ANNONS

Horoskop 14-20 januari, 2019

/

Veckohoroskop för alla stjärntecken, vecka 3, 2019. Inlägget innehåller reklam.

ÅRSHOROSKOP 2019

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få min gratis PDF-guide om Astrologi och Lagen om Attraktion.

She Boss- Ditt liv och din ekonomi på dina villkor år 2019!

( Efter att jag i november stängde försäljningen skrev ni och bad mig att åter öppna försäljningen av She Boss Foundation igen- er önskan är min lag :-) )

1- Släpp dina ekonomiska blockeringar

2-Uppnå klarhet och detaljerad tydlighet avseende dina mål. Textdokument samt övningar som hjälper dig att gå från ovisshet till klarhet i rekordfart!

3- Har du drömmarna men tycks inte komma på banan? Med rätt verktyg för att planera din tid kan du åstakomma mycket, på lite tid. Steg 3 innehåller exempel på strategier för hur du kan skapa digitala inkomster genom att välja olika tidsmål och typer av produkter.

År 2019 blir ett framgångens år! Särskilt som möjligheternas planet, Jupiter, befinner sig i optimisten Skyttens tecken. Fånga den här fantastiska energin genom att satsa på dina största drömmar!

Veckohoroskop, 14-20 januari 2019

Väduren 21/3- 20/4

Du är sugen på äventyr, med eller utan din partner. En resa eller en härlig flirt med någon från ett annat land är möjligt. En av de lyckligaste dagarna för dig, i kärlek, kan mycket väl bli fredagen den 18 januari. Med den kommande månförmörkelsen på måndagen den 21 januari kan din helg få en touch av en intensiv upplevelse när det gäller ett kreativt projekt, barn eller en kärleksaffär.

Oxen 21/4-21/5

Ditt passionerade, åttonde hus, har besök av kärleksplaneten. År 2019 kan börja med stora, starka känslor. Singlar kan möta en mystisk och passionerad person som tar er med storm. Våga öppna dig, och lita på kärleken, på torsdagen och fredagen. På jobbet på fredagen: tänka noga över vad du säger, INNAN du säger det. Om du känner dig lite förvirrad i kärlek på söndagen, ta en paus från datingscenen och ha kul med vännerna istället.

Tvillingarna 22/5-21/6

Du och en kärleks- eller samarbetspartner kan ge dig lite huvudbry på måndagen. Är ni verkligen på samma linje? Tips: Drömmar och fantasier är vackert men på måndagen, håll dig till verkligheten. Torsdagen och/eller fredagen kan bli en magisk kärleksdag! Onlinevärlden kan visa singeln den rätte. En romans med en vän kan också börja spira. Stadgade som ger varandra mer frihet, blir starkare tillsammans. Bekännelser eller svartsjukeutbrott kan dominera din torsdag och fredag, Tänk innan du talar!

Kräftan 22/6-23/7

Du har talets gåva i karriärsituationer. En klar tillgång om du ska förhandla om nya arbetsvillkor eller lön. På torsdagen och fredagen kan ett samtal med en kärlekspartner präglas av planering inför framtiden. Vad vill ni bygga tillsammans? Singlar kan flirta på jobbet eller bli förälskade på ett jobbevent. En stor jobb/ekonomisk förändring väntar dig i början av vecka 4. Du kan ta viktiga beslut om dessa områden i ditt liv, under helgen i vecka 3.

Lejonet 24/7-23/8

Du lockas mer av nöje än plikter nu. Du kan visserligen VILJA jobba men ändå inse att du hittar massor av bra ursäkter för att göra något roligare istället. Såsom att fönstershoppa eller drömma om en utlandsresa. Du kan bli vansinnigt förälskad i en person från ett annat land, eller med en bakgrund som får dig att känna som att du har mött någon som öppnar nya världar för dig, på torsdagen eller fredagen. Om du är stadgad- passa på att se om du och din partner kan resa iväg över helgen. Under helgen gör du dig redo att summera dina ansträngningar de senaste halvåret. Ett personligt, kreativt projekt kan vara redo för lansering snart!

Jungfrun 24/8-23/9

Delad ekonomi, skulder och låneansökningar- nu sker det massor med hänsyn till dessa områden. Men även gällande din inre utveckling. På torsdagen och fredagen kan du ta ett stort steg när du beslutar dig för att lita på en kärlekspartner och satsa fullt ut. En graviditet, samboskap eller en gemensam investering kan vara det som står i centrum för det som sker. Under helgen kan du känna att du är helt redo att släppa det förgångna och gå vidare. Med förlåtelse i bröstet och utan rädsla. Starkt och transformerande.

Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv, men också din sociala agenda, ger dig mycket roligt just nu. Kalas, bjudningar och flirtar sker i närheten av ditt hem eller när du träffar grannar, går en kurs eller lyder ett syskons kärleksråd. Torsdagen eller fredagen kan bli en av årets härligaste kärleksdagar. Följ ditt hjärta! Ett samarbete, ett medlemskap i en Mastermindgrupp eller ett välgörenhetsprojekt, som inleddes för ett halvår sedan, når sitt avslut. Du tar ett beslut eller blir uppmärksam på saken under helgen.

Skorpionen 24/10-22/11

Med Venus i ditt andra hus kommer en partners eller ny kärleksflirts förmåga att ge dig bekvämlighet och trygghet, betyda allt när du utvärderar ditt kärleksliv. Kanske överraskas du av en vacker gåva. Du känner dig toppen i kärlekslivet på torsdagen och fredagen. Lugn och med hjärtat fullt av tillit till att det bästa för dig kommer att ske. Ett kontrakt eller utvärderingen av ett eventuellt samarbete kan bli aktuellt på fredagen. Använd dina detektiv-förmågor för att se avgöra om du ska nappa eller inte.

Skytten 23/11-22/12

I början av veckan kan du känna dig sliten mellan att ta hand om dina nära och kära och att följa dina drömmar.  Du kan påbörja en resa för att sätta ned foten mot krävande familjemedlemmar. Singlar kan finna kärleken på torsdagen eller fredagen! Stadgade kan uppleva att känslan av nyförälskelse letar sig in i relationen igen. En vändning i karriären väntar dig i samband med förmörkelsen på måndagen den 21 januari. Du kan känna av vibbarna, behovet av att göra något nytt i livet, redan under helgen.

Stenbocken 23/12-20/1

Låt dig inte manipuleras eller missledas av en snyfthistoria, i början av veckan. Tro inte direkt på det du hör! Om du vågar blotta dina känslor i en relation eller med en ny person, har du allt att vinna på torsdagen och fredagen. Det väntar dig en intensiv och troligen rätt omtumlande upplevelse i kärlek, eller kring frågor gällande närhet och tillit i början av den kommande veckan. Du kan börja känna av det redan under helgen.

Vattumannen 21/1-18/2

En vän kan få ditt hjärta att klappa fortare. Kan det vara kärlek? På torsdagen eller fredagen kan allt mynna ut i att ge det en chans. Stadgade kan, alternativt, finna att torsdagen eller fredagen ger en perfekt dag för att tala rakt och tydligt när det gäller kärleksrelationen. På jobbet, vara noga med att inte tappa fattningen och bara skrika ut det du tänker. Ett samarbete, där barn, nöjesindustrin eller kreativitet står i centrum, når sin kulmination i början av nästa vecka. Detta efter 6 månaders arbete. Firar du en seger under helgen?

Fiskarna 19/2-20/3

I början av veckan kan du känna att krafterna inte räcker till det du behöver göra. Försök att delegera och skapa dig mer tid för återhämtning. Med kärleksplaneten i ditt strukturerade, tionde hus, är du motiverad och intresserad av att tala om långsiktiga planer med din partner. Singel? Endast personer med likartade drömmar och mål som du, passerar din ”godkänt”-gräns. En flirt med någon i din bransch kan bli verklighet på torsdagen eller fredagen. Stadgade kan känna att klubba viktiga framtidsmål höjer kärleksupplevelsen rejält på torsdagen eller fredagen. Agera inte, enbart på, dina känslor på söndagen. Drömmar och visioner kan göra det svårt att fatta ett klokt beslut. Du riskerar att måla verkligheten så att den verkar vackrare än den är. Då är det knepigt att fatta ett välgrundat beslut.

3
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00