ANNONS

Fredagstarot 11 januari 2019

/

Tarot- välj ett kort!

Vi kör som vanligt. Titta på korten och välj det kort som du känner dig mest dragen till. Scrolla ned och läs budskapet.

Glad fredag!

fredag 11 jan 2019

fre 11 jan 2019

Från vänster:

Magikern:

Du är magisk idag! Du har allt du behöver för att lyckas med det du företar dig. Din förmåga att manifestera, som en riktig magiker, är stark. Idag ska du agera avseende en idé eller ett förslag som nyligen har kommit till dig. Magikern säger att du har alla kvaliteter av mod, kunskap och styrka för att lyckas. Påminn dig om exakt VAD det är du vill ha och vad du har för drivkraft för att åstadkomma det. Ju starkare anledning du har för att arbeta mot ditt mål, desto bättre och snabbare kommer det att gå. VAD är din din största motivation för att lyckas?

Kung i Bägare:

Detta är mästaren av känslor. Kungen i Bägare sitter tryggt och stilla i sin tron, vilka känslor som än passerar genom hans inre. Han styrs inte av känslor utan kan sätta ned foten mot andra utan att svepas med i deras känslostämningar. Han är säker på det han känner och vill. Om du har dragits till det här kortet tyder det på att du har du nått en balans mellan ditt förnuft och dina känslor, så att du kan leva i harmoni. Om du inte upplever att du lever inte befinner dig i harmoni uppmanar kortet dig att försöka agera på ett så emotionellt moget sätt som möjligt. Lyssna till dina känslor men försök också att på ett objektivt sätt se situationen utifrån. Ta hjälp av en klok person om du behöver stöd i att hitta en väg som fungerar både för ditt hjärta och huvud.

8 i Mynt:

Du finslipar dina kunskaper och förfinar ditt arbete. Likt mannen på bilden, som befinner sig i ett koncentrerat och nöjt tillstånd, så arbetar du på att förbättra dina förmågor eller använda all din expertis. En utbildning eller kurs för att bli ännu mer kunnig inom ditt ämne kan bli aktuell. Om du arbetar kan ett projekt eller uppdrag kräva all din koncentration idag. Kortet säger att du är på rätt väg men att du behöver lägga mycket tid och fokus på ditt ämne just nu.

Glad fredag!

Kramar

Helena

0
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00