ANNONS

3 enkla sätt att förändra ditt flöde kring pengar under 2019

/

Attraktionslagen- attrahera mer pengar och överflöd.

Januari och ”årets fattigaste månad”. Vad göra för att inte fastna i mentaliteten av att sakna pengar?

Nyligen fick jag frågan från en bekant på en middag. Mitt bästa tips överlag är att intala sig att det man vill ha, redan är sant. Sedan låtsas man det och lever sig in i den känslan. Om du tycker att det låter galet kan du trösta dig med att du inte behöver dela det här med någon. Det handlar bara om dina tankar och att varje dag leva in i din drömsituation och vara den versionen av dig som du vill vara.

Här är mina bästa tips för att höja inkomstvibbarna och skapa en bra grund för ett rikt 2019:

1. För företagare- tänk dig att du för varje person som du berör genom din marknadsföring, din blogg, dina möten och dina samtal får x kr belopp. ”Exempelvis, för varje person som hittar till mitt företag får jag 10 000 kr i nya intäkter”. Testa och våga leka med den här tanken.

2. Sätt intentionen att få in pengar, på något sätt, varje dag, från och med idag. Med en fattig-månad som startat är det lätt att fokusera på bristen av pengar i januari. Jag satte ned foten och bestämde mig för att det alltid kommer in lika mycket, eller mer, än jag gör av med per dag. Det har gått en vecka och det har fungerat 5 av 7 dagar hittills.

3. Känn dig trygg i att betala räkningarna eftersom det finns en outsinlig källa av inkomster tillgänglig för dig. Det finns mer pengar för dig, när du behöver det. Tro på det!

Kom ihåg att du inte behöver komma på HUR pengarna ska komma till dig. Det enda du ska göra är att vara redo att agera när chansen kommer. För du kommer se att när du vänder dina tankar kring din ekonomi, kommer nya möjligheter att dyka upp. Om du då tar saken i egna händer, kommer pengarna till dig.

Det krävs alltså eget agerande, under en del av processen, för att attraktionslagen ska fungera. Jag tror att det är en av de största missuppfattningarna, att det räcker med att bara önska och affirmera. Nej, universum kommer knacka på din dörr och då måste du agera för att attraktionslagen ska fungera.

Peppra lite extra med nummer åttas kraft!

Och, sist men inte minst, rensa ut allt skräp i din plånbok och använd dig av numerologin för att få in mer pengar i ditt liv. Placera en papperslapp med siffran åtta intill dina bankkort. Om du vill höja värdet på en bostad, eller få fart på försäljningen, kan du testa att klistra fast en lapp med åttan i dörrlisten. Sist jag skrev om det, fick jag kommentarer från läsare i knepiga ekonomiska situationer, där det plötsligt hände grejer. Positiva grejer!

Lite ekonomiskt trolleri låter så himla mycket roligare än årets fattigaste månad, eller hur? Återigen, det vi ger energi och fokus på, växer. Så tänk överflöd, möjligheter och ekonomisk magi!

Jag önskar er en fortsatt härlig dag!

Kramar

Helena

6
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00