ANNONS

En ängels väg till hälsa

/

Syster min, mitt bästa stöd när det kniper. Inlägget innehåller reklam.

IMG_3223
Kära läsare,

Jag inleder min andra vecka med att hålla mitt nyårslöfte om en timmes egentid på morgonen. Idag blev det powerwalk runt Djurgårdskanalen. Iskallt men så härligt att få gå på i rask takt. I förra veckan var det glashalt men idag gick det att verkligen ta ut stegen eftersom det både var sandat och hade kommit lite nysnö.

I någon tro att jag var Superwoman lyfte jag möbler med en himla fart i helgen. Projekt ommöblering! Resultatet blev rejält fint och sträckningen i nacken/ryggen likaså…

Som alltid när det kniper i själ eller kropp finns det en person som jag alltid ringer till för hjälp, råd eller healing: min syster.

Lovisa är grundaren av En ängels väg till hälsa liksom medgrundare till Facebookgruppen ”Samtal med Universum”. Bägge grupper är väldigt populära på Facebook och jag delar alltid mina inlägg där.

Lovisa driver ett företag inom en helt annan bransch men känner starkt för det spirituella, healing, rådgivning och kroppsvård. Fler än en läsare hos mig har, utan att först veta om att vi är systrar, legat på massage/healing-bänken hos Lovisa och berättat att de gillar astrologi och följer en sida som heter ”Helenas Horoskop”… :-)

Vi tycks attrahera samma publik!

Lovisa startade nyligen spökvandringar i Gamla Stan. En grupp av personer går runt och känner in energierna kring kända historiska platser, under Lovisas vägledning. Coolt och spännande grepp säger en annan Gamla Stan-fantast.

Lovisa är duktig på att ta emot vägledning från ovan och ofta kommer budskapen i samband med att hon fokuserar på att hela eller massera.

Nu när jag har en rygg/nacke som är stel och ömmande är det dags att ringa syrran. Hon har något magiskt kinesiskt plåster med örter som brukar hjälpa. Och, lite massage med eventuell andlig vägledning, är alltid lika härligt.

Lovisa har prickat in det mesta. Hela mitt första år som författare, och allt som skedde kring byte av förlag, meddelade hon ett år tidigare. För att inte tala om den gången då hon satte sig upp i sängen, nyvaken, och berättade för sin man att jag var gravid. När jag knappt ens själv visste det!

Sedan några år tar Lovisa bland annat emot i Damernas Världs astrologs butik i Gamla Stan, Isis Kammare.

Om du känner att du just idag söker efter en kompetent massör med en spirituell läggning, en regressionsterapeut, kinesologisk konsultation, eller medial vägledare, så finner du Lovisa och hennes tjänster HÄR.

Nu ska jag ringa syrran för den här nacken är inte att leka med idag…

Ha en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

PS När jag åkte på bokföreläsning i Tylösand var det syrran som fick hänga med som moraliskt stöd.

2
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00