ANNONS

Fredagstarot 28 december 2018

/

Tarot för dagen. Så blir din dag enligt korten!

fredag 28 dec 2018

Välj ett kort ovan och scrolla sedan ned för tarotkortets budskap.

fre 28 dec 2018

Från vänster:

7 i Bägare:

Kortet visar en man som står framför bägare fyllda av både vackra gåvor och obehagliga överraskningar. Kortets betydelse antyder att du kommer behöva göra ett viktigt val. Kortet råder dig att vara väldigt noggrann i ditt sätt att utvärdera det du väljer mellan. Ett erbjudande eller ett löfte, som låter både glittrande och positivt, kanske inte är lika grandiost när du börjar ställa frågor eller syna det i sömmarna. Om du befinner dig i en livssituation där du känner att det är dags för dig att göra något, ska du börja agera. Nu! Det här kortet kan antyda att du ofta säger att du ska göra en förändring, såsom att börja träna, byta jobb eller starta en ny era i ditt kärleksliv eller i dina sociala relationer, men att du lägger ner mer tid på att fantisera om förändringen än att aktivt göra något. Makten att förändra ditt liv ligger i dina händer. Men inget kan ske om du inte gör något.

Knekt i Svärd:

Du är snabb i tanken, motiverad och närmast ostoppbar! Det du har bestämt dig för att göra, kommer du att fullfölja. Du har kraften i din hand och med en genomtänkt strategi lyckas du. Ibland är knektarna även tecken på meddelanden. I detta fall kan du få ett mail, samtal eller sms som har att göra med ett erbjudande om ett projekt där ditt intellekt och analytiska förmåga står i centrum. Rusa inte in i något förrän du noga granskat förslaget från all håll. Med planering och god struktur kommer du nå dina mål. Med hast och slarv riskerar du att gå fram för fort eller ta dig vatten över huvudet.

Knekt i Stavar:

Knekten är oerhört målinriktad, full av passion, kreativitet och rörelse. Något i ditt liv kan ta en enorm fart när du hastigt och oväntat får nyheter. Om du har valt det här kortet kan en flytt/förändringar i boendet eller ett byte av arbete bli aktuellt nu. Du går från idé till handling för att uppfylla en önskan som du brinner starkt för. Kortet råder dig att ge dig av på vad som kan kännas som ett äventyr men också att försöka tänka realistiskt mitt i all upphetsning! Du klarar det!

1
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00