Februari 2019 enligt stjärnorna och tarot

Barbara Goldsmiths månadshoroskop och Estelles tarotläsningar för stjärntecknen i februari.

För alla som redan nu är nyfikna på vad februari för med sig i planethändelser så finns Barbara Goldsmiths februarihoroskop HÄR.

OCH

Duktiga Estelle har lagt upp tarotläsningar för vad som väntar stjärntecknen i februari, HÄR.

Bara att klicka vidare och låta sig inspireras!

Jag önskar er en fortsatt härlig torsdag!

Kramar

Helena

  1. Jag undrar, hur påverkas vi människor av förmörkelser? Som nu till exempel, några dagar innan månförmörkelsen så känner jag mig extremt kvällstrött, men när jag ska sova så kan jag inte somna? Sover oroligt och ”lätt”, vaknar mitt i natten och har svårt att somna om. Har även huvudvärk och lätt illamående om kvällarna. Kan det bero på något astrologiskt eller inbillar jag mig det? Skulle kännas bra om det fanns en sådan förklaring. :)

  2. Maria skriver:

    Tack! Estelles tarotläsning gav mig hopp om att fortsätta mina drömmar och mål.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..