fixa detta själv♥️ Nu känner jag mig redo för att nå nya mål igen♥️ Tack för att du satte ord på mina känslor,tack🙏♥️

 2. Lena skriver:

  Tack för ett ännu år av underbara, läsvärda och nyttiga blogg inlägg. Du är med din positiva inspiration och dina astrologiska inlägg en stor del av min vardag och jag tackar dig för allt arbete du lägger ner! Önskar dig allt gott 2019!

 3. Karina skriver:

  Tack för påminnelsen mitt i flyttningen 😍😍
  Är så sant och jag brukar göra det och börjar direkt igen 💖💖 Tack fantastiska Helena Biehl 🤗

 4. Marie skriver:

  Fint ❤ God fortsättning! 💕🌲

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..