ANNONS

Horoskop vecka 1, 2018/2019

/

Planethändelser vecka 1, 2018/2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss:ifiera ditt liv 2019!

Är du redo att bli en She Boss och ta kontrollen över ditt liv och arbeta på dina villkor? Släppa dina ekonomiska blockeringar och öppna dörren till mer pengar?

She Boss Foundation har fått fina kundrecensioner och hjälpt kvinnor att transformera sitt liv, sin inställning till pengar och sitt arbete. Här hittar du del 1, del 2, samt del 3.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Planethändelser vecka 1

Nyårsafton 2018

Har du satsat alla dina pengar på julklappar och att skapa en lite extra påkostad stämning under julfirandet? Med månen i privatlivets tecken, Skorpionen, samt Solen och Saturnus väldigt nära en exakt konjunktion, kan bristen på pengar vara en anledning till att nyårsplanerna för många är att fira hemma. En middag med de närmaste vännerna i hemmiljö ger dig den perfekta blandningen av att kunna tänka ekonomiskt och göra ditt nyårsfirande till en väldigt privat affär.

Våra nyårslöften kommer vara präglade av en känsla av ” Nu eller aldrig, nu tar jag mitt eget ansvar för mitt liv”. Seriösa mål och planer på att skapa en bättre ekonomisk grund kommer vara i centrum för nyårsafton och de första dagarna på det nya året.

Framåt, framåt!

På tisdagen, den 1 januari, träder Mars in i sitt eget tecken, Väduren. Under 2018 tillbringade Mars väldigt mycket tid i Vattumannen och Stenbockens tecken, till följd av en retrogradperiod.

Mars i Väduren kommer ge oss kraften, modet och förmågan att faktiskt göra något. När Mars har befunnit sig i Fiskarna, sedan den 15 november, så kan vi ha känt oss en aning bakbundna. Vårt inre liv kan visserligen ha bjudit på intressanta upplevelser, förnimmelser och insikter. Men vi kan ha känt oss som om vi följt ett flöde mer än att vi kunnat ta tyglarna själva.

Nu blir det ändring på den saken.

Om du har ett viktigt affärsprojekt, eller någon idé som du verkligen brinner för, ska du använda dig av Mars kraft i snabbe och starke Väduren. Detta är modets och handlingskraftens ultimata position! Perfekt för er som vill göra en seriös satsning på att bygga muskler eller träna för ett tufft maraton eller liknande.

Mars stannar i Vädurens tecken till och med den 14 februari 2019.

Solen konjunktion Saturnus

På onsdagen den 2 januari sker det exakta mötet mellan livsgivande Solen och begränsande och ansvarsfulle Saturnus. De möts i de långsiktiga planernas, karriärens och de bestämmandes tecken, Stenbocken. Nu kan vi drabbas av en väldig seriös stämning. Titta på dina mål inför 2019 och lägg upp en strukturerad plan för hur du ska ta dig från A till Ö.

Lägg in en stor dos realism i det du gör. Saturnus i Stenbocken ger oss chansen att åstadkomma mycket, ta stora kliv i karriären eller förändra vår livsstruktur, men bara om vi gör en seriös satsning som är 100 % verklighetsbaserad och realistisk.

Se det som att år 2019 bjuder dig på en start sida vid sida med en duktig, erfaren läromästare. Om du agerar som en duktig elev kommer du att nå dina mål. Slarvar du eller försöker smita undan ditt eget ansvar för ditt liv, blir det pannkaka av allt.

Vilka är dina mål inför året som kommer?

Hur ska du nå dem?

(Tips: Sätt upp delmål för att inte överväldigas.)

Fredagens möjligheter

På fredagen den 4 januari äger två planetmöten rum. Båda känns spännande och positiva:

Merkurius och Uranus förenas i en möjligheternas trigon. Du kan känna att du får en väldigt hoppfull känsla. Nu är allt möjligt! Med din optimism öppnar du sinnet för nya intryck och idéer. Du kan faktiskt komma på något riktigt imponerande! Ett nytt grepp på en tidigare plan/idé kan dyka upp som en blixt från ovan. En oväntad resa eller en träff med grannar eller syskon kan också bli överraskande kul.

Solen och Neptunus befinner sig i en sextil, även det på fredagen, och det ger dig en chans att göra något kul med minnen. Du blir artistisk och en aning nostalgisk. Sätta dig ned och skapa en film av foton och video från julen 2019? Eller skapa en fotobok?

Om du arbetar inom det kreativa, såsom med fotografi, konst, skrivande eller film så kan du nå ett genombrott när du får nyheter från ett stort företag som vill anlita dig eller samarbeta med dig.

Merkurius in i Stenbocken

På lördagen flyttar idéernas planet in i Stenbocken. Under de kommande veckorna lär din mail och dina mest lästa artiklar på internet handla om att nå dina mål i livet, byta jobb eller på annat sätt bringa in nytt i din karriär. Brainstorma och sök information och inspiration i sociala medier eller hos Influencers och framgångsgurus.

Solförmörkelse i Stenbocken

Det nya året har precis bara börjat och vi får redan årets första förmörkelse! På söndagen den 6 januari sker en solförmörkelse/nymåne i Stenbockens tecken.  Stenbockens nyktra, ansvarsfulla energier präglar den här solfmörkelsen och chansen att att ta nya tag i livet. Stenbockens styrare, Saturnus, är extra intressant. Det är den här solförmörkelsens huvudrollsinnehavare. Saturnus befinner sig nära Pluto. Detta kan ge oss en chans att öka vår ekonomi. Om vi spelar våra kort rätt och håller tungan rätt i mun.

Möjligheterna vid denna solförmörkelserna handlar helt och hållet om pengar och en ansvarsfull inställning och attityd till hur vi hanterar vår ekonomi.

Vi är superfokuserade och disciplinerade så vad som än kommer ske avseende karriär och livsstruktur, eller relationen till en manlig (möjligen) äldre bekant, så har vi chansen att så frön som kommer ge frukt i det långsiktiga perspektivet.

Det är ypperliga aspekter för att starta ett sparande till pension eller som en säkerhetsbudget. Saturnus och Stenbocken kan kanske ge dig en känsla av att allt är lite ”torrt”, dystert eller trist. Som när man nyktrat till efter en rolig fest och inser att man måste städa upp för att kunna ha lika kul igen, längre fram.

Låt dig inte avskräckas!

Ta hand om din ekonomi och du kommer kunna se resultaten vid fullmånen i samma tecken, om ett halvår.

Uranus framåt!

Veckans sista planethändelse är att Uranus vänder framåt, den 6 januari. Det var den 7 augusti som planeten av förändring började backa. Då befann sig Uranus på den 3:e graden i Oxens tecken. När Uranus nu vänder framåt gör planeten det på den 29:e graden i Väduren. I mars kommer Uranus att flytta tillbaka in i Oxens tecken och stanna där till och med år 2026.

Under tiden fram tills i mars, tänk över om några av innovationerna/förändringarna i ditt liv som skedde under åren 2011- maj 2018, behöver en sista justering? Under januari- mars har du din chans!

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År och önskar er en fin och positiv första vecka på det nya året!

Jag vill också passa på och tacka för ert intresse och härliga kommentarer här på bloggen! TACK! Ni har gett mig chansen att göra det jag älskar och för det är jag så otroligt tacksam, glad och lycklig!

Kramar

Helena

3
106

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00