Förmörkelsen i söndags

Förmörkelse i Stenbocken söndagen den 6 januari.

Kära läsare,

Hur upplevde ni söndagens förmörkelse/nymåne? Vilka nya tag och planer satte ni i verket? Vilka nyheter har ni fått? Nya tankar som kommit till er gällande livsplanering?

Stenbocksenergin gynnar verkligen seriösa satsningar, karriärdrag och att skapa en struktur för hur vi vill leva.

Jag hittade en jobbannons som fick mig så pass intresserad att jag skickade in en ansökan till tjänsten. Det var väldigt otippat men jag tror också på att följa flödet när det dyker upp. Erfarenheten av att skriva ett personligt brev till ansökan, ligger tydligen i linje med min mål just nu. :-)

Men rent generellt är det målsättningsstudio här hemma, tätt följt av en att-göra-lista (bästa motmedlet mot att bara önska sig något, men inte lyckas!).

Jag började bygga min maillista förra året och den har nu vuxit i en väldigt bra takt. Jag har inte marknadsfört listan direkt men som ni kanske har sett så har jag länken till nyhetsbrevet i mina större inlägg såsom veckohoroskopen och årshoroskopet.

Ni hittar den också HÄR.

För en nätentreprenör så är värdet av en lista ofta större än ett stort följe i sociala medier. Jag mailar personerna på min lista med tankar och tips eller uppdateringar kring mindset, astrologi och mina produkter. Senast igår gick ett mail iväg.

Inkomstmässigt är målet att omsätta tillräckligt för att göra banken nöjd när det gäller en bostadsaffär som jag drömmer om. Hej nya amorteringskrav som inte gör så många glada….

Viktiga insikter som jag tar med mig från förra året, då jag startade eget, är att:

-Lägga in mer tid för återhämtning och vila istället för att gå hem och ”bara jobba vidare”. Jag älskar arbetet så därför är det lätt hänt att jag bara läser, skriver och tar nya tag. Men, jag måste bli bättre på att ta tid för mig.

– Likt den tålamodsfattiga Skytt jag är, lära mig att lägga band på mig och utvärdera projekt innan jag tackar ja. Där kan jag bespara mig både tid och energi. Svårt när allt verkar så kul men risken med att ha spridda mål är att inget blir gjort. Inför våren är projektmålen två stycken. Det är hanterbart.

-Fortsätta praktisera manifestation genom lagen om attraktion, NLP och tidstekniker. Det levererar vansinnigt bra! Hela hösten 2018 befann jag mig i ett enormt flöde av business och pengar. Jag gör mina visualiseringsövningar innan jag somnar och brukar göra en tacksamhets-bonanza minst en gång per dag. Då går jag runt och städar, lagar mat, tvättar eller något annat vardagligt samtidigt som jag snabbt rabblar upp allt jag är tacksam för. Det lyfter energin enormt att bli medveten om allt fint jag redan har.

-Jag ser tillbaka på vad jag har åstadkommit hittills när tvivel inträder eller när mål känns för stora. (Dåliga dagar har vi alla.) När jag ser på inkomstsiffror eller andra milstolpar såsom ett hyllplan med mina publicerade böcker eller vetskapen om att jag har funnits där för familjen på ett för mig värdefullt sätt sedan bloggstarten för 5 år sedan, så skingras tvivel och istället framträder styrka.

Allt handlar om trick för att man ska ”köpa” att man har förmågan att lyckas. Ibland krävs inte så mycket mer än att jag tittar på min mentala visionboard, andra dagar krävs lite mer. Men det ligger i allas vår förmåga att uppfylla våra drömmar. Det är jag innerligt övertygad om.

Jag önskar er en fortsatt fin tisdag!

Kramar

Helena