Horoskop vecka 2, 2019

Planethändelser under vecka 2. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss:ifiera ditt liv 2019!

Är du redo att bli en She Boss och ta kontrollen över ditt liv och arbeta på dina villkor? Släppa dina ekonomiska blockeringar och öppna dörren till mer pengar?

She Boss Foundation har fått fina kundrecensioner och hjälpt kvinnor att transformera sitt liv, sin inställning till pengar och sitt arbete. Här hittar du del 1, del 2, samt del 3.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Planethändelser vecka 2

Venus in i Skytten

Äntligen är det dags för ett nytt kärlekshoroskop. En del av er har trott att jag har blivit galen när jag hänvisat tillbaka till tidigare kärlekshoroskop under hösten. Men det är precis det som den senare delen av hösten 2018 handlade om: återblickar.

Venus backade och våra kärleksliv och händelser relaterade till relationer och socialt liv, påverkades på samma sätt: vi kom inte framåt, snarare var tillbakablickar ett återkommande tema. Personer från det förflutna kan ha poppat upp, frågor och tankar inom relationen, som dryftats tidigare, kom på tapeten igen. Och så vidare!

Men, nu är det förgångna ett minne blott och på måndagen den 7 januari flyttar Venus in i Skyttens tecken. Skytten är en sådan optimist och står alltid redo med en packad väska och ett giltigt pass (förmodligen fyllt av stämplar från främmande och exkotiska länder långt borta).

Skytten strävar alltid efter att nå nya insikter. Hela vårt perspektiv på en relation eller vårt kärleksliv kan förändras när Venus besöker Skytten.

Om du befinner dig i en relation kan en resa med en partner vara det som får kronan att trilla ned. Plötsligt ser du på er, eller kärlekslivet, på ett nytt sätt!

Underbara, befriande, glada känsla!

Singlar kan finna en ny partner som kan liknas vid en dörr till andra världar. Han eller hon kan uppmärksamma dig på sådant som du aldrig intresserat dig för tidigare. Den person som du möter kan ha en bakgrund och en historia som skiljer sig markant från din egen, och just därför blir det så spännande!

Den du möter kan vara en person som läst många år år på universitet eller som gör bruk av alla sina kunskaper genom att undervisa andra. Det är också möjligt att personen arbetar som coach eller rådgivare/advokat eller som präst. Personen kan ha utländskt påbrå eller vara någon som du möter på en resa utomlands.

Resor som görs under den tid som Venus besöker Skytten, den 7 januari- 3 februari 2019, kan visa sig bli ditt livs viktigaste resor.

Kärlekshoroskop vecka 2

Jag kommer publicera kärlekshoroskopet i början av vecka 2. Håll utkik för att få reda på mer om hur ditt stjärntecken påverkas av Venustransiten i Skytten!

Stäng munnen!

På tisdagen den 8 januari möts kommunikative Merkurius och Mars i en kvadratur. Idag kan minsta lilla kommentar missuppfattas eller bli helt fel. Känslorna är ”lättstötta” och något vi säger kan tas emot på helt fel sätt.

Mars befinner sig i Väduren och kan vilja ta stora steg såsom att göra en presentation eller ha ett intervjumöte men med Merkurius i den här aspekten till Mars är det bättre att stanna hemma. Trippa på tå när det gäller alla sätt att kommunicera; mail, sms, chatt, inlägg på sociala medier.

Nästa, denna gången härliga, händelse som äger rum på stjärnhimlen är på fredagen den 11 januari:

Solen och Pluto befinner sig i en konjunktion på grad 21 i Stenbockens tecken. Detta är verkligen en kraftens dag. Pluto älskar alla former av transformation och med Solens kraft kan en viktig förändring vänta som har att göra med karriären. En chef eller överordnad kan ge dig en chans du har drömt om länge. Se vad som händer!

Om du inte arbetar kan dagen istället ge dig en möjlighet att förändra ditt sätt att se på hur du ska planera för ditt liv och vilka ambitoner du har i livet just nu.

När du ser tillbaka på den här dagen kan du se att det som skedde blev startskottet för en stor förändring i ditt liv under 2019!

Söndagens två planetmöten

Vi avslutar vecka 2 med två planetmöten på samma dag:

Merkurius konjunktion Saturnus i Stenbocken

Samt

Jupiter i kvadratur till Neptunus

Den första händelsen, Merkurius/Saturnus-konjunktionen är väldigt passande för den som önskar skriva ett papper eller avtal, eller komma muntligen överens. Saturnus ger alltid tyngd, seriositet och långtidspotential. Detta är precis vad man önskar sig då man står redo att köpa eller sälja något eller avge/få ett löfte.

Med bägge planeter i Stenbocken tycks allt handla om pengar och livsstruktur.

Den andra händelsen, Jupiter/Neptunus-kvadraturen, för med sig en känsla som kommer hänga med oss under större delen av år 2019. Då denna kvadratur kommer återaktiveras under året.

Jupiter befinner sig i äventyrs- och frihetssträvande Skytten. Neptunus reser i medkännande och omhändertagande Fiskarnas tecken. Någonstans blir det ett glapp mellan det man vill göra för att ta sig vidare och bli fri, leva livet på ett nytt sätt, samt det överseende man måste ha med de närmaste som behöver tid och uppmärksamhet och vår kärlek. Här gäller det att finna en fin balanslinje. Inte helt lätt, men inte omöjligt heller!

Jag önskar er alla en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena