Horoskop vecka 3, 2019

Planethändelser vecka 3, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Planethändelser vecka 3, 2019

En konstnärlig upplevelse kan inspirera dig

På måndagen den 14 januari möts Merkurius och Neptunus i en vacker sextil. Detta är en ypperlig dag för att se, läsa eller uppleva något medsvepande såsom en konstutställning, vacker plats eller en teateruppsättning/film. Den kreativa musan kan komma på besök när vi befinner oss i den här mottagliga, inspirerade energin. Var redo att notera idéerna!

Kärleksmagi och oväntade händelser som bäst bemöts med förnuft

På fredagen den 18 januari möts stjärnhimlens kärleksplaneter, Mars och Venus i en möjligheternas trigon. Kärleken frodas i internationella miljöer eller en relation med en långdistanspartner kan inledas. Stadgade som åker iväg på en kärleksresa får en särskilt härlig dag på fredagen.

Samtidigt befinner sig Merkurius och Pluto i konjunktion. Uranus befinner sig i en kvadratur till Solen (exakt kvadratur äger rum på lördagen den 19 januari) så oväntade händelser kan uppstå när det gäller affärssatsningar eller ekonomi. Gör inga stora satsningar under fredagen. Med oberäknelige Uranus kan något överraska dig.

Merkurius och Pluto ger oss chansen att fokusera inåt, på våra känslor, eller göra en utredning för att nå till botten med sanningen kring situationen som råder just nu. Förnuftet tar oss hela vägen om vi försöker bena ut en knivig situation.

Solen in i Vattumannen

På söndagen flyttar Solen in i Vattumannens tecken och vi närmar oss den totala månförmörkelsen i Lejonet på måndagen den 21 januari. Saturnus befinner sig i en tuff aspekt till förmörkelsen vilket kan ge oss mer plikter eller ansvar. En känsla av trötthet eller tyngd kan vara påtaglig. Dock har vi en pigg Mars i fin aspekt till förmörkelsen, vilket antyder att vi har turen med oss gällande studier, juridik, internationella satsningar och entreprenörskap. Energier kring förmörkelsen kan märkas av redan under helgen i vecka 3.

Jag önskar er en härlig och positiv vecka!

Kramar

Helena

 1. Varför är det inget veckhoroskop vecka 3??????
  Dåligt eller slarv!

  1. Hej Gina,
   Man ska vara försiktigt med att dela ut anklagelser, såsom att jag skulle vara slarvig. Särskilt när det gäller något som du kan läsa helt gratis. Om du gör dig en ansträngning och scrollar till söndagens inlägg så finner du att alla veckohoroskop har publicerats precis när de skulle det.

   Helena

   1. Hej Helena

    Jag kan inte heller se något veckohoroskop och då tänker jag det som ska täcka 14-20:de
    Kanske något tekniskt fel? För jag har testat sen i söndags för jag vet att dina horoskop dyker upp den dagen..

    Hälsning Madelene

   1. Ulrica skriver:

    Hejsan, jag får tyvärr inte heller upp något horoskop för den här veckan. Bara planethändelser dyker upp när jag klickar på den här veckan.

 2. Hej, är det meningen att kunna klicka på länken till veckohoroskopet? Den funkar iaf inte…

 3. MariaZ skriver:

  Hej,

  jag hade precis skrivit typ morgonflödesskrivning men lite utökat eftersom jag känner en energiström komma in. Jag skrev att jag behöver köpa en ny anteckningsbok med lite hårdare pärm men ändå liten och lätt, så den tål att alltid vara med i väskan, för att jag ska fånga upp ännu fler saker under dagarna. Sedan gick jag in här för första gången på ett tag, och vad har du skrivit – jo – var beredd att anteckna saker. Underbart! Tack för allt du lär oss och delar med dig av./Ulrika Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..