Fredagstarot 18 januari 2019

Tarot för dagen! Välj ditt kort.

Hej!

Som vanligt, välj ett kort och scrolla ned för betydelsen.

fredag 18 jan 2019

fre 18 januari 2019

Vilka fina, härliga kort idag!

Här följer budskapen, från vänster:

3 i Bägare:

Idag är en dag för att samlas med dina närmaste vänner och njuta av livet. Ni lyfter varandra och kompletterar varandra genom era olika sidor. Detta kan också appliceras på ett samarbetsprojekt där du och någon annan hjälps åt för att nå ert gemensamma mål. Idag kan ett kalas, ett firande av något slag eller bara väldigt härlig samvaro med andra ge dig mycket glädje. Kanske sveps du med och hänger med på en kul zumbalektion eller tackar ja till en tjejkväll med förtroliga samtal.

De älskande:

Mannen och kvinnan står nakna inför varandra, vilket symboliserar att de är redo att riva ned alla murar och säkerhetsridåer. De är helt ärliga med varandra. Kortet antyder att du berörs av den här vackra känslan med en kärlekspartner, eller, med någon som står dig nära i familjen eller i vänkretsen. Ni är på samma nivå, för ni behandlar varandra på samma omtänksamma och respektfulla sätt. Kortet är också ett tecken till dig att du ska fokusera på det som du anser vara det viktigaste i det som diskuteras. Att du ska stå upp för dina ideal och inte gömma undan något. Var så som du vill att andra ska vara mot dig!

Solen:

Det här kortet är förknippat med glädje i dess mest oskyldiga form, som ett barns sanna glädje. Barn och kreativet är också kopplat till kortet. Ett besked om en rolig händelse eller firande, eller en graviditet, är olika varianter av vad som kan fylla dig med denna härliga, optimistiska känsla. Om du ger utlopp för dina största, mest passionerade drömmar, kan du få spännande möjligheter eller goda besked idag. Det är en underbar, upplyftande energi kring detta kort. Njut och unna dig allt kul!

  1. Sara skriver:

    Gillar skarpt fredagstaron! Har dock börja märka att jag drar mig till kortet längst till höger – lite som en gammal vana. Har börjat vinkla telefonen åt olika håll så jag släpper den förväntningen eller helt enkelt att vänja ögat att ta något annat? Kanske är dumt?

    Oavsett! Ville fråga om du hade några tips på böcker eller sidor där det skriva mer om Nlp metoden. Har letat på din blogg men inte hittat någon fördjupning. Samt söker man på nätet verkar mkt kurser komma upp! Några tips? Verkar så intressant!!

    Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..