ANNONS

Horoskop 31 december- 6 januari 2018/2019

/

Horoskop för alla stjärntecken, vecka 1 2018/2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss:ifiera ditt liv 2019!

Är du redo att bli en She Boss och ta kontrollen över ditt liv och arbeta på dina villkor? Släppa dina ekonomiska blockeringar och öppna dörren till mer pengar?

She Boss Foundation har fått fina kundrecensioner och hjälpt kvinnor att transformera sitt liv, sin inställning till pengar och sitt arbete. Här hittar du del 1, del 2, samt del 3.

År 2019 blir ett framgångens år!

HOROSKOP 31 december- 6 januari 2018/2019

Väduren 21/3- 20/4

När det nya året börjar gör det det med en härlig smäll! På tisdagen den 1 januari flyttar Mars in i ditt eget tecken och ger dig kraft, mod och möjligheten att agera enligt alla planer som du har på gång. Låt inte de lite dystra energierna på onsdagen dämpa dina karriärplaner. Solen befinner sig i ditt karriärhus för strategisk långsiktigt planering och befinner dig då på samma plats som allvarlige Saturnus. I samband med solförmörkelsen på söndagen den 6 januari får du en, kanske oväntad, möjlighet att förändra något i ditt sätt att arbeta eller gällande dina livsambitioner. Pengar och din budget är din största motivation gällande förändringarna just nu.

Oxen 21/4-21/5

Med Solen i ditt nionde, utåtriktade hus, är ditt sug efter nya intryck, upplevelser och kunskaper stort. Kanske har du nyligen rest, eller planerar för att snart ge dig iväg. På onsdagen kan du känna hur du måste väga drömmar mot verklighet när det gäller resor eller nya projekt. Ett flirtigt meddelande på fredagen kan bli starten för en hemlig kärleksaffär. Det är också, alternativt, möjligt att en möjlighet inom arbete oväntat dyker upp. Söndagens förmörkelse ger dig en chans att resa eller studera men något i din ekonomi kan tvinga dig att se på möjligheterna att göra det, från en mer realistiska synvinkel. Det är inte omöjligt men du kan behöva lite mer tid eller aktiv ansträngning för att lyckas.

Tvillingarna 22/5-21/6

På tisdagen flyttar händelsernas planet, Mars, in i ditt elfte hus. Ditt sociala liv kommer bli oerhört aktivt under de kommande veckorna! Ett samarbete eller chansen att ansluta dig till en Mastermind-grupp eller nätverk kan poppa upp i omgångar. Gör dig beredd att mingla och lära känna mycket nytt folk! En ekonomisk situation med din partner, banken eller en annan delägare, kan få dig att se lite dystert på din budget på onsdagen. På fredagen ljusnar allt och du kan få överraskande nyheter i både kärlek och affärssamarbeten. En alternativ väg kan visa sig. Söndagen ger dig chansen att starta om på nytt i din ekonomi. Boka ett bankmöte eller kolla upp möjligheterna till bidrag och/eller försäkringsersättning eller underhåll i vecka 2!

Kräftan 22/6-23/7

På tisdagen flyttar actionplaneten, Mars, in i ditt hus för ambitoner och livsplanering. Men också karriär. Det var två år sedan Mars gav dig så mycket kraft och händelser i ditt arbetsliv. Under de kommande veckorna kan du få nyheter om, eller agera för, ett nytt jobb. Nu har du kraften att styra ditt liv i den riktning som du vill. Kärlekslivet kan kännas en aning dystert på onsdagen. Kanske behövs lite nya tag för att blåsa liv i relationen. Spännande, oväntade, nyheter i arbetet väntar dig på fredagen. Söndagen ger dig chansen att ta nya tag i kärlek, socialt liv och/eller affärssamarbeten. En händelse, utanför din kontroll, kan vara det som triggar igång processen.

Lejonet 24/7-23/8

Du startar året på ett humör som kan beskrivas med ett ord: nitisk. Du tar dig an både ditt arbete och din hälsa med stort ansvar. Du är målmedveten som sjutton och pengar och välstånd är det som motiverar dig allra mest just nu. På tisdagen flyttar Mars in i ditt hus för nya intryck. Nu kan du känna att du är redo att ta dig an världen, antingen det är via en företagsidé eller för att påbörja en utbildning eller göra en långresa. Låt inte onsdagens aningen dystra vibbar sänka dig. Allt går med organisation och god planering! Fredagen ger dig härliga och rätt flirtiga vibbar. Får du ett sms som får det att kittla i magen på dig? Nyheter om pengar, eller möjligheten till ett nytt jobb eller sidoinkomst, kan också vara det som glädjer dig. På söndagen kan du, oväntat snabbt, ta nya tag gällande dina dagliga hälsorutiner eller göra en förändring i ditt arbete genom att söka och/eller få nyheter om ett nytt jobb. Eftersom det är en söndag, kanske nyheterna dyker upp på måndagen.

Jungfrun 24/8-23/9

Det kommer hända dig mycket när det gäller pengar, lån och skulder, från och med tisdagen och flera veckor framöver. Du har inte haft så mycket händelser när det gäller aktivering av delad ekonomi, på två år. Boka möte med en ekonomisk rådgivare, asvokat, revisor eller bankrådgivare! Du kan känna av en dyster känsla kring något som normalt glädjer dig, på onsdagen. Upp med hakan! På fredagen får du kul nyheter gällande boende och familj och pengar och lån. Söndagens solförmörkelse ger dig chansen att börja om på nytt när det gäller hur du bor och kring din familjebild. Förändringarna kan ske hastigare än du tänkt dig. Se bara vad som händer i vecka 2!

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv blir rykande hett från och med tisdagen och under kommande veckor. En ny relation kan inledas eller, om du är stadgad, nya tag tas för att blåsa liv i äktenskapet. Du tycks ha mycket fokus på pengar i förhållande till din boendesituation. På onsdagen kan utsikterna kännas lite extra dystra. Ge inte upp för det! Flirt och romantik hänger i luften på fredagen. Ett meddelande eller nyheter du hör kan få dig på oväntat gott humör. En kortare resa, kanske med grannar eller syskon, kan samtidigt bli en riktig hit! Söndagens förmörkelse ger dig en chans att bygga upp en ny struktur så att ditt hem och ditt familjeliv känns som du har det ”under kontroll”. Pengar är det som driver dig till att hastigt besluta dig för att göra en förändring eller ändra din ursprungliga plan för hus och hem och/eller känslomässiga rötter/familjeliv.

Skorpionen 24/10-22/11

Med Mars i ditt arbetshus från och med tisdagen startar året med en jobbsatsning som kräver mycket av dig. Du kan få mycket gjort men ditt arbete är beroende av tydlig disciplin och noggrannhet. Ett kommunikationsprojekt, eller en kurs/utbildning, kan kännas tung på onsdagen. Håll ut och ta ditt ansvar i arbetet. Goda ekonomiska nyheter väntar dig på fredagen. Helt oväntat, vilket gör det hela ännu härligare! Söndagens förmörkelse ger dig en chans att starta en ny sexmånadersperiod när det gäller ett skrivprojekt, en plan för många kortare resor eller jobbprojekt där PR, sälj och kommunikation är viktiga beståndsdelar. Målet att sälja med vinst samt känslan av ”make it, or break it” hänger i luften så du tar dina uppgifter på allvar och är extremt fokuserad och motiverad. Du har alla möjligheter att lyckas så kör på!

Skytten 23/11-22/12

Motiverade Mars i ditt femte hus från och med tisdagen ger dig en kul, händelserik januari. En kreativ satsning kan ta rejäl fart. En kärleksaffär likaså! Barn eller fertilitetsfrågor kan ge dig särskilt mycket att göra och motivera dig att anstränga dig lite extra. Onsdagens dystra planetmöte kan smitta av sig på din tro på dina ekonomiska förutsättningar. På fredagen ser du ljusare på allt och en möjlighet till ett kommunikativt eller kreativt samarbete kan få dig att nypa dig i armen. Händer detta verkligen? Söndagens solfmörkelse ger dig chansen att starta ett nytt kapitel avseende din ekonomi. Du har allt klart för dig: du KAN lyckas men bara om du agerar enligt en väl utstakad, realistisk plan som kräver hårt arbete och engagemang de närmaste sex månaderna. Vad väntar du på? Kör!

Stenbocken 23/12-20/1

Din styrarplanet, Saturnus, befinner sig nära Solen under denna vecka. Det kan ge dig en dämpad känsla. Särskilt under onsdagen. Samtidigt är det inte utan hopp. Mer som en upplevelse av att det är tillbaka på jobbet-läget som är aktuellt igen. Ingen klarar det bättre än du! Mycket kommer hända i ditt hem och med dina familjemedlemmar från och med tisdagen och under de kommande veckorna. Renoveringsplaner, nya möbelinköp eller omläggning av tak kan hamna på din att-göra-lista. På fredagen kan du få en kul idé eller nyheter kring dina familjerelationer eller ditt hem. En överraskande händelse i ditt familjeliv eller på en hemma-hos-bjudning kan, alternativt, vara det som gör dig så uppåt. Söndagen förmörkelse i ditt eget tecken markerar starten för 2019 års stora, personliga förändringar i ditt liv. En skjuts av energi och händelser utanför din kontroll kan bli startskottet för förändringarna.

Vattumannen 21/1-18/2

Du kommer troligen resa mer lokalt under tiden från och med tisdagen och resten av januari. Mars, som visar var det händer saker i horoskopet, befinner sig i ditt lokala hus för kortare resor inom landet men också kurser och intellekt. En kurs eller kortare utbildning på en högskola kan vara anledningen till resorna. Din kontakt med syskon och grannar kan bli mer intensiv. Se dock upp för bråk! Onsdagens planetmöte kan ge dig lite blandade känslor. Du kanske inte visar någonting. Du kanske oroar dig för en manlig person och/eller pengar. På fredagen kan en resa eller socialt umgänge bli överraskande rolig. Allt tycks stämma och vara helt i enligt med dina villkor och önskemål. Du tar ett nytt grepp gällande din livsstruktur i samband med förmörkelsen på söndagen. Du tycks arbeta ut en långsiktig strategi, som kommer kräva ansträngning och disciplin från din sida. Väl genomförd innebär det att du kan ha förändrat grundstenarna i ditt liv om bara ett halvår.

Fiskarna 19/2-20/3

Handlingskraftige Mars flyttar in i ditt hus för inkomster och personliga värderingar på tisdagen. Under de kommande veckorna kan du lufta dina åsikter vitt och brett, utan rädsla för vad andra ska tycka. ( PS. Det kanske inte alltid faller i god jord) Mycket kan också ske avseende dina inkomster och förmåga att tjäna pengar för Mars visar oss var det händer saker i horoskopet. Ett nytt jobb eller en sidoinkomst är möjlig. Om du har önskat dig en löneförhöjning ska du be om ett lönesamtal i januari! Gå in på mötet med ett öppet, ödmjukt sinne och en tydlig attityd snarare än krigare dock… Samvaron i en förening eller med mer ytliga bekanta känns lite trist under onsdagen. Diskussioner om pengar eller investeringar kan vara det som skapar den allvarsamma stämningen. Tur då att fredagens energier är gladare! Goda nyheter om pengar, arbete och långsiktiga planer ger dig en känsla av optimism och framtidstro. Solförmörkelsen på söndagen äger rum i ditt hus för samarbeten, sociala medier, internet och teknik. Nu är det dags för dig att vända blad och starta ett nytt kapitel inom dessa områden. Vare sig du vill eller inte. Bit ihop och ta ditt ansvar så kommer allt att gå bra.

0
48

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00