Female Entrepreneurship Association m m

Amy Porterfields webinar och FEA kickade igång mitt år. Inlägget innehåller reklam för två superkvinnor inom onlinebusiness.

Kära läsare,

Märker ni också av att det idag känns som det är något slags ökad positivitet i luften? (Venus trigon Mars, härlig, härligt!) Jag tycker livet känns toppen och det som igår frustrerade mig (hej Facebook-annonsering) känns idag som helt övervinnerligt.

Kan ha något med att göra att jag tog på mig tjocka kläder och gick en powerwalk i ett högt tempo imorse. Jag känner mig som ny!

Min mailbox fylls med massor av intressanta gratis webinarerbjudanden just nu. I förra veckan var jag med på ett webinar av Amy Porterfield. Hon har så vansinnigt bra tips och har nått så långt med sina digitala kuser.

På Amys hemsida finns också hennes podcastavsnitt. Det som jag gillar där är att man också kan klicka på ett dokument med utskriften av allt som sägs i podcastsändningen, fast i en PDF. För mig som är en ”scannare” så passar det perfekt. Jag kan snabbt gå igenom hela podcasten och stanna vid de avsnitt som jag tycker är mest intressanta.

Det här med att anmäla sig till nyhetsbrev är verkligen toppen, för mig har det inneburit starten för mycket inom onlinevärlden.

Jag vill också passa på att tipsa om Carrie Green´s Female Entrepreneur Association (FEA). Jag är medlem där (kostar ca 300 kr/mån) och sidan är FULLPACKAD med lektioner inom allt som har att göra med företagande och särskilt på nätet. Bara hennes vackra grafik gör att det är värt ett besök hos henne!

Senast igår gick jag igenom lektioner om listbyggande och Facebook-annonsering. Så perfekt!

Om du vill starta online men inte vet var du ska börja så kan ett första steg vara att hitta personer som du tycker levererar intressant information på sin hemsida/blogg och anmäla dig till deras nyhetsbrev. Ofta får man då erbjudande om intressanta lektioner och tips inom genren.

Det ger en bra chans för att ”känna på” ämnet innan man sedan går vidare och lär sig mer och kanske satsar på en betald kurs eller coaching.

Amy Porterfield och FEA är båda på engelska. Men, som ni vet så jobbar jag på att kunna ge er spännande lektioner och kurser på svenska under våren. ;-)

Om ni har andra gurus som ni följer, dela gärna med er till oss andra!

Jag önskar er en fortsatt härlig onsdag!

Kramar

Helena

PS. Det utgår ingen ersättning till mig för att tipsa om Amy och Carries hemsidor. Pure linklove!

  1. Anika skriver:

    Idag släppte enormt mycket tryck. Har upplevt första två veckorna på januari med ångest, tyngd, tröghet. Låg i luften redan på nyårsnatten. Tror det präglat hela Sverige – har jag rätt?
    Idag meddelade Vänsterpartiet viktig info. De släpper fram Löfvén och vi kan få en regering utan främlingsfientlighet. Oerhört stort.
    Idag fick jag positivt svar på ett samarbete jag har på gång. Plus att en stor ekonomisk fråga löste sig. Så håller med dig Helena, idag är en stor förändring på gång.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..